Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 6. 11. 2013.

| Politika

Smenjen šef odborničke grupe SNS-a

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
DRAGAN-SNS-Prokuplje.jpg
Milenković kaže da je njegova smena nelegalna

Osam od 11 odbornika prokupačkog SNS-a glasalo je za smenu šefa odborničkog kluba naprednjaka u lokalnoj Skupštini Dragana Milenkovića.

Prema saznanjima Južnih vesti, pokretanje njegove smene je krenulo od “izvornog dela prokupačkog SNS” u kojem tvrde da je “stranački nedisciplinovan”.

Milenković kaže da je smena nelegalna jer, po Statutu stranke, samo Opštinski odbor može da ga smeni.

- Ta smena je nezakonska jer Statut stranke zahteva da to obavi Opštinski odbor. Uz to, na sastanku nije bilo ostalih koji pripadaju našem odborničkom klubu koji broji 30 odbornika - kaže Milenković.

On dodaje da je njegova smena “režija” Laketića i da je on jedan od najaktivnijih članova SNS koji se zalaže za Laketićevu smenu.

Darko Laketić kaže da ne želi da komentariše situaciju, jer smatra da su to unutrašnja stranačka pitanja koja ne remete rad stranke i njeno učešće u vlasti.

U prokupačkoj vlasti sa naprednjacima (30) i PZJ-NS (6) je i SPS, a već duže vreme u SNS-u postoji raskol. Nedavno je tridesetak članova Opštinskog odbora potpisalo zahtev upućen centrali da se raspusti odbor jer su nezadovoljni radom predsednika stranke Darka Laketića, a koga je Vlada Srbije nedavno imenovala za pomoćnika ministra zdravlja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    23:11 // 7. 11. 2013.

    Pozdrav

  • Dr

    11:33 // 7. 11. 2013.

    Nagradno pitanje-Sta su to demokrate dosad uradile u Prokuplju pa se Laketicu zamera sto nije(izuzimajuci kradje)?A to sto je neko nezdovoljan ne dobijanjem fotelje pa hoce da rusi vodjstvo stranke...

  • Dr

    11:27 // 7. 11. 2013.

    Zahvalimo se Laketicu na odgovarajucem vodjstvu SNS Prokuplja.A to sto pojedinima ne odgovara sto kod njega ne prolazi ona ljigavost ti si samnom isao u skolu,poznajes Strica,Tetku,Ujnu...ZAO MI JE

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: