Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 1. 6. 2016.

Dvojac Radničkog u Partizanu

uričkovićiMarjanović.jpg Dobre partije nisu prošle neprimećeno; foto: Vanja Keser

Vezisti Radničkog Saša Marjanović i Petar Đuričković postaće narednih dana, prema nezvaničnim informacijama, novi fudbaleri Partizana. Niški klub neće prihodovati od odlaska dvojice fudbalera, jer su im na kraju sezone istekli ugovori.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • marko

    17:28 // 1. 6. 2016.

    Super,nesposobna uprava je opet dozvolila da nam bg blizanci uzmu igrace za dz i posle su nam drugi krivi....

    • shaft

      19:11 // 1. 6. 2016.

      Najgore od svega,sto u Partizanu ,nece ni igrati,bice ustupljeni nekom nizerazrednom klubu,eventualno onima koji su konkurenti Radnickom,za visok plasman!

  • milan i

    18:08 // 1. 6. 2016.

    e skauting Partizana, pa za taj isti skauting Marjanović je već bio u Partizanu i nije bio talenat šta li će opet to treba pitati Marjanovica. a za upravu da ne pričamo to je posebna priča oni znaju najbolje.

  • Ivan

    18:38 // 1. 6. 2016.

    Očekivano. Nadam se da će uložiti neki dinar u pojačanja a ne svake godine da krpimo tim.

  • nemanja

    20:39 // 1. 6. 2016.

    otkaz sportskom direktoru,jer nije produzio ugovore sa najboljim igracima,sto mu je posao

    • bane

      21:27 // 1. 6. 2016.

      Ne branim sportskog direktora ali za potpisivanje ugovora potrebne su dve strane.Danas retko ko od afirmisanih igraca zeli da potpise ugovor duze od godinu dana cekajuci neku bolju ponudu pre svega iz inostranstva kako bi resio svoju egzistenciju.Znam da su obojici nudjeni ugovori mnogo bolji nego one koje su do sada imali i da nisu zeleli da potpisu tacnije njihovi menadjeri nisu pristali.

    • milan

      06:16 // 2. 6. 2016.

      postoji način ali pošto nisam u klubu zašto bih vam reko da sportski direktor prima platu, a sposobni i stručni koji neće da corisu za njih nema mesta. sistem te laže.

    • mario

      22:33 // 2. 6. 2016.

      nece da produzi ugovor,nece da igra!!!pa da vidimo gde ce da ode...

  • Saki

    21:26 // 1. 6. 2016.

    Nece oni dugo u Partizanu nemaju takav potencijal,ali dobro dobice neku malo bolju paru gore!
    Sportski direktor Radnickog mora malo dalje da gleda i da misli na Radnicki,ako ovako nastavi sledi nam borba za opstanak a ne za Evropu!

    • milan

      06:12 // 2. 6. 2016.

      Sportski direktor gleda ali sebe i još jednog menadžera tu se tale plus njegova plata preko 80000 hiljada. ko j...Radnički i Niš šta ima za mene.

  • pezza

    22:00 // 1. 6. 2016.

    Odu bez nadoknade, a onda nam ih posalju uz veeeliku nadoknadu. Tako funkcionisu sve sfere zivota, ne samo u sportu, u odnosima Beograd - Nis.

  • stefan

    22:23 // 1. 6. 2016.

    ako neznate,nije sramota pitati ove iz surdulice kako se produzuje ugovor na vreme sa najboljim igracem ovusuom i dobija obestecenje...oterati one koji su odgovorni za ovu lakrdiju i stetu radnickog!!!

  • Jova

    11:15 // 2. 6. 2016.

    A gde su ogromne pare od transfera Jovanovica!? Zasto sa tim parama nisu produzeni ugovori!? A da sto to nije ni bio cilj. Bice jos odlazaka za dz. to je sigurno. I lepo spinujete na sportskog direktora. Ne branim ga ali ipak on nema svrhu jer je glavni i odgovorni predsednik. Ovako da su ugovori podpisani na 2-3 god i igraci prodani npr po ovim cenama: Jovanovic 500 000 e Djuricko 200 000 e Marjanovic 100 000. Mozemo dodati i Tomica koji ce otici za Dz a mogao je za 300 000e I Mrkic 200 000 sto je realno mozda i ovo ispod cene. A ovako je namerno klub pokraden i ostecen. I molim ove sa 2 cela koeficijenta inteligencije da ne pisu koji to jos klub ima ugovore sa igracima na duzi period jer su to svi klubovi. Ne branite radana i sns i ne napadajte igrace jer nisu oni krvi sto im niko nije ponudio ugovor. Ovako ce klub i dalje biti u blokadi jer ovo je mala kolicina novca samo cemo imati losiji sastav i mnogo gori rezultat sl sezone. I to je ono na sta sam upozoravao. I sad opet treba da se moli Bankovic i ostali da ne potrazuju svoje pare jos neko vreme kako bi klub mogao da registruje nove igrace koji ce opet biti neki odpaci tamo nekog menadzera koji ce doci na par dana do 6 meseci da povrate karijeru i odu.

  • Nikola

    11:52 // 2. 6. 2016.

    @Jova - pametujes a nemas nijednu pravu informaciju. Svi igracima je tokom zime nuđeno produženje ugovora, pojedinim bi se plata udvostrucila (ovoj 2 npr),ali igraci nisu hteli. Ne idu oni u Partizan da bi igrali nego da bi lakše otišli u inostranstvo i zaradili pare. Niko od njih nije hteo da produzi ugovor ni uz klauzulu o minimalnom obestecenju. Da je golman vredeo vise ne bi se prodao u Dansku

    • Jova

      12:50 // 2. 6. 2016.

      Nije istina! Jos jedna laz! Niko im nije nudio ugovore! A i da jeste tada je vec bilo kasno! Botujes za radana i navijas za inistavanje kluba!

    • milan

      18:15 // 2. 6. 2016.

      za ovo sto si napisao si upravu za sve te igrače Radnički je krava muzara a i uprava i je kriva. kad dovodis igrača minimum 4 godine e tu je problem procena vredi ili ne vredi i koliko, e to sportski direktor ne zna i niko u klubu a to se zove skauting.

  • Nikola

    13:21 // 2. 6. 2016.

    @Jova odakle ti znas samo da mi je znati. Najlakse je u nedostatku dokaza reci bot si i to je to. Cuj botujem za Radana, strašno. Botujem za klub oduvek i zauvek. Da li si ti svestan da niko nece da potpise ugovor na duze od godinu dana ako je mlađi od 30 godina jer ako mu iskrsne nesto moze da ode.Svi ovde se lupaju nekim ciframa počevši od golmana. Ovo su samo nesto iznad proseka igrači.

    • Saki

      21:49 // 2. 6. 2016.

      Valjda bi trebalo klub da postavlja uslove a ne igrac ako nece siroko mu polje!

  • nesa

    17:56 // 2. 6. 2016.

    Siguran sam da im je nas i nekada njihov Radnicki ponudio iste finansijske uslove da bi opet otisli u Partizan jer misle da ce odatle lakse i brze dobiti neki aranzman u inostranstvu i rese svoju egzistenciju.Uglavnom kod blizanaca odlaze da bi se lakse prodali negde van.

    • Saki

      21:52 // 2. 6. 2016.

      Da mogu da odu jedino u Bugarsku,Rumuniju ili na Island toliko doseze njihov nivo!

  • Nikola

    00:23 // 3. 6. 2016.

    Pa igrac je druga strana i naravno da se pita i to kako. Ljudski bi bilo da ova 2 barem oproste dugovanja jer nisu imali obestecenje. Da podsetim obojicu je Radnicki vratio u zivot. U najboljem slucaju oni su grejali klupu u Jagodini ili Kragujevcu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: