Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:06, 22. 5. 2023.

V. d. načelnice niške Uprave postala zamenica, a bez konkursa dobila "svoju" zamenu

gradska uprava V. d. načelnica postala zamenica, ali bez konkursa dobila "svoju" zamenu; foto: Grad Niš

Dosadašnja v. d. načelnice Uprave za organe grada i građanska stanja Vesna Nešić, koja je mesecima radila bez zamenice, odlukom Gradskog veća prešla je na tu nižu poziciju. Bez konkursa je njenu funkciju preuzela Marina Janković, koja je do pre godinu dana već bila v. d. načelnice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dr Jakov Zlatar

    11:46 // 22. 5. 2023.

    Toliko o tome da je Marina Janković u nemilosti gradonačelnice. Uprava za građanska stanja i organe grada je najstranačkija uprava, jer ne samo načelnici i zamenik, šefovi odseka i rukovodioci sektora, već i zaposleni su , uglavnom članovi Stranke. U petak je u penziju otišla šefica Odseka za vođenje matičnih knjiga sa Kosova, naprednjak par exelance, koja je odsekom rukovodila iz kafića.

    • Seljak

      16:24 // 22. 5. 2023.

      @dr Jakov Zlatar- vidi se da ne poznaješ tu upravu iz više razloga. U toj upravi imaš više svih drugih partija nego naprednjaka pošto se na njih pozivaš. Uostalom 95% zaposlenih su članovi raznih partija zaposleni po sistemu partijskog plena. Ajde kad toliko znaš, navedi upravu ili preduzeće gde nisu stranački kadrovi, svih stranaka koji učestvuju u vlasti, svih izbora u zadnjih 20 godina.

  • dr jakov Zlatar

    23:28 // 22. 5. 2023.

    Seljak@ ponosiš se onim, čega se pametni stide:nepoznavanja stvari.I još mnogo čime.

  • Rimtutituki

    08:14 // 23. 5. 2023.

    Rodjena Nišlijka !? Ne bi reko ! Paraćinka možda ...Pravni završen tačno , Al kako nije za priču , stručnost 0 ... Ona je imaginarni lik kao ovi sa Pinka ... Tu gde je u toj političkoj opciji , baš tu joj je i mesto, najzad se pronašla ....

  • Pravosudni ispit imaju mnogi pravnici,pa šta?

    22:42 // 23. 5. 2023.

    Nova VD pored pravosudnog ima i sledeće: pre svega BAHATOST, neprofesionalnost, sujetu i osvetoljubivost, lažnu slatkorečivost ne daj bože da si je loše pogledao pre 20 g, gotov si. Tako da su radnici uplašeni nakon njenog postavljen svi se pitaju što je opet postavljena kad ima mnogo kvalitetnijih pravnika, mole boga da se vrati stara VD, a kada je neraspoložena kante za otpatke padaju kao kegle!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: