Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:33, 22. 11. 2010.

| Sport

U prodaji karte za meč Radnički-Zvezda

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Radnički - Zvezda, 24.09.2008; foto: crvenazvezda.com

NIŠ – Humanitarni meč Radničkog i Crvene zvezde odigraće se u sredu od 13h na stadonu Čair. Karte za utakmicu su u prodaji.

Organizator meča je humanitarna organizacija Otvorena vrata iz Kragujevca, a sav prihod sa meča će ići za razvoj vantelesne oplodnje.

- Karte su već u prodaji po cenama od 200 dinara za tribine i 400 dinara za lože, a mogu se kupiti na biletarnici hale Čair i u Obrenovićevoj ulici – rekao je Ivan Delević iz humanitarne organizacije Otvorena vrata.

Fudbaleri Radničkog imaće odličnu priliku da proslave jesenju titulu u Srpskoj ligi – Istok. U sredu na stadion Čair dolazi naš najtrofejniji fudbalski klub Crvena zvezda.

- Utakmica sa Carom je bila dobra uvertira za ovaj meč sa Zvezdom. U sredu je prilika da ugostimo naš veliki klub i da navijačima prikažemo jednu dobru partiju. Utakmica nema takmičarski značaj, ali biće prilika da svi igrači dobiju šansu – rekao je Aleksandar Kuzmanović, trener Radničkog.

Za Zvezdu je od 2000. do 2002 igrao sadašnji prvotimac Radničkog Petar Đenić.

- Nemam neku motivaciju što igram protiv Zvezde jer meni lično ovaj meč ne znači ništa posebno. Za ceo tim ovo je prilika da se igrači pokažu koliko mogu i da prikažu jedan kvalitetan meč protiv Zvezde. Prijateljski meč posle sezone nije mnogo značajan jer maksimum treba da prikažemo u Srpskoj ligi. Ali, ovo je sigurno odlična prilika da Nišlije vide Zvezdu i da gledaju dobar meč – rekao je Petar Đenić, fudbaler Radničkog.

Poslednji meč Radnički i Crvena zvezda su odigrali na stadionu Čair 24. septembra 2008. godine u 1/16 finala Kupa Srbije. Tada je Zvezda pobedila rezultatom 3:0.

- Za ovaj meč će priliku dobiti uglavnom igrači koji nisu igrali u nedelju u prvenstvu, ali to još treba da odluči Aleksandar Kristić, šef stručnog štaba. Ovo je šansa da se i mlađi igrači pokažu. Crvena zvezda uvek želi da igra utakmice humanitarnog karktera, a dugo nismo bili u Nišu. Ovo je prilika da odigramo još jedan meč u velikom fudbalskom gradu – rekao je Goran Negić, tehnički sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Fudbaleri Crvene zvezde su prošle srede pobedili Vlasinu rezultatom 3:0 u prijateljskom meču u Vlasotincu.

Crvena zvezda je u nedelju u 13. kolu Superlige pobedila Borac rezultatom 2:0, a trenutno je druga na tabeli sa 31 bodom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    08:03 // 23. 11. 2010.

    Jedina dobra stvar je sto je mec humanitarnog karaktera.A inace doci ce drugi zvezdin tim i okupice se ''lokal patriote'' iz Nisa i okoline da navijaju za bg tim,jer im je to jedina prilika da ih vide uzivo.A i zvezda radi pametnu stvar,promovise se u gradu u kome nema prvoligaski fudbal,cisto da ne izgubi navijace...

  • Vladimir

    17:11 // 22. 11. 2010.

    Radnicki je ljubav Nisa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: