Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:15, 30. 6. 2023.

Američka ambasada donira milion dolara za izgradnju škole u Prokuplju

ambasador hil Potvrđena najveća donacija u Srbiji, milion dolara za školu u Prokuplju; Foto: Lj. M.

Do kraja ove godine u Prokuplju će početi radovi na izgradnji Škole za decu sa specijalnim potrebama, čiju izgradnju će finansirati Kancelarija za vojnu saradnju ambasade SAD, a vrednost radova je milion dolara. Donacija je ostvarena na inicijativu Kluba srpsko-americkog prijateljstva u Nišu i radi se o najvećoj pojedinačnoj donaciji u Srbiji koju je obezbedila ambasada SAD u Beogradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ninoslav

    19:24 // 30. 6. 2023.

    Donaciju koju je dala Americka ambassda za izgradnju skole je nesto sto se vrlo retko moze cuti.Hvala ambasadoru Hilu kao i prof.Milicu.

  • JUZN1

    23:39 // 30. 6. 2023.

    Da bre, napravili mam stetu stotine milijardi, a dali nam 3 milke.Super !
    Wow...

    • Aca

      08:35 // 1. 7. 2023.

      Jeste, naneli su nam ogromnu stetu, kao sto nam i Rusi nanose vec godinama crpeci i unistavajuci naftne rezerve, isto tako i Kinezi sa rudnim bogatstvom, uskoro ce i Rio Tinto da se prikljuci...najgore od svega je to sto sami sebi najveci neprijatelji...sami sebe unistavamo a ne mozemo da se pravdamo kako smo "mi" jaci od "nas"

    • Goksi

      10:45 // 1. 7. 2023.

      Navukli ste narod da izgine po celoj Jugodlaviji dok ste vasu decu skolovali u inostranstvo.Zato sad odaziv 1%.Prevaranti niko vam ne veruje odlazite.

  • Komunisticke lopurde

    10:37 // 1. 7. 2023.

    JUZNI 1 nanosite vi non stop stetu i nama i celom regijonu.Ratno huskaci,ptofiteri koji se obogatili noseci gajbice i koji pouzimali bez para preduze.

  • Pera

    10:53 // 1. 7. 2023.

    Srbiji je spas samo Amerika.Nasi najbolj i najveci prijatelji.U Americi zive verovatno preko 1 milijon nasih.Amerika je uz Srbiju kao mi uz nju.

  • Ljuba

    10:58 // 1. 7. 2023.

    Hvala Americi,ambas.Hilu prof,Milicu koji du foptineli da se napravi skola.Do sad su dali bezbroj donacija koje Srbija zna da ceni.

  • Adolf

    12:06 // 1. 7. 2023.

    U skoli ce da sire tradicionalne vrednosti i americki san!!!!
    Srecno!

  • beli

    12:18 // 1. 7. 2023.

    Gos'n Pero u SAD zivi preko sest miliona srba.Zadnji popis pre nekoliko godina je utvrdio da u Americi ima pet miliona nasih?

  • Гаха

    13:14 // 1. 7. 2023.

    За њ.е.,амбасадора Хила и његову породицу недељу дана одмора у Куршумлијској бањи,о трошку Топличког управног округа...инкогнито,да се не зна ко је...

    • Гага

      15:32 // 1. 7. 2023.

      ...његов предходника Голфри је много волео етно село Гостушу код Пирота..

  • Goran

    14:45 // 1. 7. 2023.

    Нека нам исплате ратну одштету од 100 милијарди и не морају лицемери ништа да нам допирају и шире своје болесне сатанске "вредности"по Србији.

    • Гага

      15:30 // 1. 7. 2023.

      Америка је велесила...неће они никада признати грешку...али,ето,нека је,постепено,исправљају...и Хил је био"ратни јастреб"...сада је "други човек"?!

    • Cira

      16:10 // 1. 7. 2023.

      A ti bi da ti se zidaju firme ko posle drugo svet.rata.Da nevracete kredite vec da samo kradete iskljucivo za sebe.Nema vecih lopova od vas boljsevika

  • Miki

    07:41 // 2. 7. 2023.

    Veliko hvala prof. Dr Miliću, zahvaljujući njemu stižu donacije u Toplici. Veliki čovek, veliki doktor, kamo sreće da Srbija ima još ovakvih ljudi, gde bi nam bio kraj. Doktore Miliću, živ i zdrav nam bio sto godina! Živa legendo!!!

  • Pedja

    07:49 // 2. 7. 2023.

    Profesor Milić je čudo, prvo je u Nišu zahvaljujući njemu, izgradjena Klinika za kardiohirurgiju. Napravio ekipu mladih lekara za primer i ponos. Klinika na kojoj završiš pregled pre nego što kupiš burek u burekdžinici. Klinika na kojoj ti ne treba veza ni pokloni da bi obavio preglede i operaciju. A sada zahvaljujući tom istom profesoru Miliću, Toplički kraj dobija vozila, škole i mnogo toga iz d

  • Miki

    07:53 // 2. 7. 2023.

    Kapa dole prof. Dr Miliću! Ljudina

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: