Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 28. 4. 2017.

| Sport

Niški futsaleri žele da se revanširaju Novom Pazaru

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalča je Pazar savladao ubedljivo u prvom meču jesenjeg dela prvenstva; foto: Vanja Keser
Kalča je ubedljivo savladao Novi Pazar u njihovom okršaju u jesenjem dela prvenstva; foto: Vanja Keser

Sezona u Prvoj futsal ligi polako dolazi do kraja, a u pretposlednjem kolu niški Kalča gostovaće Novom Pazaru, ekipi koja se nalazi na poziciji ispod njih i kojoj bi ova pobeda osigurala opstanak u ligi, pa je velika borba u petak, 27. aprila od 19 sati, sigurna.

Situacija u najjačoj domaćoj ligi je uvek neizvesna, jer na kraju sezone ispada 4 od 12 timova, pa je osim lidera malo ko siguran. Kalča i Novi Pazar zauzimaju 4. i 5. poziciju na tabeli, ali domaćina ovog susreta još uvek plaši eventualna pobeda Jastrepca koja bi, uz njihov poraz, dodatno “zakuvala” sredinu tabele pred poslednje kolo.

Pazar je u odličnoj formi, plasirali su se u finale Kupa, a u prvenstvu ne znaju za poraz u poslednjih 5 mečeva, što predstavlja dodatnu motivaciju za njih, naglasio je trener niškog tima Vladan Miladinović. Rekao je i da su ih oni zadužili, jer su ih izbacili iz Kupa, pa će pokušati da im vrate istom merom.  

Pošto mi igramo u petak, oni još neće znati da li su sigurno obezbedili opstanak, pa će igrati pod tenzijom. Oni su prošli u finale Kupa, stvarno su napravili veliki uspeh. Najveća opasnost nam preti od dvojice Nišlija koji igraju za njih. Osim toga, oni su na domaćem terenu nezgodni, imaju specifičnu igru. Svakako teška utakmica - kaže Miladinović.

Osim suspendovanog Nikole V. Stankovića, svi igrači niškog tima bi trebalo da budu na raspolaganju treneru Vladanu Miladinoviću. Ukoliko trijumfuju u ovoj utakmici, Nišlije će sezonu završiti na 4. poziciji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: