Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 3. 1. 2016.

| Hronika

Ubila se vaspitačica koja je optužila direktorku da je zlostavlja?

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Dom učenika srednjih škola Niš
Dom učenika puni naslovne strane medija od dolaska nove direktorke; foto: JV arhiva

Prema prvim informacijama vaspitačica Doma učenika srednjih škola je pala sa zgrade u kojoj je živela u centru Niša, a policija sumnja na samoubistvo.

Telo Tatjane Lužanin (47) je pronađeno noćas, 2 sata nakon ponoći, a obdukcija bi trebalo da otkloni sumnje o uzroku tragedije.

Motivi tragedije su nepoznati.

Podsetimo, reč je o vaspitačici Doma učenika srednjih škola u Nišu koja je pre desetak dana javno optužila direktorku ove ustanove Sandru Popović da je došla u njen stan i fizički je napala.

Zbog ovoga je pre nekoliko dana podnela i krivičnu prijavu protiv Popovićeve, dok je ubrzo stigla "kontra-prijava" u kojoj je direktorka vaspitačicu optužila da je pretila ubistvom njoj i njenoj deci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • strankinja

    01:00 // 5. 1. 2016.

    Dok jednog dana jedan ucenik slucajno na internetu procitao taj pravilnik o srednjoskolskim domovima i video da se to ne naplacuje i prijavio ga. Svima su vratili te pare a njega tuzili i smenili. Svakakve stvari se tu desavaju,nista me ne cudi.

  • strankinja

    00:58 // 5. 1. 2016.

    Zivela sam u Bg u jednom srednjoskolskom domu. 4 godine su naplacivali svakog meseca bonove za hranu oko 100-150din (sto je inace besplatno,ulazi u cenu kada platis dom). U domu je bilo 120 ucenika puta 100 din to je 12000din mesecno, ukupno 6 domova za koji je bio nadlezan taj direktor,znaci 72000din mesecno 4 godine je taj direktor uzimao u svoj dzep.

  • zone

    11:14 // 4. 1. 2016.

    Nešto razmišlam i dolazim do zaključka da je Igor Novaković zapravo imao sreće što nije prošao za direktora ove ustanove,kad bolje razmisli sigurno je i njemu sada drago zbog toga.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: