Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:26, 17. 9. 2016.

| Sport

Težak poraz Naise u Nemačkoj

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Naisa-2016-17---Vanja-Keser.jpg
Razlika u kvalitetu enormna; foto: Vanja Keser

Rukometašice niške Naise poražene su sa 19 golova razlike 34:15 u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Kup EHF od od od izuzetno jake ekipe nemačkog Bajthajma u Ludvigsburgu i šanse za prolazak u narednu rundu kvalifikacija svele na minimum.

Kao što su i očekivali u taboru niškog tima pred odlazak u Nemačku, razlika u kvalitetu ova dva tima je velika i Bajthajm je u ovom trenutku nepremostiva prepreka za Nišlijke.

Najefikasnija kod Naise bila je Katarina Radović sa 4 pogotka, Milena Milojević dodala je 3, dok je daleko najbolji pojedinac meča bila Franka da Silva iz Bajthajma sa 9 golova.

Niški tim bio je ravnopravan rival prvih 20 minuta, rezultat je bio 10:8, a posle toga usledio je veliki broj tehničkih grešaka, kaže trener Naise Svetislav Jovanović.

Nosili smo se sa njima 20 i nešto minuta, onda smo počeli da grešimo, što su one umele da iskoriste i odlepe se. Razlika u kvalitetu je očigledna, trenutno su za klasu bolje od nas i mislim da ni u nedeljnom duelu nemamo šta da tražimo. Pohvalio bih igru Radovićeve i Milojevićeve, kao i oba golmana Popovićeve i Petkovićeve - istakao je posle meča popularni Beli.

Drugi meč na programu je u nedelju u 16 sati, a da bi niški tim prošao dalje trebalo bi da pobedi sa razlikom većom od 19 golova.

NAISA - BAJTHAJM 15:34 (8:15)

Hala: Ludvigsburg, Nemačka

Sudije: Katalin Peh i Maria Vagvolgi (Mađarska)

Isključenja: Naisa 10, Bajthajm 4 minuta 

Naisa: Popović, Petković , Nikolić, Milojević 3, Karalić, Stefanović, Radović 4, Aleksić 2, J. Zdravković 2, Mitrović, T. Zdravković 2, Belić, Vučković, Tanasković 1, Filipović 1

Bajthajm: Roh, Biltoft 4, Vizer 2, Itereng 3, Lauenrot, Mak 1, N. Miler 3, Baun Eriksen, Naidžinavicius 3, Hundal 1, S. Miler 1, Salamakha, Maleštajn 4, Vester, Da Silva 9, Anastasio 3

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Igrac

    10:50 // 20. 9. 2016.

    @navijac @gost007
    Postivani navijaci i gosti. Najbolje bi vam bilo da zatvorite svoja usta i cutite. Jer nemate pojma. Ta EVROPA se zasluzuje,a NE DIZU SE DVA PRSTA ZA NJU. Prema tome zelim znati neke uspehe VK Nais. Izvolite recite mi? Regionalna liga je bacanje para privtom sto nemaju ni jednu pobedu.

  • Gost007

    11:19 // 18. 9. 2016.

    Nisam znala da Nemci placaju vaterpoliste da se takmice u jadranskoj ligi . treba da se ponosite sto uopste imamo predstavnika u ehf kupu !

  • Lahor

    05:21 // 18. 9. 2016.

    Biće bolje,samo hrabro

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: