Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 7. 11. 2012.

| Politika

Nove ostavke u LDP

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Miljan-Hadzovic-LDP.jpg
Miljan Hadžović, arhivska fotografija

Nakon što je velika grupa funkcionera Liberalno demokratske partije u Nišu napustila stranku, njihovim putem pošli su i predsednici nekoliko niških odbora i LDP u Beloj Palanci.

Kako je Južnim vestima potvrđeno, stranku su napustili menadžeri Opštinskih odbora Medijana i Pantelej, Ivan Damjanović i Miljan Hadžović, kao i belopalanačkog LDP Dejan Milenković.

Pored njih stranku je, kako je navedeno u saopštenju dostavljenom Južnim vestima, napustio i veliki broj članova tih odbora.

Podsetimo, veliki broj funkcionera LDP u Nišu, uključujući i potpredsednika partije Nebojšu Ranđelovića, predsednika Gradskog odbora Predraga Jelenkovića i narodnu poslanicu Sanju Jefić-Branković, napustio je u petak stranku.

Svoju odluku obrazložili su "diktaturom" centrale partije iz Beograda.

Za privremenog menadžera Gradskog odbora Niš postavljen je Srđan Pešić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • vladan jovanovic

    22:28 // 24. 12. 2012.

    gospodin Milenkovic iz Bele Palanke je za poslednjih nekoliko godina promenio vise puta svoju partijsku pripadnost, tako da sve koji poznaju belopalanacke prilike ne cudi ovaj njegov potez, koji se slucajno poklopio sa ovim dogadjajem. najveci uspeh u svom politickom delovanju pomenuti gospodin je po meni imao dok je bio clan odbornicke grupe SPS, nesto slabiji dok je bio DS i u to vreme predsednik opstine, a clanstvom u LDP je odradio posao koji je trebao za vreme izbora, pa je samim tim i prestala da postoji potreba i njegova zelja za clanstvom u vreme sadasnje... Ima mnogo ovakvih clanova i odbornika po nasoj zemlji...nazalost...

  • BELI GLAS

    00:06 // 12. 11. 2012.

    Vise me nije briga. Kratko i jasno... NULA za NULE

  • Coka

    19:24 // 9. 11. 2012.

    Gospodin Jelenković, nema osnovnu kulturu da se javi osobi koju poznaje, već okreće glavu i pravi se da je ne vidi samo zato što je ostala u LDP-u! Toliko o njegovoj širini...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: