Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 16. 10. 2017.

| Sport

Student izgubio na svom parketu od Kraljeva

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Student košarka žene
Nišlijke bez recepta za predstavnice Srbije u Jadranskoj ligi; foto: Vanja Keser

Nakon neverovatne pobede nad Vršcem od 121 poena razlike, usledio je "hladan tuš" za košarkašice Studenta, na domaćem terenu. Nišlijke su u 2. kolu Prve lige poražene sa 78:54 od Kraljeva, jedne od najboljih domaćih ekipa, koja se takmiči i u Regionalnoj ligi.

Iako su sredinom prvog dela domaće košarkašice uspele da sustignu Kraljevčanke, a onda i povedu, to je bio tempo koji nisu mogle dugo da izdrže, pa su njihove gošće prvi kvartal ipak završile sa +9.

Tu je bio slomljen otpor Nišlijki, pa su i svaku narednu deonicu osvajale košarkašice iz Kraljeva i tako stigle do sigurnog trijumfa.

Najbolja igračica u redovima Nišlijki bila je Nataša Mijatović, poslednja košarkašica koja je pristigla u njihove redove, koja je zabeležila 15 poena i 6 skokova, a odlična je bila i mlada reprezentativka Vladana Vujisić, sa 13 poena i 5 skokova.

Tako je Student sa skorom od pobede i poraza sada peti, mada 2. kolo još nije kompletirano, pa će u slučaju pobede Spartaka pasti na 6. poziciju. U sledećem kolu gostovaće Šumadiji u Kragujevcu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: