Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 11. 4. 2024.

Prokuplje se kreditno zadužuje 285 miliona dinara "po hitnom postupku”

grad Prokuplje Gradska vlast želi kredit od 285 miliona dinara; Foto: Lj. M.

Zbog nagomilanih finansijskih problema koji su unazad nekoliko meseci sve vidljiviji u funkcionisanju grada, lokalna vlast koju predvodi Srpska napredna stranka odlučila je da kreditno zaduži Prokupčane za 285.000.000 dinara sa rokom otplate ne dužim od 5 godina. Saglasnost za tako nešto potrebno je da odobri Skupština, koja je danas po hitnom postupku zakazana za sutra od 10 sati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • frigomanija i kredit za unistenje Grada Prokuplja

    16:51 // 11. 4. 2024.

    Kapitalni projekti Prokupackog frigo badze i dr za 12 god:rekonstrukcije ribolovackih vikendica na obliznjim jezerima,ulaganja u privatne bungalove u buljaricama,asfaltiranje puta do tastine kuce,kupovine stanova,zaposljavanja svojih najblizih u republicka preduzeca,ulaganja u kafanske racune,rekose da je Savicevac gradski a sada ops 25 miliona da se plati,kapitalna ulaganja u zute preletacevice

  • duznicko i kreditno ropstvo

    18:48 // 11. 4. 2024.

    Od 17 decembra i ulaska opozicije u Prokupacki parlament,poslanik iz Prokuplja sa stalnim nastanjenjem u Beogradu,izgleda da ne sme da prisustvuje lokalnoj skupstini,a svi se dobro secamo kako je cesto pred odbornicima Prokuplja, kada nije bilo opozicije,drzao moralne casove o zaduzivanju i kreditima zutih od pre 15 godina.A sada DR,Badza i ti isti zuti (bivsi) zaduzuju grad za 2.5 miliona evra.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: