Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 4. 12. 2016.

| Sport

Novi kiks Radničkog - samo bod na Čairu protiv Borca

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnicki-Nis-Borac-Cacak---Vanja-Keser
Od pobede nad Vojvodinom Radnički nije osvojio 3 boda; foto: Vanja Keser

I u petom uzastopnom meču fudbaleri niškog Radničkog nisu uspeli da osvoje tri boda, pošto su u duelu sa dosta uzbuđenja na Čairu remizirali sa poslednjeplasiranim čačanskim Borcem 3:3.

Radnički je u 36. minutu gubio sa 2:0, već u 38. je bilo 2:2, Mrkić je u drugom poluvremenu pogodio za vođstvo niškog tima od 3:2, ali je 15 minuta pre kraja čačanski klub uspeo da dođe do boda.

Uprkos početnoj inicijativi niškog tima i polušansama za gol, prvi su se radovali gostujući fudbaleri. U 22. minutu nakon solo-prodora Uroša Delića, koji je primio loptu na nekih 40 metara od gola Nišlija, prešao čitavu odbranu domaćeg tima, izbio sam pred golmana Bajića i matirao ga za 1:0 za Borac.

Radnicki-Borac---Vanja-Keser Golman Borca Aleksić nije mogao ništa kod preciznog udarca Arsića; foto: Vanja Keser

Onda su usledila “paklena” 3 minuta na Čairu. Prvo je na asistenciju Tiaga Galvaa u 36. minutu Stefan Mihajlović duplirao vođstvo Čačana i “utišao” Čair, ali se četa Milana Rastavca za 60 sekundi vratila iz minusa.

Prvo je Arsić preciznim šutem sa ivice kaznenog prostora pogodio ugao čačanskog gola, a već u sledećem napadu Mrkić je asistirao Petroviću, posle čijeg je udarca lopta na putu do gola okrznula jednog igrača, prevarila golmana i završila u mreži - 2:2.

Mogao je Radnički do poluvremena i do potpunog preokreta, ali su Stojanović i Radivojević bili zamalo neprecizni.

Radnicki-Borac-2---Vanja-Keser Napadi Radničkog u finišu bez završnice; foto: Vanja Keser

Potpuni preokret viđen je u 60. minutu. Posle kornera Arsića, najviši u šesnaestercu Borca bio je Pavkov, a najsnalažljiviji Mrkić, koji je svojim osmim pogotkom u sezoni doveo "Real sa Nišave" u vođstvo.

I kada se činilo da niški tim ima potpunu kontrolu nad utakmicu, usledila je kontra čačanskog tima, koja je gostima donela izjednačenje. Lazar Jovanović je probio po desnoj strani, asistirao Mihajloviću, koji je drugi put na meču savladao Bajića za 3:3.

Usledila je opsada gola Borca, ali bezuspešno, a najbliži pogotku bio je u sudijskoj nadoknadi gostujući sastav, ali je šut rezerviste Anđelkovića završio pored stative.

U narednom kolu Radnički gostuje Crvenoj zvezdi.

RADNIČKI - BORAC 3:3 (2:2)

Stadion: Čair, Niš

Glavni sudija: Novica Anđelovski, Kačarevo

Žuti kartoni: Petrović, Stanojević, Pavkov (Radnički), Delić, Jovanović, Aleksić, Marčić (Borac)

Radnički: Vladimir Bajić, Radoš Bulatović, Nikola Stanković, Miloš Petrović, Miloš Radivojević (od 46. Aleksandar Ignjatović), Miloš Stanojević, Lazar Arsić, Saša Stojanović (od 64. Nikola Mitrović), Aleksandar Jovanović (od 77. Dušan Živković), Marko Mrkić, Milan Pavkov

Borac: Branimir Aleksić, Aleksandar Tanasin, Uroš Delić, Stefan Drašković, Lazar Obradović (od 84. Dragoljub Anđelković), Miroljub Kostić, Miloš Krstić, Stefan Mihajlović, Tijago Galvao, Marko Zoćević (od 31. Milan Marčić), Lazar Jovanović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zika promaja

    22:29 // 5. 12. 2016.

    u odbrani promaja nevidjena

  • istina

    18:10 // 5. 12. 2016.

    ekipa nam je nespremna,igraci se vuku po terenu

    • prava istina

      19:53 // 5. 12. 2016.

      je da su do samo pre tri nedelje igraci bili super spremni i zamalo pobedili Partizan u Beogradu i pobedili su Vojvodinu u Nisu u odlicnoj i pozrtvovanoj igri a za samo 21 dan vise nisu spremni?! To su gluposti i to nije moguce. Kola su krenula nizbrdo od momenta kada su se pojavili tekstovi o promeni uprave i dolasku rodjenog nislije Tonceva na celo kluba. To je unelo nemir i haos u klub.

  • Nišlija

    14:12 // 5. 12. 2016.

    Opet su zaćutali Radanovi botovi koji su izmišljali da je Radan zaslužan za prošlogodišnje 5. mesto. Da se razmemo, nisam pristalica dolaska Tončeva, ali jesam odlaska Radana.

    • Ne treba nam Toncev

      16:46 // 5. 12. 2016.

      Ne mozes da nipodastavas doprinos predsednika kluba za postignute rezultate. Naravno da nema dobrih rezultata ako "zataji" Uprava kluba,Sportski setor ili igraci.Jedino ako svi zajedno dobro "funkcionisu" moguce je postici rezultatat i to je pravilo za sve klubove i to je svima jasno sem tebi.Imali smo srecu da ovo "trojstvo" dobro funkcionise i stigli su rezultati.Sa Toncevim smo ga ugasili.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: