Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 28. 12. 2012.

| Sport

Skupština Sportskog saveza u subotu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-Nadica-Ivkovic.jpg
Generalni sekretar Saveza Nadica Ivković; foto: chrin.org.rs

Izborna Skupština Sportskog saveza Niša biće održana 29. decembra od 18h u Skupštini Grada. Jeidni kandidat za predsednika Zoran Pavlović, direktor Sinđelića.

Sportski savez Niša će 2 dana pre isteka ove godine dobiti novo rukovodstvo. Za subotu, 29. decembra od 18h je zakazana Izborna skupština, a za sada je podneta prijava za jednog kandidata za mesto predsednika Saveza.

- Za sada imamo samo jednog kandidata i to je Zoran Pavlović. Ne znam da li će stići još kandidatura. Zoran Pavlović je već član Upravnog odbora, on je predložen - rekla je Nadica Ivković, generalni sekretar Saveza.

Zakazivanje sednice Skupštine za subotu popodne na kraju 2012. godine ne odgovara nekim članovima koji tvrde da nisu dobili poziv za sednicu.

- Gradski stonoteniski savez Niša izražava nezadovoljstvo što se Skupština sportskog saveza Nisa održava 29. decembra i zbog toga što je poziv selektivan na klubove i strukovne saveze Niša koji su podobni samo Sportskom savezu Nisa - rekao je Dušan Popović, predsednik Stonoteniskog saveza Niša.

Sekretar Saveza Nadica Ivković demantuje ove navode i kaže da Skupština nije mogla da bude zakazana ranije zbog administracije.

- Poziv je svima upućen na vreme. Neki pozivi su poslati mejlom, neki telefonskim pozivima, dok je nekima poslat poziv uz dokumentaciju koju im je slao Sportski savez - istakla je Nadica Ivković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: