Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 23. 7. 2014.

| Društvo

Ponovo dete pobeglo iz vrtića na ulicu

Autor:S. JanačkovićIzvor:Južne vesti
Petar-Pan.jpg
Vrtić "Petar Pan" nalazi se u Đerdapskoj ulici (foto: nadji.info)

Iz državnog vrtića "Petar Pan" u niškom naselju Duvanište devojčica je oko 10 sati sama izašla na ulicu posle čega su je nazad vratili prolaznici.

Dete je, tvrde građani koji su se javili Južnim vestima, prošlo kroz celo dvorište i izašlo na Đerdapsku ulicu, desetak metara od kapije.

- Video sam je devojčicu koja plače i krenuo sa ženom koja je za ruku dete vodila nazad u vrtić. To nije bila vaspitačica, znam jer je moje dete tamo išlo do prošle godine. Hteo sam da uđem u vrtić i pitam kako su dozvolili da izađe, ali me nisu pustili. Bili su u gužvi i jako uznemireni - priča jedan Nišlija koji stanuje u blizini vrtića.

Dodaje da je prava sreća da se ništa loše nije dogodilo.

Iako su novinari Južnih vesti potvrdu o ovom događaju dobili i od službenika vrtića, "odgovorno lice" tog objekta Suzana Popović tvrdi da "ne zna ništa o tome".

- Ne znam te informacije. Radila sam danas, ali ne znam za to. Ako vi znate, ispitajte. Nemam komentara - rekla je Popović.

Za sada nismo uspeli da stupimo u kontakt sa direktorom "Pčelice" Zoranom Jonićem, ni sa njegovim pomoćnikom Ivanom Todorovim.


Vrtić "Zvončići" Vrtić "Zvončići"Treće "bekstvo" iz vrtića

Ovo je treći ovakav slučaj u poslednjih 7 meseci u vrtićima Predškolske ustanove "Pčelica", za koji je javnost saznala.

Podsetimo, u decembru prošle godine trogodišnji dečak pobegao je iz vrtića "Zvončići" u Romanijskoj i preko pešačkog mosta sam stigao do Đerdapske. Zbog toga su bile najavljene smene odgovornog lica, trijažne sestre, a protiv vaspitačice bio je najavljen disciplinski postupak.

Aprila ove godine iz vrtića "Bambi" u dvorište je neprimećeno izašao jednoipogodišnji dečak.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MAJKA

    22:19 // 29. 8. 2014.

    Jonic je upropastio decu,roditelje,radnike,ceo grad ali je toliko mocan i bahat da mu niko nista ne moze.Brine me sto mi roditelji cutimo sto ne odemo pred opstinu i trazimo da Jonica sklone od dece.

  • dada

    10:18 // 25. 7. 2014.

    @perica,trijazna je sigurno madjionicar koji nagovara bebe da idu van vrtica!uzas od komentara!

  • aleksandra

    18:41 // 24. 7. 2014.

    aman ljudi,donegde nisu vaspitacice krive,jer po jedna,dve cuvaju 30-ak40-ak dece,toliko vaspitacica ima na birou rada zaposlite jos bar po jednu za svaku grupu i bice sve ok!

    • Jeca

      23:13 // 25. 7. 2014.

      Inspekcija svuda da proveri broj dece, a ne svi da nas lazu. Ako u grupi sme da bude 20 dece, moze 20% vise, ali ne sme da bude 25...a kamoli 30-40 ... Ako nije po zakonu - kaznjavanje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: