Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 2. 7. 2014.

| Društvo

Sastanak predsednice Opštine Svrljig sa direktorima

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
direktori-jul.jpg
Mesečni sastanak sa direktorima redovna praksa u Svrljigu

Predsednica Opštine Jelena Trifunović održala je radni sastanak sa direktorima i predstavnicima javnih preduzeća i ustanova.

Konstatovano je da se radni zadaci obavljaju po planu i programu i da nema većih problema i poteškoća u radu. Jedini nedostatak, skoro kod svih, jesu kadrovska rešenja, zaključeno je na jučerašnjem, ali i ranijim sastancima.

Direktor Osnovne škole Saša Golubović govorio je o postignutim rezultatima maturanata koji su, po njegovim rečima, slabiji u odnosu na prethodne godine, na šta je, po njegovom mišljenju, uticao kombinovani test pitanja.

Glavna sestra Doma zdravlja Vesna Vidojković upoznala je predsednicu Opštine sa dešavanjima u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Ona je rekla da je od 1. jula počela elektronska prijava i odjava zaposlenih lica, da je u proteklom mesecu smanjen broj pacijenata, a da će ultrazvučni aparat, koji duže vreme ne radi zbog kvara, biti u funkciji za desetak dana.

Predsednica Opštine Jelena Trifunović pohvalila je angažovanje rukovodstva Doma zdravlja.

- Sve što radite mora biti u korist svih građana opštine Svrljig. Opštinska uprava je još pre nekoliko godina uvela elektronsku prijavu zaposlenih, što je dodatno uticalo na angažovanje radnika lokalne samouprave. Moram istaći da lekari, kao i svi drugi koji rade u javnom sektoru, a pod patronatom su Opštine, moraju poštovati radno vreme i ustanovu u kojoj rade. Kažem to jer sam imala prilike da neke lekare, bez obzira što rade od 7 sati, vidim kako na posao odlaze mnogo kasnije - rekla je Jelena Trifunović.

Izveštaje o radu podneli su i direktori I predstavnici JKSP “Svrljig“, JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“, SSŠ “Dušan Trivunac Dragoš“, PU “Poletarac“, Centar za turizam, kulturu i sport, Crveni krst i Centar za socijalni rad, koji je istog dana obeležio i 33 godine postojanja i rada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Stavila kacigu da joj nešto ne bi palo na pamet!

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Šta je obećala pre 4 godine, a šta ispunila gradonačelnica Niša

Pronađite nas na: