Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 1. 10. 2013.

| Sport

Živković protiv Rusa na startu Svetskog prvenstva

Autor:Sanja MirkovićIzvor:Južne vesti
steva-i-srdjan-u-ringu.jpg

Na Svetskom prvenstvu u kikboksu za seniore žrebom je odlučeno da protivnik takmičara iz Niša Stevana Živkovića u kategoriji do 81kg bude Rus Evgeni Gubar.


Prvog takmičarskog dana su na programu mečevi šesnaestine i deo osmine finala. Svi reprezentativci Srbije koji se nalaze u današnjem programu, startuju od osmine finala.

Reprezentativac Srbije i član Kik boks kluba Niš Stevan Živković danas će startovati na Svetskom prvenstvu koje se održava u Sao Paolu i to protiv takmičara iz Rusije Envenija Gubara. Ovo je prvi susret dva borca, s obzirom da se Živković prvi put takmiči u kategoriji do 81kg.

- Iako žreb nije baš naklonjen našem borcu, možda je i bolje da sa jednim od najboljih u kategoriji odradi meč u prvom kolu, dok je svež i nepovređen - rekao je trener Srđan Radulović.

Eliminacioni mečevi počinju u 10 časova po lokalnom vremenu, odnosno 17 časova po srpskom. Živkovićev meč je na programu od 21h.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: