Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:58, 8. 7. 2023.

Vesić traži da organizatori plate štetu zbog blokade pruge u Nišu

protest 4 Kaže da je železnica pretrpela štetu; foto: JV / Tamara Radovanović

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić napisao je na društvenoj mreži Treds da je naložio železničkim preduzećima da procene štetu koju su pretrpeli zbog blokade međunarodne pruge kod Niša i da upute zahtev organizatorima da tu štetu plate.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Rale

    13:12 // 8. 7. 2023.

    Beograđanski malograđanine, odštetu treba da traže nišlije za pretrpljeni strah svaki put kad voz prođe sa podignutim rampama . Sram te bilo, sedi tamo u Bg i pokri se ušima! Važno da tamo pravite metro ovde pruga ne može iz centra da se izmesti!

    • Slucajni prolaznik pored Predsednistva

      16:35 // 8. 7. 2023.

      @Rale, doticni malogradjanin je prvi put Beograd vidio 1988. kada je iz rodnog mesta Buci kraj Krusevca odlucio da upise fakultet u Beogradu. Uostalom kakav bi to bio pononosni sin oficira JNA da nije upisao Pravni fakultet.
      Jedno je sigrno, otis'o iz sela ali selo iz njega nikada ...

  • profesor

    13:21 // 8. 7. 2023.

    jednom kad utvrdimo štetu koju ja ova vlast nanela narodu, pozvaćemo Vesića na razgovor.

  • slavko

    13:36 // 8. 7. 2023.

    Doci ce vreme kad cete vi sve da platite,nadam se uskoro i sve sa "kamatom"!

  • Stojko

    13:51 // 8. 7. 2023.

    Olabi malo, Ministre, kariku jednu. Godinama nas obmanjujete, lažete, biće rekonstrukcije, biće eletrifikacije, biće obilaznice, i ... sada nam pretite. Dođite malo do nas /vozom, dabome/,da popričamo, domaćinski, pa ako je do tužbe, tu smo, nemamo kuda. Osim da napustimo Niš, da dezertiramo.

  • Filozof

    13:57 // 8. 7. 2023.

    Da li je to rekao onaj Trol pomocnik Deda Mraza koji je dva puta okretao kocke na Trgu Republike a gradjani Srbije to platili 10.000.000€, onaj koji je na Trgu Kralja Milana u Nisu ugradjivao ploce razlicite boje i kvaliteta za vise od 2.000.000€?
    Da li je to taj Trol?
    No, jel' Trol otkrio ko je kriv za prevrtanje vagona sa amonijakom i smrt dvojice koji su stradali zbog trovanja amonijakom?

  • Jonca

    14:07 // 8. 7. 2023.

    Gradjani Nisa svakodnevno trpe stetu zbog pruga koja prolazi centrom grada.Stetu da nadoknadi policijski pozornik svakom gradjaninu ponaosob,u slucaju da ne moze,novcanu zameniti kaznu zatvorom.A kada ode ova vlast,nezavisno sudstvo da mu nalozi isplatu stete i Beogradjanima zbog jos uvek neizgradjene autobuske stanice,za koje je izdvajan novac sviju nas

  • Goran radnik železnice Pirot

    14:17 // 8. 7. 2023.

    A ko će da plati štetu od izlivanja amonijaka i totalnu blokadu železničkog i drumskog saobraćaja? Da ne pominjem izgubljene živote čika vesiću...

  • Boban

    14:29 // 8. 7. 2023.

    Pa vozovi inače kasne u proseku po više sati,pruge nikakve niko ih ne održava vozovi se izvrću.Vi ste krivi što ne ulažete u bezbednost železnice.Ovo je ubedljivo naj licemernija vlast koja postoji.Hvala vesiću što si nas ovim putem podsetio koliko ste nesposobni i za železnički saobraćaj.I da podsetim niko nije još odgovarao za nesreću kod Pirota a ljudi su stradali zbog vaše nesposobnosti

  • Toma

    14:59 // 8. 7. 2023.

    Kam gi botovi ?

  • Гага

    15:16 // 8. 7. 2023.

    Тим пругама,возови одавно не пролазе...па никакве штете и нема.

  • Ljuba

    15:22 // 8. 7. 2023.

    Šteta u svakom pogledu: ekonomskom, moralnom, obrazovnom, vaspitnom, etičkom i etničkom, socijalnom...koju ste svi vi ovom društvu učinili je ogromna!

  • TREBA DA ŽIVE INSTITUCIJE

    19:31 // 8. 7. 2023.

    To Vam traže i to ima ispunite i onda će i oni i mi da budemo zadovoljni a to je u ovom slučaju omogućavanje organima reda da omoguće ljudima normalno funkcionisanje saobraćaja...Ko pruži fizički otpor,zato brate imate sredstva prinude(pendrek)...Zna se gde i kako se održavaju protesti a ako masa hoće prisilu da koristi tu zakonski imate i uptrebu vojske.Smena za ministra policije!

  • Bb

    20:02 // 8. 7. 2023.

    Vi je izmestite iz grada pa neće da je blokiramo.

  • Зззз

    05:09 // 9. 7. 2023.

    Та пруга није електрифицирана. Како могу да буду угрожени животи људи због високог напона? Мада из текста није јасно који су тачно део пруге блокирали.

  • Ja, Sofronije

    00:01 // 10. 7. 2023.

    Ugrozili ste vi nase zivote, detinjstvo, mladost, odrastanje, bezbednost na mnoooogo duze nego sto traje 1/2 h blokada pruge !!!!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: