Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:26, 9. 11. 2017.

| Kultura

Crnogorska komedija i “Ubistvo u Orijent ekspresu” u niškim bioskopima

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
the books
Buksovci u prvom dukomentražnom filmu "Slučajevi pravde"; printskrin

Krimi-komedija crnogorskih satiričara “The Books Of Knjige”, pod nazivom “Slučajevi pravde”, naći će se u niškim bioskopima od 9. novembra. Pored toga, u ovoj nedelji, filmoljupci će u “Cineplexx”-u i “Vilinom gradu” moći da pogledaju i još jednu adaptaciju krimi romana Agate Kristi “Ubistvo u Orijent ekspresu”, “Opasne mame 2”, a od naredne nedelje Nišlije će moći da pogledaju i “Ligu pravde”.

“Slučajevi pravde” govori o dva hrabra policijska inspektora, kako kažu u bioskopima, rade na slučaju dvostrukog ubistva.

opasne mame Nastavak "Opasnih mama" u niškim bioskopimaKrimi film “Ubistvo u Orijent ekspresu” predstavlja priču o Herkulu Poarou, jednog od najpoznatijih fiktivnih detektiva, koji, kako kažu u bioskopima, ulazi u trku sa vremenom da reši ubistvo u vozu.

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena - navode u bioskopima.

Pored toga, ove nedelje na repertoaru će se naći i nastavak komičnog filma o “opasnim” mamama.

Mila Kunis, Kristen Bel i Ketrin Han repriziraju svoje uloge u komediji smeštenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju supermame i odlučuju o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose praznici s porodicom - kažu u bioskopima.

Detaljnije o reperoarima možete da pogledate na sajtovima “Cineplexx”-a, kao i “Vilinog grada”.


Od sledeće nedelje grupa superheroja na velikom platnu

superheroji Superheroji uzvraćaju udaracSupermen, Betmen, Čudesna žena, Fleš, Akvamen, kao i Sajborg timskim radom pokušaće da pobede zlo koje se sručilo na planetu Zemlju, u novom superherojskom filmu “Liga pravde”.

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika - kažu u bioskopima.

“Liga pravde” će se naći na repertoaru od 15. novembra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: