Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 25. 6. 2023.

Troje lekara specijalista potrebno "za stalno" niškom Kliničkom centru

novi klinicki centar Potrebno troje specijalista za tri klinike; foto: JV

Univerzitetski klinički centar u Nišu raspisao je oglas za posao u kome traži jednog specijalistu anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije za Kliniku za kardiohirurgiju, potom specijalistu abdominalne hirurgije koji će raditi na Klinici za digestivnu hirurgiju, kao i specijalistu interne medicine za Kliniku za gastroenterohepatologiju, a navode da će oni dobiti posao "za stalno" u ovoj ustanovi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Porodilja

    16:58 // 25. 6. 2023.

    Gospodine Perišiću kada će renoviranje GAK-a? Je l ste skoro posetili odeljenja gde leže porodilje?

    • Helena

      18:34 // 25. 6. 2023.

      Će bude. Da preteramo leto u Hanioti , pa na tamo od Novembra.

  • Dama

    21:09 // 25. 6. 2023.

    Nedao bog da se covek razboli. Sramota je kako ne funkcionise nase nisko zdravstvo. Da li su oni svesni da ih mi placamo., da treba da nam sluze. SRAMOTA, nema vise casti ni obraza. Zato ce i izumreti Srpski narod. Nece nas unistiti neprijatelji, unisticemo se medjusobno.

  • Najbolje je kad zivis u neznanju

    21:23 // 25. 6. 2023.

    Ako su samo ta tri doktora ni njih nemoj da primate.Nije li vas sramota. Pa gde ce te kad sve ivo orodje za koji mesec? Mozak imate ko mravi.

  • Nisko zdravstvo je u haosu

    21:30 // 25. 6. 2023.

    UKC Nis je rujina,bolji su objekti u Masinskoj industriji nego ovi.Higijena,nemar za pacijenta,a poslw se cude sto je oboliko nezadovoljstvo na ulici.

  • Srecko Sojic

    21:34 // 25. 6. 2023.

    Oce sve trce
    Pa nisu ludi da se specijaliziraju pa dase zarobe u rupi bez dna sa partijskim SNSovskim neznalicama za bedne pare kad mogu u inostranstvo da rade lepo i bez tenzija mobinga i sikaniranja od strane partijskih moljaca da svojoj deci obezbedr buduucnost a ne ekonomskog tigrica

  • Siki

    22:16 // 25. 6. 2023.

    Setnja ce se zavrsavati ispred ukc Nis.Uz sve probleme koje imamo ne mozemo da se dodatno nosimo sa zdravstvom koje je nepodnosljivo.Nema para za dzep

  • Qgo

    08:41 // 26. 6. 2023.

    Za stalno ili na neodredjeno? Pitam za mamatatu...

    • Smuk II

      11:13 // 26. 6. 2023.

      @Qqo : Ja mislim da je bolje da ih prvo zaposle "na neodredjeno" a onda da ih prime "za stalno" , kao što reče i "premijer" Srbije , Ana Brnabić !

    • Qgo

      16:36 // 26. 6. 2023.

      @Smuk II Na nju sam i mislio ali sam omaskom napisao njeno ime na japanskom jeziku. Nema veze, vidim da su me svi razumeli...

  • Нишлијка

    10:20 // 26. 6. 2023.

    Од свих могућих проблема, немогуће је решити мито и корупцију на свим нивоима.Ни Бог отац не може спасити овај напаћени народ.

  • Vidoje Antić

    11:19 // 26. 6. 2023.

    J
    Bar jedna lepa vesy.Više nema zaposljavanje preko veze.Od kad je Dr Perišić sve zapošljavaju na konkurs da ne može više da se zaposlkavaju stranacki kadrovi nego ko ima najbolji CV i prosek.Perišić he uveo rwd.Zato vise i nema polaganje na vezu na medicinski i stomatoloski.Mozda ima ali manje 2 ili 3 posto.A nekad je bilo 20 posto.Zato cu da glasam.za Perisica a nw za Vucica.

    • Ne guraj te se, u red.

      13:17 // 26. 6. 2023.

      Tacno je to sto kaze gospodin.Sve se zna ko ti odredjuje koliko ces i gde da predas.Samo jedna osoba to radi kako nebi nastale zabune ko je uzeo.

    • slavko

      16:06 // 26. 6. 2023.

      @Vidoje, ime, pa ti nista ne vidis il se pravis da si Slepoje?

  • Miksa

    13:15 // 26. 6. 2023.

    Ovo su konkursi verovatno za one koji već rade na određeno. Dr Milić se žalio da mu je anesteziolog već par godina na određeno. To je to

  • Nikola

    15:30 // 26. 6. 2023.

    Veoma duhovit naslov…. Konkurs a zna se ko su ta tri doktora… Ruku na srce apsolutno zasluzeno dobijaju posao na neodredjeno jer su godinama na odredjeno, ali ovo je smesno jer je svakako namesteno… nema potrebe za time

  • Dragan

    08:16 // 28. 6. 2023.

    Kakvo je zdravstvo lecicemo se kod vidovnjaka i astrologa,tamo mozemo ostati bez para,ali sa glavom na ramenu,a u naprdnom zdravstvu i bez para i glave.Ipak kad malo promislim fali najvise neuropsihijatara,jer je strasno kakvi likovi neuki vode ovu zemlju u propast...za stalno,a izgleda i na neodredjeno...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: