Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jadranska A2 liga

  • Nais Zadar vaterpolo Mitrovic

    Niški vaterpolisti deklasirali Galeb u Makarskoj

    Bez mnogo muke vaterpolisti Naisa stigli su do druge pobede u Jadranskoj A2 ligi, pošto su sa velikih 15:5 deklasirali Galeb u Makarskoj. Hrvatski tim nije mogao mnogo protiv raspoloženih Nišlija, posebno protiv Đorđa Lekića i Marka Pavičića, koji su postigli po 4 gola.

    (3) detaljnije
  • Nais Zadar vaterpolo

    Nais gostuje u Makarskoj

    Borbu za mesto među prvih 6 ekipa u Jadranskoj A2 ligi vaterpolisti niškog Naisa nastavljaju ovog vikenda, pošto će u subotu, 20. oktobra, gostovati ekipi Galeb u Makarskoj.

    detaljnije
  • Nais Zadar vaterpolo

    Nais preokretom do pobede na početku Jadranske lige

    Loše su otpočeli, ali su se u nastavku "sabrali" niški vaterpolisti, preokrenuli i na kraju uspeli prilično sigurno da slave u 1. kolu Jadranske A2 lige. Nais je, pred standardno popunjenim tribinama bazena "Čair", savladao hrvatski tim Zadar rezultatom 9:6.

    detaljnije
  • Živić Nais vaterpolo

    Počinje Jadranska A2 liga, Nais na "Čairu" dočekuje Zadar

    Hrvatski tim Zadar, koji je prošlu sezonu završio na poslednjoj poziciji u Jadranskoj A2 ligi, biće prvi rival niškog Naisa u ovom takmičenju. Meč se igra u subotu, 13. oktobra na bazenu "Čair", a niški sastav očekuje veliku borbu, ali i trijumf.

    (1) detaljnije
  • VK Nais

    Vaterpolisti Naisa protiv Zadra otvaraju sezonu u Jadranskoj A2 ligi

    Prvi meč u novoj sezoni u regionalnoj ligi vaterpolisti niškog Naisa igraće protiv ekipe Zadra na svom bazenu "Čair". Prvo kolo Jadranske A2 lige na programu je 13. oktobra.

    (1) detaljnije
  • Nais Valjevo

    Nais tesnim porazom u Zagrebu završio takmičenje u Jadranskoj ligi

    Niški vaterpolisti sezonu u Jadranskoj A2 ligi završili su na 4. poziciji, uprkos porazu u poslednjem kolu u Zagrebu od Medveščaka. Iako je potpuno jednak odnos snaga viđen u ovom duelu, u poslednjoj četvrtini domaći vaterpolisti bili su koncentrisaniji od oslabljenog Naisa i pobedili sa 13:12 (5:5, 3:3, 2:2, 3:2).

    detaljnije
  • foto vanja keser

    Vaterpolisti Naisa u Zagrebu završavaju takmičenje u Jadranskoj ligi

    U subotu, 24. marta gostovanjem Medveščaku u Zagrebu vaterpolisti Naisa iz Niša igraju poslednji meč Regionalne A2 lige ove sezone, ali zbog problema sa povredama i bolestima igrača ne znaju u kakvom će sastavu nastupiti.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais bez primljenog gola u prvom poluvremenu deklasirao Valjevo

    Skoro 20 minuta vaterpolisti Valjeva, koji su gostovali na "Čairu" nisu uspeli da daju gol domaćem Naisu. Nišlije su stekle toliku prednost, da su u drugom poluvremenu pustili mlađe vaterpoliste da se okušaju u bazenu i na kraju slavili u pretposlednjem kolu Jadranske A2 lige sa 12:7.

    detaljnije
  • Nais Vasilovski

    Nais igra poslednji meč na “Čairu” u Jadranskoj ligi

    Razočarenje nakon poraza od Šapca, koji im je oduzeo šansu za plasman u baraž Jadranske A2 lige, vaterpolisti Naisa ostavljaju za sobom i najavljuju novu pobedu. Poslednju utakmicu koju će odigrati na bazenu “Čair” u okviru regionalnog prvenstva, a u kojoj im je rival Valjevo, Nišlije će odigrati u subotu, 17. marta od 20 sati.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais Bolovic

    Ubedljiv poraz Naisa na "Čairu"

    I pored toga što su se borili do samog kraja, vaterpolisti Naisa nisu odigrali na svom uobičajenom nivou, mnogo su žurili sa napadima i propisno se ispromašivali. Tako su, pred standardno popunjenim tribinama bazena “Čair”, poraženi od Šapca rezultatom 5:9.

    (1) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais dočekuje starog dužnika, atmosfera na "Čairu" bitna za pobedu

    Najbolnija dva poraza ove sezone niškim vaterpolistima naneo je Šabac. Prvi u prvenstvu, drugi u polufinalu Kupa nakon peteraca, zbog čega je Nais rešen da im se revanšira. Meč 15. kola Jadranske A2 lige zakazan je za sredu, 7. mart od 20 sati na bazenu “Čair”, a igrači pozivaju publiku da im pomogne.

    (1) detaljnije
  • Dimitrijević Nais vaterpolo

    Nais slavio u Hrvatskoj, uprkos jakom otporu Zadra

    Zahvaljujući odličnoj prvoj četvrtini, kada su niški vaterpolisti sakupili prednost od 3 gola, na kraju su i slavili. Nije Zadar nikako bio lak protivnik, kako se pre meča moglo zaključiti po stanju na tabeli, ali Nais je ponovo odoleo i pobedom od 11:10 zadržao korak sa Vojvodinom i Šapcem u Jadranskoj A2 ligi.

    (2) detaljnije
  • Nais Aleksandar Mitrovic

    Niški vaterpolisti sa kadrovskim problemima na “fenjeraša”

    Iako stanje na tabeli ne govori tako, duel Naisa i Zadra iz jesenjeg dela Jadranske A2 lige pokazao je da Hrvati i te kako mogu da budu nezgodni. Niški vaterpolisti, kako sami kažu, putuju u Dalmaciju u veoma teškim uslovima, ali se nadaju pobedi u petak, 2. marta od 20:30.

    detaljnije
  • Aleksandar Mitrovic Nais vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa nastavili pobednički niz na svom bazenu

    Četvrti put u ovoj godini vaterpolisti Naisa pobedili su na svom bazenu, a ovog puta bili su bolji od crnogorskog Katara rezultatom 8:5 (0:1, 3:1, 3:1, 2:2). Posle nepotpunog 13. kola niški klub deli treću poziciju u Jadranskoj A2 ligi.

    (2) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Vaterpolisti Naisa: Zacrtali smo da ostanemo neporaženi na “Čairu”

    Pomalo neočekivano, vaterpolisti Naisa su u prvom ovosezonskom duelu sa ekipom Cattaro iz Kotora odigrali nerešeno, pa je pred njima zadatak da se to ne ponovi i na “Čairu”. Istina, Nišlije su sada u mnogo boljoj formi, a u osvajanje nova tri boda idu u sredu, 21. februara od 20 sati.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais bez šanse u Beogradu, Crvena zvezda ubedljiva

    Nisu ništa mogli niški vaterpolisti protiv „raspucane“ Crvene zvezde, pa su pretrpeli prvi poraz u 2018. godini i to vrlo ubedljivim rezultatom 14:4. U meču 12. kola Jadranske A2 lige Beograđani su najveću prednost stekli u 1. i 3. četvrtini, tokom kojih Nais nije uspeo da da nijedan gol.

    detaljnije
  • Dimitrijević Nais vaterpolo

    Nais želi da nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi

    Da bi nastavili niz nepobedivosti, koji imaju u 2018. godini, vaterpolisti Naisa moraće da savladaju lidera Jadranske A2 lige, do sada neporaženu Crvenu zvezdu. Nišlije su na svom bazenu pokazale da mogu da im pariraju, pa se nadaju da će ih 10. februara u Beogradu iznenaditi.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Nais tokom poslednja 4 minuta "potopio“ Solaris

    Čini se da je uloga favorita opteretila niške vaterpoliste, pošto su sa Solarisom, ekipom koja je pretposlednja u Jadranskoj A2 ligi, izašli na kraj mnogo teže nego sa ranijim protivnicima. Ipak, odličnom igrom u poslednjoj četvrtini, Nais je nadoknadio zaostatak iz prethodnog dela i na kraju slavio sa 9:8.

    (2) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Niški vaterpolisti oprezni pred duel sa Hrvatima

    Sa serijom pobeda i napretkom na tabeli Jadranske A2 lige, na Nišlije je spao i teret favorita, pa je to upravo ono na šta trener Nenad Vasilovski upozorava pred duel sa Solarisom. Utakmica Naisa i ekipe iz Šibenika igraće se na bazenu “Čair” u subotu, 3. februara.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Niški vaterpolisti nastavili seriju, deklasirali i Vojvodinu

    Svega 3 gola, a sva 3 u režiji povremenog reprezentativca Marka Ćuka, primili su vaterpolisti Naisa od Vojvodine na “Čairu”, u 10. kolu Jadranske A2 lige. Uprkos tome što su Novosađani imali ulogu favorita, Nišlije su gotovo sve vreme vodile i predvođene Markom Bolovićem, ubedljivo trijumfovale sa 8:3.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: