Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

futsal

  • Kalča Vinter sport futsal

    U niškom derbiju u futsalu tenzija, crveni kartoni i trijumf Vinter sporta

    Borben, sa mnoštvom lepih poteza, ali i propuštenih prilika, pun emotivnog naboja, koji je doveo do dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani, bio je gradski derbi u futsalu, između Kalče i Vinter sporta. Tenzija i neizvesnost je vladala u sali niške Osnovne škole "Mika Antić" do poslednjih sekundi, a trijumfovao je bolje plasirani Vinter sport, sa 4:3.

    detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    Problemi za Jastrebac iz Blaca - savladao ih "fenjeraš"

    Nijedan bod u dosadašnjih 7 kola Prve lige nije osvojila Nova Pazova, ali i “postu” je sada došao kraj. Vojvođani su sa 5:3 savladali Jastrebac i tako tim iz Blaca stavili u nezavidnu situaciju, kolo pre kraja polusezone.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Gradski derbi u futsalu u hali OŠ "Mika Antić"

    Kalča i Vinter sport, dva niška predstavnika u najjačoj futsal ligi Srbije, odmeriće snage u četvrtak, 21. novembra u sali niške Osnovne škole "Mika Antić". Utakmica 8. kola Prve lige trebalo je da se igra tokom vikenda, ali je odložena zbog bolesti brojnih igrača Vinter sporta.

    (1) detaljnije
  • Njuzovci će se oprobati u malom fudbalu sa migrantima

    KMF Crvena zvezda preokretom do pobede u Vranju

    Verovali su da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu , vodili i sa 3:1, ali nisu futsaleri Vranja mogli da izdrže u istom ritmu do kraja utakmice. Beograđani su u krcatoj vranjskoj Sportskoj hali slavili sa 4:3 u 8. kolu Prve lige, i tako zadržali maksimalni učinak.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Crvena zvezda u Vranju, gradski derbi odložen

    Uz veru da su jedini koji ove sezone mogu da savladaju Crvenu zvezdu, futsaleri Vranja očekuju duel sa liderom prvenstva, zakazan za subotu, 16. novembar, dok će dan kasnije Jastrebac iz Blaca gostovati "fenjerašu" Novoj Pazovi. Gradski derbi između Vinter sporta i Kalče trebalo je da se odigra danas, ali je zbog bolesti igrača odložen.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vinter sport savladao FON, Jastebac bolji od Vranja

    Jako važnu, ujedno i prvu pobedu u 7 kola Prve lige zabeležio je Jastrebac u Blacu, pošto je savladao KMF Vranje sa 4:2. Vinter sport je iznenadio beogradski FON u "Čairu", naneo mu tek drugi poraz u sezoni i popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu, dok je njegov gradski rival Kalča pružio dobar, ali nedovoljan otpor lideru Crvenoj zvezdi.

    (1) detaljnije
  • futsal ilustracija

    Migranti i Piroćanci zajedno na turniru u futsalu "Jedna lopta, jedan svet"

    Revijalni turnir u malom fudbalu u kome će učestvovati ekipe sastavljene od migranata i mladih Piroćanaca, održaće se u Pirotu u petak, 15. novembra. Početak turnira je od 11 sati u balon hali kod Mlekarske škole.

    detaljnije
  • Futsal reprezentacija

    Futsal spektakl u Nišu - Srbija domaćin Španiji, Francuskoj i Ukrajini

    Najteže rivale u "grupi smrti", kako je nazivaju u našoj reprezentaciji, dobila je Srbija u kvalifikacionoj grupi koja će se krajem januara ili početkom februara održati u niškoj hali "Čair". Nišlije će tako na terenu moći da vide dvostrukog svetskog i sedmostrukog evropskog prvaka Španiju, dvostrukog vicešampiona Evrope Ukrajinu i Francusku.

    detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

    Sa nadom da će konačno upisati prvi trijumf ove sezone Jastrebac u petak, 8. novembra dočekuje Vranje, u blačkoj hali “Duško Jovanović”. U 7. kolu Prve lige u futsalu, teške zadatke imaće dva predstavnika Niša - Kalča će gostovati zasad neprikosnovenoj Crvenoj zvezdi, dok će Vinter sport dočekati trećeplasirani FON.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, pobedilo i Vranje

    Dva niška predstavnika u najjačoj domaćoj ligi za futsalere sada dele 4. poziciju na tabeli, pošto je Kalča savladao Jastrebac iz Blaca sa 6:2, a Vinter sport izgubio u Novom Pazaru rezultatom 6:1. U 6. kolu pobedilo je i Vranje, na svom terenu, Novu Pazovu sa 4:1.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport futsal

    U "Čairu" derbi južnjaka sa najdužim stažom u Prvoj futsal ligi

    Kalča je vezao tri pobede, pa pun samopouzdanja dočekuje u hali “Čair” Jastrebac iz Blaca, u subotu, 2. novembra, u 6. kolu Prve futsal lige. Istog dana će Vranje ugostiti Novu Pazovu koja ove sezone nema nijedan bod. Niški Vinter sport će večeras imati priliku da stigne do druge pozicije, ali neće mu biti lako, jer gostuje Novom Pazaru.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Slavili svi južnjaci sem Jastrepca

    Gotovo rutinskom pobedom nad Ekonomcem iz Kragujevca niški Vinter sport popeo se na 3. poziciju Prve lige u futsalu. Njegov gradski rival Kalča vezao je treću pobedu pošto je nakon preokreta slavio u Novoj Pazovi, Vranjanci su lako savladali Zemun, a jedini od južnjaka izgubio je Jastrebac u Blacu, od lidera Prve lige FON-a.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

    Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome pak ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: Kalča bolji u derbiju juga, slavio i Vinter sport

    Oba predstavnika Niša u najjačem domaćem takmičenju u futsalu slavila su u 4. kolu - Vinter sport je u Beogradu ubedljivo savladao Zemun, dok je Kalča u hali “Čair” slavio u južnjačkom derbiju, pošto je savladao KMF Vranje. Uprkos tome što je u prvom poluvremenu bio bolji protiv favorizovanog Novog Pazara, Jastrebac iz Blaca je stigao umor u drugom delu, pa je poražen.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

    Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Jastrebac remizirao sa šampionom, Vranje sa FON-om

    Jedini klub sa juga Srbije koji je slavio u 3. kolu Prve lige je Kalča, koji je u Nišu savladao Zemun sa 6:2. Ipak, i ostali mogu da se pohvale rezultatima, pošto je Jastrebac u Blacu remizirao sa aktuelnim šampionom Srbije Ekonomcem (2:2), a bod je ostao i u Vranju, čiji je prvoligš igrao sa FON-om. Jedini je poražen Vinter sport, od Crvene zvezde, sa 3:2.

    detaljnije
  • mali fudbal

    Turnir u fudbalu niških đaka za pomoć NURDOR-u

    Učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola, kao i srednjoškolci, mogu oformiti ekipe i prijaviti se za turnir u malom fudbalu, koji 10. i 11. oktobra organizuje đački parlament niške Pravno-poslovne škole, a na terenima Osnovne škole "Dušan Radović". Zanimljivost ovog turnira je što je podržan od strane Nacionalnog udruženja roditelja dece obolela od raka (NURDOR-a), te će sav prihod ići njima.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Jastrebac optimistično dočekuje šampiona, ostali južnjaci protiv Beograđana

    Aktuelni i višestruki šampion države Ekonomac stiže u Blace u petak, 4. oktobra, gde će u 3. kolu Prve futsal lige gostovati Jastrepcu. Od južnjaka kod kuće će igrati i Vranje, koje će 5. oktobra dočekati beogradski FON, a istog dana niški Kalča će u hali “Mika Antić” ugostiti Zemun. Gostovaće samo niški Vinter sport, 6. oktobra, Crvenoj zvezdi.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Dva het-trika u mreži KMF Radnički za pobedu Zufa u južnjačkom okršaju

    Prava goleada viđena je u duelu jedina dva predstavnika juga Srbije u Drugoj futsal ligi - Radničkog i Zufoa, a slavili su domaćini iz Bujanovca sa ubedljivih 11:5. Sem velikog broja golova, nesvakidašnje je bilo i što su čak dvojica futsalera domaćeg sastava postigla het-trik - Petar Marjanović i Nikola Stanković.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: