Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KK Napredak Aleksinac

  • kk napredak

    Negativan niz Napredak će pokušati da prekine u Čajetini

    U 10. kolu Košarkaške lige Srbije ekipu Napretka iz Aleksinca ne čeka lak zadatak jer igra u Čajetini protiv Zlatibora, ekipe koja zauzima drugu poziciju. Aleksinčani imaju niz od četiri poraza, pa su trenutno na 8. mestu sa 13 bodova.

    detaljnije
  • Dimitrije Raičević Napredak košarka Aleksinac KLS

    Košarkaši Napretka iznudili produžetak, ali ipak doživeli poraz

    Drugi odigrani produžetak u Košarkaškoj ligi Srbije i drugi poraz u njemu doživeli su košarkaši Napretka u 9. kolu prvenstva. Pred oko 600 gledalaca u aleksinačkoj Hali sportova domaćini su protiv Dunava iznudili produžetak, pošto je regularni deo meča završen sa 65:65, ali su u njemu izgubili konce, mnogo toga promašili i dopustili ekipi iz Starih Banovaca da slavi sa 76:72.

    detaljnije
  • Napredak košarka KLS

    U Napretku najavljuju zanimljiv i težak meč protiv Dunava

    Kao jednu od zanimljivijih utakmica 9. kola Košarkaške lige Srbije najavljuju u Napretku njihov meč sa Dunavom iz Starih Banovaca, zakazan za subotu, 30. novembar od 16 sati. Kako bi animirali publiku da ispuni Halu sportova, Aleksinačni su odlučili da ulaz bude besplatan.

    detaljnije
  • slavisa bogavac

    I pored velike borbe, Napredak poražen u Čačku od lidera

    Nije uspeo aleksinački Napredak da nanese prvi poraz lideru Borcu, a i pored velike borbe, izgubio je u Čačku rezultatom 85:73 (25:19, 16:19, 21:24, 23:11) u 8. kolu Košarkaške lige Srbije. Borac je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom, dok je Napredak četvrtim porazom pao na šestu poziciju.

    detaljnije
  • kk napredak aleksinac

    Prvi poraz Napretka kod kuće - u Aleksincu slavila zemunska Mladost

    Košarkaši aleksinačkog Napretka pretrpeli su prvi poraz u svojoj hali, a bolja je bila Mladost iz Zemuna koja je u 7. kolu Košarkaške lige Srbije pobedila rezultatom 84:79 (25:23, 19:26, 20:19, 20:11). Aleksinčani nakon ovog kola imaju četiri pobede i tri poraza.

    detaljnije
  • napredak, aleksinac, foto jv vanja keser

    Napredak juri novu pobedu na svom terenu

    Priliku da upišu četvrtu pobedu u svojoj Sportskoj hali u Aleksincu, košarkaši Napretka imaće u subotu, 16. novembra kada dočekuju zemunsku Mladost u 7. kolu Košarkaške lige Srbije. Igrači Napretka očekuju veliku podršku sa tribina i novi trijumf u hali gde ne znaju za poraz.

    detaljnije
  • kk napredak aleksinac

    Aleksinački Napredak izgubio u Užicu nakon produžetka

    Košarkaši aleksinačkog Napretka imali su 13 poena zaostatka 7 minuta pre kraja regularnog dela pošto je Sloboda vodila sa 87:74, ali su uspeli da izjednače i uđu u produžetak. Ipak, u neizvesnoj završnici domaćin je slavio u Užicu sa 103:101 u 6. kolu Košarkaške lige Srbije.

    detaljnije
  • slavisa bogavac

    Napredak u Užicu za nastavak pozitivne serije

    Priliku da zabeleži četvrtu pobedu u nizu košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u Užicu gde igraju protiv Slobode, ekipe koja na svom terenu ne gubi. Meč 6. kola Košarkaške lige Srbije igra se u subotu 9. novembra, a iz aleksinačkog kluba očekuju nastavak pobedničke serije.

    detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Aleksinačka hala kao neosvojiva tvrđava - poražen i “Dinamik”

    Napredak ove sezone ne zna za poraz kod kuće, a tako je ostalo i nakon duela sa jednim od predstavnika Srbije u regionalnom šampionatu - beogradskim Dinamikom. Utakmica pred oko 700 gledalaca u aleksinačkoj Sportskoj hali nije bila čak ni previše neizvesna - Dinamik je vodio samo na samom početku, a Napredak slavio sa 71:62.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    Derbi KLS-a u Aleksincu: Napredak dočekuje beogradski Dinamik

    Duel dve ekipe sa po tri pobede i porazom obeležiće 5. kolo Košarkaške lige Srbije. Ekipa sa najboljom odbranom u ligi Napredak dočekaće u subotu, 2. novembra u Sportskoj hali u Aleksincu učesnika ABA 2 lige Dinamik, mladi klub iz Beograda.

    detaljnije
  • Konstantin Napredak košarka

    Aleksinački Napredak upisao pobedu na strani, savladan Metalac u Valjevu

    Prvu pobedu u gostima košarkaši aleksinačkog Napretka ostvarili su u Valjevu pobedom nad Metalcem 71:61 (9:20, 21:14, 27:13, 14:14) u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Uz tri pobede i poraz Aleksinčani, najprijatnije iznenađenje KLS-a, zauzimaju petu poziciju.

    (1) detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Aleksinački košarkaši igraju u Valjevu i nadaju se pobedi

    Priliku da upišu prvi trijumf na strani ove sezone košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u subotu, 26. oktobra kada igraju sa Metalcem u Valjevu u 4. kolu Košarkaške lige Srbije. Aleksinčani na ovaj megdan idu sa dve pobede i porazom u džepu, a nadaju se da mogu doneti dva boda.

    detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Aleksinački Napredak stotkom ispratio Vojvodinu Mute Nikolića

    I drugu pobedu na svom terenu zabeležili su košarkaši aleksinačkog Napretka pošto su rezultatom 112:94 (28:26, 27:27, 29:20, 28:21) pobedili novosadsku Vojvodinu koju sa klupe predvodi proslavljeni Miroslav Muta Nikolić.

    detaljnije
  • košarka ilustracija

    Aleksinački Napredak dočekuje Vojvodinu sa Mutom Nikolićem

    Drugi meč na svom terenu košarkaši aleksinačkog Napretka odigraće u subotu, 19. oktobra kada u 3. kolu Košarkaške lige Srbije dočekuju novosadsku Vojvodinu čiji je novi trener proslavljeni Miroslav Muta Nikolić. Trener domaćina Nebojša Raičević očekuje novu pobedu u Aleksincu, a poziva publiku da u tome pomogne njegovim igračima koji će se suprostaviti timu koji ima oba poraza u sezoni.

    detaljnije
  • Konstantin Napredak košarka

    Aleksinački Napredak izgubio u Novom Pazaru

    Nakon startnog poraza nad OKK Beogradom, košarkaši aleksinačkog Napretka poraženi su rezutatom 81:71 (20:17, 22:19, 19:13, 20:22) od Novog Pazara, učesnika ABA 2 lige, u 2. kolu Košarkaške lige Srbije. Pazarci su kontrolisali veći tok meča, a presudila je serija domaćina 8:0 u finišu meča.

    detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Aleksinački Napredak na najtežem gostovanju u Novom Pazaru

    Dobra atmosfera nakon pobede u prvom kolu Košarkaške lige Srbije nad OKK Beogradom i dalje je u redovima aleksinačkog Napretka koji će u nedelju, 13. oktobra igrati u Novom Pazaru protiv istoimenog tima, učesnika ABA 2 lige, koji je poražen na startu sezone, ali je i jedan od favorita u ligi.

    detaljnije
  • Turniri u Beloj Palanci i Babušnici neće se preklapati

    Napredak trijumfom počeo prvu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije

    Debi kakav se samo može poželeti imao je aleksinački Napredak u Košarkaškoj ligi Srbije. Aleksinčani su svojoj publici priuštili i neizvesnost i slavlje, ali su bili pribrani kada je bilo najpotrebnije, u poslednjoj četvrtini ubacili 33 poena i na kraju pobedili OKK Beograd sa 77:55.

    (1) detaljnije
  • Konstantin Napredak košarka

    Aleksinački Napredak u subotu otvara vrata za sve ljubitelje košarke

    Istorijska sezona za aleksinački Napredak, u kojoj će se prvi put takmičiti u Košarkaškoj ligi Srbije, počinje u subotu, 5. oktobra kada dočekuje OKK Beograd. Ulaz na prvu takmičarsku utakmicu biće slobodan za sve ljubitelje igre pod obručima.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: