Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 22. 4. 2024.

Vlast u Prokuplju iseljava demokrate iz prostorija koje koriste preko 2 decenije

ds prostorije Prostorije Ds koje gradska vlast želi da im oduzme; Foto: Lj. M.

Gradska vlast u Prokuplju koju predvodi Srpska napredna stranka u koaliciji sa socijalistima i Zavetnicima, potvrdila je raniju odluku i odlučila da iseli Demokratsku stranku u tom gradu iz prostorija koje koriste prethodnih 20-ak i više godina. I dok je prokupačko Gradsko veće donelo konačno rešenje kojim se potvrđuje ranija odluka Gradske uprave o oduzimanju prostorija demokratama koje se nalaze Ulici Ratka Pavlovića, iz te stranke poručuju da se neće iseliti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • LJ

    16:19 // 22. 4. 2024.

    Kako dobili tako ce im se oduzeti

  • frigolendizacija magareva

    17:24 // 22. 4. 2024.

    Predsednik skupstine Prokuplja je kao bivsi majstor mozda vezan za nekadasnji zanatski dom,mozda ima plan da tu otvori savremeni servis za klime ili neku kafanu i cvrsto je resio da im to posto poto oduzme.Ovo je jos jedan pokazatelj da frigo badza i urolog mogu u Prokuplju uraditi sve sto god pozele.Mozda cak i likvidiraju ovaj lokal pa ga posle prodaju koncesionaru.Videcemo uskoro.Juzni pozdrav

  • Branko Petrovic

    19:06 // 22. 4. 2024.

    Pa zasto ste glasali za tog frigo badzu i tog urologa.Sve znate a u stvari nista ne zelite da promenite.Zivite u toj jednoj jedinoj ulici razrovanoj od pocetka do kraja.Neka jurcaju kamioni i automobili.Neka se kocopere policajci na trotoarima.Bitno je da svako od vas ima po dva automobila i da dnevno predjete 500m od kuce do glavne uluce.I naravno svi negde radite i imate dovoljno za lagodan zivo

  • Petko

    20:42 // 22. 4. 2024.

    U Babusnici SNS placa prostorije DS-u.

  • ZaLutovac

    09:09 // 23. 4. 2024.

    Sta ce im. Ionako vecina demokrata presla u SNS pa su im to sad prostorije. Isto vazi i za G 17 plus,sada minus. Isto o u Srbiji. Svi presli ko nekad cetnici 1944 u partizane i uz pomoc 2 svedoka dobijali boracki. To su ti Srbi prevrtači cim gusto

  • Pozdrav iz Norveske

    16:58 // 23. 4. 2024.

    Batak sada izbacuje docka,nelson izbacuje Mrdju,Fica izbacuje Slavisu,a nekada su svi zajedno sedeli i uzivali u tim prostorijama i igrali za isti zuti tim i ponosili se sto su u tom timu.Doktor je ipak kralj Prokuplja,on igra covece ne ljuti se sa bivsim i sadasnjim zutima.Treba mu dati novu povelju Svetog Prokopija za ove igrarije,to se zove zavadi i vladaj 15 godina.Srecno vam bilo Prokuplje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: