Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:36, 3. 11. 2017.

| Sport

Trener “Želje”: Ko dođe na red - tog ćemo da pobedimo

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Železničar Rudar rukomet
"Ne žalim za bodom protiv Obilića, doći će oni u Niš, ja ću da ih tresnem sa 7, 8, 10 razlike"; foto: Rukometni savez Srbije

Kako su rukometaši Železničara imali povratak na domaću scenu kao iz snova, izgubivši samo jedan bod u 5 kola, oni utakmicu protiv Mokre Gore u hali “Čair” dočekuju veoma samouvereno. Meč je na programu u subotu, 4. novembra, od 18:30, a tim sa Kosova i Metohije u dosadašnjem toku Super lige nije nijednom pobedio.

Dvonedeljnu pauzu u domaćem šampionatu, koja je za nama, niški tim iskoristio je da, kako je rekao trener Josif Petković, doradi neke segmente igre, pa se nadaju da će se to i videti na terenu.

Za mene kao trenera svaka utakmica je ista, uz veliko poštovanje prema protivničkoj ekipi, čekamo utakmicu svesni da smo kvalitetniji od njih. Ja nijednu ekipu ne znam bog zna koliko i ja gledam svoj posao i ko dođe na red toga ćemo da pobedimo, nije problem - samouveren je Petković.

Sa jednim remijem i 4 poraza, ekipa iz Zubinog Potoka je pretposlednja na tabeli, ali levi bek “Želje” Andrija Mađar smatra da ta pozicija nikako nije realna, niti oslikava pravu snagu njihovog protivnika.

Što se tiče protivnika, mislim da pozicija na tabeli nije realna, jer se radi o iskusnoj ekipi, koja je dugo zajedno i mislim da će, kako vreme prolazi, oni biti sve bolji i bolji, tako da ne treba da potcenjujemo protivnika - priča Mađar.

Po stanju na tabeli, gde su Nišlije u jednom peridu držale i lidersku poziciju, zbog odlaganja meča Crvene zvezde, a i po rezultatima, nema razloga da ne budu optimistični. Jedini bod izgubili su u prvom kolu, kada su remizirali sa Obilićem, ali trener Petković zbog toga ni malo ne brine.

Ja ni u ludilu ne žalim za bodom protiv Obilića. Kakvi, doći će Obilić ovde u Niš, ja ću da ih tresnem sa 7, 8, 10 razlike i tu je priča završena. Prvo kolo je bilo veliki problem, mnogo novih igrača, ja sam zato prezadovoljan tim bodom. Posle je sve išlo svojim tokom, ja ne žalim ni za čim, 9 boda sada, u subotu 11, pa 13 i to ide dalje - kaže Petković.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: