Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:54, 28. 4. 2017.

| Zabava

Nastavak "Čuvara galaksije" i još 3 filma u bioskopu “Vilin grad”

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
cuvari galaksije
Blesava ekipa se vraća na bioskopska platna; foto: Vilin grad

Nastavak jednog od najpopularnijih filmova iz Marvelovog univerzuma, “Čuvari galaksije”, dobio je nastavak, koji će Nišlije u bioskopu “Vilin grad” moći da pogledaju od 3. maja. Pored toga, na repertoaru će biti i krimi-drama “Nož u našim leđima”, komedija “Male tajne velikog latino zavodnika”, kao i domaći film “Kozje uši”, rađen prema romanu Vladislave Vojnović.

Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa.

Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi - kažu u bioskopu.

poster Latino zavodnik će nasmejati Nišlije; foto: BioskopNa repertoaru je i film “Nož u našim leđima”, za koji u “Vilinom gradu” kažu da je priča o tri generacije porodice Katler, koja živi poput odmetnika u svom anarhičnom uglu jednog od najbogatijih sela Britanije.

Pored toga, filmoljupci će ove nedelje moći da pogledaju i komediju “Male tajne velikog latino zavodnika”, u kojem Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi, zbog čega se odlučuje za poziv zavođenje žena.

U “Vilinom gradu” se prikazuje i domaće ostvarenje Marka Kostića, “Kozje uši”, uzbudljiva priča o borbi za opstanak.

Glavnu junakinju baba Stojanku, koju je živopisno dočarala Gorica Popović, sticajem okolnosti iz grada i studija, život je vratio u rodno selo. Sada, u svojim šezdesetim godinama, u južnom Banatu odgaja unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom. Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema kontakt već godinama i pati zbog toga - kazali su u “Vilinom gradu”.

Više informacija o repertoaru i cenama karata, možete da saznate na sajtu bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: