Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:46, 30. 1. 2015.

Komunalni policajci kažnjavaju, ali naplata loša

komunalna-policija23.jpg Komunalna policija za 2015. najavljuje bolju kazennu politiku; Foto: Arhiva JV

Svega 12 odsto kazni koje napišu komunalni policajci u Nišu, a koje završe kod sudije za prekršaje, na kraju rezultiraju i naplatom kazne, rečeno je na sednici Gradskog veća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nikola

    17:02 // 30. 1. 2015.

    Komunalce treba ukinuti podhitno, a ne jos ih zaposljavati.Nicemu ne sluze, placamo ih bezveze.Pogledajte bahate kolege iz Beograda sta rade, ako se jos prosiru ovde ima ista situacija da ispadne.

  • Nepotrebni

    17:13 // 30. 1. 2015.

    Totalno nepotrebni i besmisleni. Oduzeti im palice i dati olovke. I odakle njima pravo da odaju privatne podatke tako što kad legitimišu nekog daju podatke kondukterima?
    Pa to ni policija ne sme.

  • učenikkojiželidabudeupoznatsazaduženjimakomunalnihpolicajaca

    17:23 // 30. 1. 2015.

    Dođite u ETŠ Mija Stanimirović, IV-1
    Spremni smo za konstruktivnu raspravu!
    Molim redakciju južnih vesti da obavesti gospodu iz komunalne policije.

  • nislija92

    17:26 // 30. 1. 2015.

    Koliko ima komunalnih pandura?
    Silne pare se trose na njih,a ne vidim neku sad i pre nego sto ih je bilo!

  • ahm

    17:56 // 30. 1. 2015.

    Parapolicijska jedinica,van svakog zakona.

  • misko

    20:33 // 30. 1. 2015.

    Par puta sam ih zvao zbog dreke i galame iz lavice. Rade do 22 sata, posle moraš da zoveš ove obične. A komunalna inspekcija radi do 15h, tako da ne kontroliše radno vreme i galamu!?

  • Пантелија Топаловић

    22:35 // 30. 1. 2015.

    Da im date veća ovlašćenja da ne bi mogli revoltirani građani da ih gašaju plastičnim flašama kad maltretiraju pošten narod kao u Beogradu što su ih gađali? Raspustite ih, ne zapošljavajte nove!

  • I to sto su naplatili je previse

    00:06 // 31. 1. 2015.

    jer je pola prekrsajnih prijava bez ikakvog zakonskog osnova.Upadnu u komunalno neuredjeno naselje da zavode komunalni red.Samo nastavite tako, ali narod ima najvece ovlascenje: "kuku i motiku"

  • Čiča

    01:25 // 31. 1. 2015.

    He hee...i tako je to bilo u jednoj zemlji iza sedam mora i sedam gora i u slatkoj mašti Igora Džonića. Izgleda da mu statistika nije jača strana.

  • pa dobro tako i nam treba kada cutimo

    02:08 // 31. 1. 2015.

    Jos komunalnih policajaca a nas sve manje . Porodica je postala luksuz, nema perspektive ali ko ce o tome kada neznamo sta danas za rucak. I nikako da pustim glas ostajem nem, umesto da vristim!

  • ***

    07:48 // 31. 1. 2015.

    Kako drzava moze da ima dve policije?Njihov posao je da gledaju gde "kucici po ulicama kaku",gde su divlje deponije,ko baca djubre kroz prozor...

  • milica

    08:25 // 31. 1. 2015.

    Za sta god da sam ih zvala nisu bili"nadlezni."Prijavih da ce otpasti fasada sa zgrade i ubiti nekoga,kazu mora pismeno,a ja sam bila samo prolaznik.Nista oni ne rade.

  • sugradjanin

    08:36 // 31. 1. 2015.

    Kada je formirana niko nije pominjao da ce biti kontrolori u BUS-u.Njeno postojanje je apsurdno jer se ne bavi onim zbog cega je i osnovana.

    • nemanja

      00:10 // 2. 2. 2015.

      njima je posao da maltretiraju zene i penzionere u busu,meni su tako devojku zbog razlike u 1noj stanici izmedju 1.i 2.zone koje su u nasem gradu jadno organizovane,a i zabranjeno zaposljavanje

  • vlada

    09:28 // 31. 1. 2015.

    Zvao sam ih kada je komšinica u nervnom rastrojstvu isključila vodu celoj zgradi. Sve što sam dobio od njih su bili saveti kako da pregovaram sa komšinicom i nađem mirno rešenje. Ukinuti ih pod hitno.

  • Nemanja

    09:30 // 1. 2. 2015.

    Imaju oni obicaj da daju sebi za pravo da glume i saobracajce povremeno, mozda treba i radari da im se podele pa da pocnu i oni da kontrolisu brzinu!

  • Bane

    20:42 // 1. 2. 2015.

    Ne razumem njihovo angazovanje kod kontrole karata.Zasto oni rade za posao za koji su placeni kontrolori.Vidim gomile deponija,cujem buku uvece,na semaforima romi spopadaju vozace za stakla i gde su

  • Niko Č.

    21:22 // 1. 2. 2015.

    Komunalna policija bi morala da kontroliše vlasnike pasa da li šetaju ljubimca po propisu, a naročito da li imaju pribor za slučaj da pas vrši nuždu na javnoj površini. Kao što auto ne sme da se vozi

  • luka

    13:37 // 5. 2. 2015.

    Ja sam ih zvao,kad je komsija bacao djubre sa terase.Ako to nije njihova nadleznost onda ne znam sta nije.Receno mi je da ne mogu da reaguju dok ja ne snimim komsiju kako to radi!!!Obicni PARAZITI

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: