Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:33, 16. 12. 2015.

| Društvo

Pukla vodovodna cev u Leskovcu, uništene 2 kuće i 2 auta

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
le1.jpg
Gejzir uništio krov i poplavio kuću; foto: JV

Dom Dragiše Živkovića u potpunosti je potopljen dok je gejzir visine 5 metara srušio deo krova na kući Nikole Jovanovića nakon što je pukla vodovodna cev u Voždovoj ulici u Leskovcu.

U havariji koja se desila jutros oko 4 sata srećom niko nije povređen, ali su „nastradala” i dva automobila na kojima su od siline vode popucala sva stakla i koji su ulubljeni od kamenja koje je letelo na sve strane. 2 Voda i delovi asfalta uništili auto; foto: JV

Delovi asfalta veličine pesnice su od siline pritiska vode leteli na sve strane. Neko je mogao da pogine - priča nam Katarina Jovanović čiji je auto potpuno uništen.

Meštani ove ulice kažu da nije prvi put da puca vodovodna cev na istom mestu.

Stalno smo morali da zovemo „Vodovod” da rešavaju probleme, a sada nam je načinjena šteta od koje ne možemo da se oporavimo. I kreveti nam plivaju u vodi, sve je uništeno - priča za „Južne vesti” Nikola Jovanović.

Nikola ujedno i najavljuje tužbu protiv gradskog „Vodovoda”.

3 Svi električni uređaji uništeni; foto: JVOvim Leskovčanima su pod vodom i svi električni uređaji za koje tvrde da su potpuno uništeni.

Radnici JKP „Vodovod” su još na terenu i saniraju kvar. Ventile su, kako kažu oštećeni, zatvorili tek 45 minuta nakon što je havarija nastala.

Inače, u ovoj ulici se izvode radovi na produženju saobraćajnice za 100 metara kako bi bila povezana sa Ulicom Kralja Petra prvog, upravo na prostoru gde se nekada nalazila stara autobuska stanica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksa

    17:26 // 17. 12. 2015.

    Strasno je da odgovorni ljudi , koji sve ovo znaju , ne reaguju .Finansijska sredstva za rekonstrukciju vodovoda u Leskovcu su obezbedjena.Ali koga interesuju gradjani Leskovca . Njihova imovina , stres koji prozivljavaju ovakvim dogadjanjima je nebitan odgovornima.Da li ce ovaj dogadjaj pokrenuti nesto . Ne verujem ni ja , a i brojni zitelji grada Leskovca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I taj novi termin je po meni diskutabilan. Necu da slutim, ali tada pocinju "hladne" probe za predstojecu grejnu sezonu

Poaro Čitalac

Tekst: Radovi na kotlarnici u niškoj Banovini odlažu koncert

Pronađite nas na: