Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:09, 22. 10. 2011.

| Sport

Košarka: Student pobedio, Konstantin izgubio

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kk konstantin
foto: Neven Obradović

Košarkaši Konstantina pretrpeli su prvi poraz u sezoni pošto su izgubili od obrenovačkog Radničkog sa 80:78. Košarkašice Studenta pobedile Spartak u 4. kolu Prve A lige.

Konstantin prvi put poražen

Konstantin - Radnički Obrenovac 78:80 (13:17, 26:22, 13:18, 26:23)

Košarkaši Konstantina su poraženi na svom terenu od Radničkog iz Obrenovca. Imali su niški košarkaši priliku da u poslednjim sekundama izbore produžetak, ali je Marko Jovanović promašio koš. Domaći tim je tokom meča uspevao da stigne prednost gostiju, ali ne i da na kraju zabeleži treću pobedu. U niškoj ekipi istakao se Gudžić sa 21 poenom i samo jednim promašajem iz igre. Ovaj igrač je svojim trojkama dosta pomogao da Konstantin ne bude poražen ubedljivije. Priliku za popravni Konstanitn ima u narednom kolu protiv drugog Radničkog. U petom kolu B lige niški tim gostuje ekipi Radnički Student koja ima jednu pobedu i dva poraza.

Konstantin: Veličković 14, Čukurović, Đorđević 11, Stanković 6, Gaćinović, Vitković 6, Tasić, Virijević, Jovanović 5, Janušević 2, Gudžić 21, Trailović 13.

Radnički: Baltić, Radojčić 10, G. Husković 14, Stojkanović 12, Svitlica, Tasić 15, Đurić, Đorđević, Boričić 5, Simić 19, I. Huskić, Ilić 5.

Ostali rezultati 3. kola:

Mladost (Z) - Beovuk 72
Crnokosa - Napredak Maxi Co 71:56
Viva Basket - Jagodina 108:102
Jedinstvo - Radnički Student 89:82
Vojvodina - Šabac 
Mladost (Č) - Spartak 89:63


Student pobedio u Subotici

Spartak - Student 70:81 (21:21, 16:23, 9:25, 17:19)

Košarkašice Studenta vraćaju se iz Subotice sa pobedom i nova dva boda. Ekipa Danijele Ilić nanela je i četvrti poraz Spartaku.

- Milica Stefanović je naše pravo pojačanje. Svojom sigurnošću u napadu i odbrani davala je podrstrek igračicama. Dala je trojke kada se lomio rezultat. Marina Vasić je dala sigurnost ekipi, Tošićeva je bila najbolja u organizaciji. Prelomili smo u trećoj četvrtini. Odigrali smo agresivnije jer je domaća ekipa igrala presing 40. minuta - rekao je Zvonko Stanković, sportski direktor Studenta.

U narednom kolu Student dočekuje Staru Pazovu.

Spartak: Suturović 10, Emeše 4, Veselinović 18, Kekezović 10, Grahovac 4, Škrbić, Kovačević 2, Popov, Zolotić 4, Beljanski 18.

Student: Ilić 15, Stošić, Petrović 12, Radojić, Stoilković 7, M. Popović 3, J. Popović, Stefanović 8, Živković 2, Vasić 23, Tošić 11.

Ostali rezultati:

Čelarevo - Radnički 65 :48
Jagodina 2001 - Proleter 88:84
Stara Pazova - Vrbas 82:84
Crvena Zvezda  - Šabac 76:52
Loznica - Beočin

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: