Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 12. 7. 2011.

| Društvo

Obustavljen postupak protiv Mihajlovića

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Boban Mihajlović gradski većnik
Boban Mihajlović; foto: MIC

NIŠ, BEOGRAD - Agencija za borbu protiv korupcije obustavila postupak protiv niškog Gradskog većnika Bobana Mihajlovića.

- Postupak protiv Mihajlovića prekinut je jer je dostavio dokaz da je u preduzeću "Mihajlović soft" preneo upravljačka prava na drugo lice - potvrdila je Južnim vestima portparol Agencije Aleksandra Kostić.

Podsetimo, prošle nedelje Medijski istraživački centar objavio je da je protiv Mihajlovića (DS) pokrenuta istraga jer nije na vreme preneo upravljačka prava u privatnom preduzeću čiji je vlasnik, a koje je ostvarilo veliku zaradu poslujući sa javnim preduzećima i ustanovama koje se finansiraju iz javnog budžeta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki Maus

    00:07 // 5. 8. 2011.

    Koje je ovo zamajavanje. Ubiše nas loši đaci. Da je ovaj narod malo pismeniji znao bi da nije važno ko upravlja nego ko trpa par u džep, a to je vlasnik, u konkretnom slučaju g-din Mihajlović Boban. Koje veze ima što trenutno, kobajagi, ne upravlja on nego njegova žena, sestra, komšika ili ko već, ako i dalje, on, kao vlasnik dobija sve prihode od poslovanja ???
    Kao što rekoh, ubiše nas 1.500.000 nepismenih. Kakav narod, taman takva i vlast. Bežanija braćo, ne menjaju se gosti, nego kafana.

  • ivan vasiljevic

    19:05 // 22. 7. 2011.

    pa naravno.obustavljen postupak,za clanove vladajucih politickih stranaka tj.stranaka na vlasti zakon ne vazi.tako je bivsi ministar policije imao nekoliko grehova u mladosti ali se on kasnije popravio jel te molim vas to meze tako.tako je i gospodja raznjatovic platila drzavi odredjenu sumu i nagodili su se.tako se izvlace i svi oni kojima pomazu ljudima na vlasti na ovaj ili onaj nacin.a naravno vlast im se svesrdno zahvaljuje.i tako dodjosmo do naroda obicnog.njemu se niko nezahvaljuje za sve muke za sve patnje koje trpi svih ovih godina (2003-2011)samo se nadam da ova koalicija nece jos dugo.jer iskreno pitam se ko je lud,zbunjen,normalan u ovoj zemlji u kojoj sam rodjen u kojoj su rodjena i moja deca u kojoj ce biti rodjena i njihova deca i tako do kraja vremena

  • Aleksandra

    19:48 // 15. 7. 2011.

    Srbija ne prasta uspeh...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: