Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jadranska A2 liga

  • Aleksandar Mitrovic Nais vaterpolo

    Nais: Da dokažemo da pobeda u Kupu nije bila slučajnost

    Vojvodina je u prvom duelu ove sezone savladala Nais, u okviru Jadranske A2 lige, ali je važnija pobeda ipak pripala Nišlijama, u četvrtfinalu Kupa, gde su ih izbacili nakon peteraca. Sličan epilog kao u Kupu i revanš za poraz u ligi niški vaterpolisti priželjkuju i u subotu, 27. januara, od 20 sati na bazenu "Čair". Na ovom meču debitovaće i novi igrač Milorad Ivetić.

    detaljnije
  • VAK-0834

    Zagrepčani bez šanse u Nišu, Nais pobedio i skočio na 4. mesto

    Već u prvoj četvrtini vaterpolisti Naisa su poveli protiv zagrebačkog Medveščaka sa 4:1, pa su u nastavku samo održavali stečenu prednost i na kraju slavili sa 9:3, zahvaljujući čemu su se popeli na 4. poziciju Jadranske A2 lige. Utakmicu je obeležio i oproštaj jednog od prvotimaca Miljana Milića, koji je rešio da završi karijeru.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais dočekuje ekipu iz Zagreba, stigla i dva pojačanja

    Po prvi put u 2018. godini niški vaterpolisti nastupiće na bazenu “Čair”, a njihov protivnik u subotu, 20. januara od 20 sati biće zagrebačka ekipa Medveščak. Nais će verovatno na utakmici 9. kola Jadranske A2 lige imati i pomoć dva pojačanja, a meč će imati i humanitarni karakter.

    (1) detaljnije
  • foto vanja keser

    Vaterpolisti Naisa pobedom počeli 2018. godinu

    Dobrom i sigurnom igrom u prvom poluvremenu vaterpolisti niškog Naisa uspeli su da trijumfuju u Valjevu rezultatom 9:6 u 8. kolu Regionalne A2 lige.

    (2) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Niški vaterpolisti idu u Valjevo po novu pobedu

    Ove sezone se nisu sastajali, ali stanje na tabeli, kao i domaći teren idu u prilog ekipi Valjeva. Ipak, vaterpolisti Naisa veruju da mogu do tri boda 10. januara od 20 sati, na utakmici 8. kola Regionalne A2 lige.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Ubedljivi poraz Naisa za kraj jesenjeg dela prvenstva

    Iako su najavljivali da mogu da se nose sa trećeplasiranim timom Jadranske A2 lige Šapcem, vaterpolistima Naisa to ipak nije pošlo za rukom, pa su izgubili sa 15:6, što je bio njihov najubedljiviji poraz od početka sezone.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Kapiten Naisa: Valjalo bi da dobrim rezultatom završimo godinu

    Samo jednom u 4 odigrane utakmice Jadranske A2 lige izgubili su vaterpolisti Šapca ove sezone, ali se Nais ipak nada da može do pobede u gostima u subotu, 18. novembra, od 20 sati. Ovom utakmicom će ujedno i zatvoriti kalendarsku godinu u prvenstvu, nakon čega se okreću Kupu.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais do pobede nad Zadrom u poslednjoj deonici

    Iako je do 3. deonice rezultat na bazenu “Čair” bio izjednačen, u poslednjem kvartalu su niški vaterpolisti nadoknadili sve što su propustili ranije tokom utakmice 5. kola Regionalne A2 lige, te na kraju slavili nad Zadrom sa 10:6.

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Niški vaterpolisti na “Čairu” dočekuju “fenjeraša”

    Hrvatska ekipa Zadar bez ijednog boda, ali i sa utakmicom manje, nalazi se na deobi poslednje pozicije Jadranske A2 lige, a ove subote, 11. novembra, pokušaće to da promene na bazenu “Čair”. Njihov protivnik biće petoplasirani Nais, a meč je zakazan za 20 sati.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Kataro sustigao Nais u poslednjoj deonici, sledeći izazov Kup Srbije

    Iako su u 3. četvrtini imali i 3 gola viška, vaterpolisti Naisa su tu prednost ispustili tokom poslednje deonice, pa je ekipi Kataro pripao “slađi” bod. Tako je utakmica 4. kola Jadranske A2 lige odigrana u Budvi završena sa 8:8, a za samo 3 dana ih očekuje šesnaestina finala Kupa Srbije, na bazenu “Čair”, 8. novembra u 20 sati.

    detaljnije
  • Nais

    Niški vaterpolisti u uzlaznoj formi, spremni za utakmicu u Budvi

    Sa nekoliko “zlatnih” juniorskih reprezentativaca Crne Gore u sastavu, iako bez pobede u prva 3 kola, ekipa Kataro nije naivan protivnik, ali vaterpolisti Naisa, koji će im gostovati u subotu, 4. novembra od 20:30, veruju u pobedu. Nišlije smatraju da njihova forma ide uzlaznom putanjom, ali i da ne smeju da se opuste pred duel u Budvi.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Borbeni vaterpolisti Naisa ipak izgubili od Crvene zvezde

    Skupo je koštalo nekoliko minuta dekoncentrisanosti vaterpoliste Naise, pošto je tim najboljeg trenera na svetu Dejana Savića to umeo da iskoristi i napravi nedostižnu razliku. Osim u tom periodu, Nišlije su bile ravnopravne u duelu sa Crvenom zvezdom, pa je publika na tribinama bazena „Čair“ videla veoma zanimljivo nedmetanje, uprkos porazu domaćih od 6:9.

    (2) detaljnije
  • Slobodan ulaz na vaterpolo utakmicu Naisa i Crvene zvezde

    Da se i ovog puta u Nišu “večiti” provedu kao pretprošle nedelje, kada su u “Čairu” pali odbojkaši Crvene zvezde i rukometaši Partizana, vaterpolistima Naisa biće, kako kažu, potrebna podrška sugrađana, zbog čega je ulaz na meč besplatan. Crveno-beli su veliki favoriti, ne samo u ovom duelu, koji se igra u subotu, 28. oktobra od 20 sati na bezenu “Čair”, već i za osvajanje Jadranske A2 lige.

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais bazen Čair

    Pobeda Naisa u Šibeniku pred duel sa Crvenom zvezdom na "Čairu"

    Prve bodove u Jadranskoj A2 ligi, i to u gostima, zabeležili su vaterpolisti Naisa u Šibeniku, gde su ubedljivo savladali domaći Solaris, sa 9:6. Tokom prve 3 deonice gosti su bili toliko dominantni, da su primili samo 4 gola, a ovaj meč napravio im je lepu uvertiru pred duel sa timom selektora Dejana Savića Crvenom zvezdom.

    detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais bazen Čair

    Nais otpočinje sezonu bez pritiska, prvi rival Vojvodina

    Na startu Jadranske A2 lige, niški vaterpolisti imaće težak zadatak, a sem rivala Vojvodine, protiv koje će igrati u subotu, 7. oktobra od 19 sati, tome je doprinelo i to što trojica bitnih igrača neće moći da nastupe. Ipak, oni kažu da u Novi Sad putuju bez opterećenja i pored toga što je njihov protivnik jedan od glavnih konkurenata za osvajanje svih trofeja.

    detaljnije
  • bazen Čair

    Nais vratio iskusnog vaterpolistu, ali samo do januara

    Nišlija Milan Petrović, igrač švajcarske ekipe Krojclingen, igraće tokom prvih 7 kola Regionalne lige za vaterpolo klub Nais, nakon čega će se vratiti u Švajcarsku.

    detaljnije
  • Vasilevski sa novim igračima Naisa

    Nais se pojačava, trener Vasilevski želi 1. mesto u Regionalnoj ligi

    Iako u društvu kvalitetnih timova poput Crvene zvezde, Vojvodine ili Solarisa niškom vaterpolo klubu neće biti lako, novi trener Nenad Vasilevski kaže da je njihov cilj 1. mesto. Rukovodstvo Naisa je nešto skromnije, pa očekuju ravnopravnu borbu u svakoj utakmici, a pojačanja polako pristižu.

    (2) detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais bazen Čair

    Nais dobio novog trenera, vraća se Vasilevski

    Trofejni stručnjak, nekadašnji selektor zlatne juniorske reprezentacija Srbije i Crne Gore Nenad Vasilevski, vratiće se u Niš nakon 13 godina, potvrđeno je u Naisu, a ovoga puta biće u ulozi prvog trenera. Osim njega, na “Čair” je stigao i nekadašnji vaterpolista Partizana Aleksandar Mitrović.

    detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais bazen Čair

    Nais u društvu Zvezde i Vojvodine, vraćaju se u Jadransku ligu

    Nakon godinu dana nadmetanja u najjačoj nacionalnoj ligi, vaterpolisti niškog Naisa vraćaju se u regionalno takmičenje. Jadranska A2 liga okupiće 9 timova iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, a postoji mogućnost da im se pridruži i jedan slovenački tim.

    detaljnije
  • 490x370-490x370-490x370-vaterpolo.jpg

    Poraz Naisa od Budve pred pauzu u Jadranskoj A2 ligi

    Ni u 8. kolu Jadranske A2 lige niški vaterpolisti nisu uspeli da osvoje makar bod pošto su poraženi na čairskom bazenu od Budve rezultatom 12:8 (1:3, 3:0, 4:2, 4:3). Sada sledi pauza u prvenstvu.

    (26) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: