Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:24, 4. 4. 2016.

| Politika

Lapčević nije na listi DSS-Dveri za lokalne izbore

Autor:A. S, P. B.Izvor:Južne vesti
lapcevic
Lapčević nije hteo da se duplira; foto: JV

Iako je pre 4 godine njegovo ime bilo u imenu liste Demokratske stranke Srbije za lokalne izbore, sada Milana Lapčevića nema među kandidatima za odbornike niške Skupštine. Izostali su još neki prvaci DSS-a u Nišu, a Lapčević kaže “da nije hteo da pravi gužvu i da ima dovoljno kvalitetnih ljudi”.

Ove godine i na lokalu DSS izlazi u koaliciji sa Dverima, a nosilac njihove liste je Goran Đorđević, predsednik Gradskog odbora DSS u Nišu.

Zatim idu dva predstavnika Dveri Jelena Đorđević i Tomislav Petrović, a potom se naizmenično smenjuju kandidati Dveri i DSS.

Na listi su i oni koji su u DSS došli pre nekoliko meseci - Dragan Stojanović i Zoran Vasiljević, ali su izostali aktuelni odbornici, potpredsednik DSS Milan Lapčević i potpredsednik Gradskog odbora DSS Saša Ilić.

Na listama DSS-Dveri za loklane izbore ima dovoljno kvalitetnih ljudi koji konkurišu za odbornike i u Gradu i u opštinama. Bilo je bezveze da se dupliramo - kaže Lapčević.

Lapčević je 10. na listi kandidata za narodne poslanike DSS-Dveri, a 2012. je bio nosilac liste DSS na lokalu i kandidat za narodnog poslanika ove stranke.

O Saši Iliću koji već 4 godine sedi u klupama niškog parlamenta predsednik Gradskog odbora Đorđević kaže da će on biti “član proširenog sastava Gradske izborne komisije”.

On je potpredsednik Gradskog odbora, a značajna je i funkcija člana proširenog sastava Gradske izborne komisije - kratko je rekao Đorđević.

Lista DSS-Dveri će na glasačkim listićima biti pod rednim brojem 8, a ukupno ima 42 imena od 61 koliko inače odbornika ima u niškom parlamentu. Kompletnu listu možete preuzeti na kraju teksta.


Sukob poremetio niški DSS?

U jeku pripreme izborne liste pojedinim članovima DSS stigla je poruka u kojoj ih predsednik Gradskog odbora Goran Đorđević obaveštava da podnosi ostavku na to mesto.

Kako sam kaže “ostavka nije imala ozbiljnije razemere”.

Mi smo imali neka razmatranja, različite poglede, ali ne i ozbiljnije razmere koje bi mogle da ugroze naš unutarstranački život u Nišu posebno u tako delikatnom trenutku kao što je predizborna kampanja - kaže Đorđević.

SMS ostavke potvrdili su još neki funckioneri DSS, ali kako kažu, sve je izglađeno razgovorima.

Dokumenti za preuzimanje

  1. LIsta DSS-Dveri za loklane izbore u Nišu (preuzmi) - 1,486.53 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gradjanin Gradjanin

    14:53 // 4. 4. 2016.

    Pa kako da dodje do izrazaja pored politickih velicina Gorana i Jelene.

  • brusnica

    13:03 // 4. 4. 2016.

    Hahaha,neće da smeta?Taman posla...

  • danna

    11:52 // 4. 4. 2016.

    Zato je posle katastrofalnih rezultata na proslim republickim izborima sa % u niskoj regiji manjim od % osvojenih glasova DSSa na republickom nivou dobio nagradu i unapredjenje na podpresednicko mesto. Kriterijumi za napreedovanje u DSSu je neuspeh!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: