Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 5. 4. 2011.

Potrošili 510.000 evra budžetskih para

foto: wikipedia.org

Ovu sumu su Javna gradska preduzeća u Nišu potrošila za reprezentacije, naknade za upravne i nadzorne odbore, službene puteve i marketing.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    14:54 // 5. 4. 2011.

    Da su samo malo manje pojeli i popili pa taj novac koji je POTPISOM plaćen kafani, mogli su na Bubnju da postave par klupca i da isprskaju protiv KRPELJA !
    Ranije su prskali a sada se za to nema para !

  • marija randjelovic

    16:18 // 5. 4. 2011.

    moglo je mnogo toga da se uradi sa tim parama, ali ipak vise uznemiruje cinjenica da je to novac gradjana, dali je nekome od njih palo na pamet da li im je dozvoljeno da tako trose tudj novac!?

  • Posmatrač

    17:09 // 5. 4. 2011.

    I, šta sada?... Hoće li neko da odgovara, možda zbog toga? Samo šuplje priče... Pa, ako ste otkrili zloupotrebe, dajte pokrenite krivične postupke, posmenjujte odgovorne, preduzmite nešto... Samo je narod koji vas je birao da raspravljete o ovakvim stvarima iziritiran time što NIKO ne preduzima ništa... Tolika prašina u medijima i na raznim sajtovima, Čedomir Čupić dao izjavu za ANEM, građani kritikuju, umetnici apeluju, a svi iz Grada ćute i niko ništa ne preduzima?! Niški simfonijski orkestar nije čak ni na Dnevnom redu zasedanja Skupštine grada, a tolika buka na medijima..., čak i B92 istražuje zloupotrebe direktorke, a grad ćuti... Počnite da radite, a manje pričajte...

  • hurko

    17:10 // 5. 4. 2011.

    Javna preduzeća će gdine Pešiću biti vaša najdraža prćija ako ikad dođete na vlast. Nisu se pola milona evra ni pojeli ni popili već su se slili u stranke, i to svi znaju. Svaki direktor je postavljen po partijskoj liniji i MORA da plaća harač, mora da ukrade pare od firme i da ih da stranci, čak i ako možda sam ne bi krao (u šta čisto sumnjam jer stranke iskusno stavljaju ljude koji će verno da kradu). Najlakši način da operete ukradene pare je da uzmete račun iz kafane (na kome su nosorozi i žirafe) ili da kažete da ste se reklamirali (marketing - raj za finansijske malverzacije). I onda ćete, ako vam Bog da, gdine Pešiću jednog lepog dana vi da postavite direktora toplane ili vodovoda i onda vam troškovi prezentacije vašeg JKP-a neće ni najmanje smetati.

  • @ Pera

    18:15 // 5. 4. 2011.

    Kakvi krpelji crni zar ne vidis da su se svi krpelji preselili u kafane!

  • marika

    02:26 // 6. 4. 2011.

    i? stvarno mislite da je njih briga za to?a spisak šta se je sve moglo uraditi sa tim parama je predugačak...neka se manje vozickaju "službenim" ( narodnim) automobilima i neka manje obilaze evropu...eeeee,jadan narod-trpi i gladuje...i mozga kako da sastavi kraj sa krajem :(

  • Vuk Rudan

    09:03 // 6. 4. 2011.

    Prezentacija javnog preduzeća, hmm!!
    Neka mi neko objasni šta je to ?
    To znaci da recimo javno komunalno preduzeće Medijana treba na bilbordima da se reklamira - hej mi cemo da vam iznosimo đubre, poslujte sa nama, ili recimo da eps kaže - hej trošite našu struju, mi ni slučajno nemamo monopol u prodaji elekrticne energije, ili recimo da gradski vovovod napiše na svom bilbordu - naša voda je najzdravija, pijte vodu našeg vodovoda a ne tamo nekog drugog jer mi ni slučajno nemamo monopol nad nasim građanima.
    Ja ni jedan ovakav bilbord nisam video u gradu Nišu ili regionu da bi mogao da tvrdim da su neke pare potrošene na prezentaciju. Na kraju krajeva, šta će uopšte prezentacija ili reklamna kampanja nekom javnom preduzeću kad ono ima apsolutni monopol u svom gradu.

  • sinkoooo

    11:14 // 6. 4. 2011.

    Ma ni po jada da su to stvarno napravili direktori i to u svrhu poslovanja kad vode partnere na rucak i sl. Problem je sto svaka gnjida koja se uvuce u du...e direktoru ima potpis u kafani pa te gnjide,lezilebovici i dupelisci nemilice trose narodne pare!!! Trose i oni koji nebi smeli ni da ih omirisu tj.da pomisle na njih pa se na to nakace i partiski funcionercici jer im direktori to dozvoljavaju !!! I sve u svemu vise trose oni koji nebi smeli uopste da koriste tu privilegiju namenjenu samo direktorima u preduzecu !!!

  • Srdjan Pesic

    11:58 // 6. 4. 2011.

    Gospodine Hurko,
    Ja se potpisujem imenom i prezimenom. Lepo je sto mislite da su svi isti. Ja medjutim imam svoj posao i samo njime mislim da se bavim. Dugo sam ulagao u svoje obrazovanje i nema te politicke funkcije zbog koje bi ostavio svoj posao. A vi prvo skocite pa recite hop, sacekajte da to vreme dodje pa cete videti.

    Gospodine Posmatrac,
    Sa vama se potpuno slazem. Nema sankcija. Ta preduzeca je osnovao Grad i samo on moze da preduzme sankcije. Ona njemu odgovaraju. Sto se mene tice ja sam to rekao na sednici Skupstine i to je poziv organima Grada da reaguju. Drugog nacina nema. Osim toga trosenje reprezentacije nije krivicno delo, ali je nemoralno do zla boga.

  • gordana

    12:34 // 6. 4. 2011.

    ne najeli se dabogda

  • NVO Zenit

    19:27 // 6. 4. 2011.

    Istina da smo daleko, ali mogli su nam da pošalju 1,500 EUR da bi mogli otvoriti klub za socijalno ugrožena lica u našem gradu radi ePriključenja i smanjenje razlike od onih koji mogu sebi priuštiti kupovinu računara.

    p.predsednik
    Nandor Križan

  • RAJKO JAŠAREVIĆ

    07:47 // 8. 4. 2011.

    ŠTA DA RADIŠ?VOLE LJUDI DA RUČKAJU...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: