Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Jastrebac

  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča dočekuje Novi Pazar pred zimsku pauzu

    Poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Prvoj futsal ligi igraće se ovog vikenda, a od predstavnika juga Srbije jedino će Kalča igrati kod kuće, pošto će u ponedeljak, 26. novembra u hali “Čair” dočekati Novi Pazar. Ostali južnjaci će gostovati: 24. novembra Vinter sport u Valjevu i Vranje u Beogradu, a 30. novembra Jastrebac iz Blaca u Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Vranje prokockalo vođstvo, Jastrebac deklasirao Kalču

    Ispustilo je Vranje prednost od 2:0, koju je imalo na poluvremenu i na kraju izgubilo od svog gosta ekipe RB iz Valjeva, rezultatom 4:3. U južnjačkom okršaju 10. kola Prve futsal lige ubedljiv je bio Jastrebac, koji je u Blacu savladao niškog Kalču sa 7:1, dok je drugi niški predstavnik Vinter sport pobedio Ivanjicu.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča gostuje u Blacu

    Dok će Vinter sport i Vranje svoje rivale u 10. kolu Prve futsal lige dočekati u subotu, 17. novembra, Jastrebac i Kalča će se u sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu sastati u ponedeljak, 19. novembra.

    detaljnije
  • Kalča mali fudbal futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport i Jastrebac podelili bodove

    U duelu dva najbolje plasirana kluba sa juga Srbije Vinter sporta i Jastrepca iz Blaca nije bilo pobednika, pošto je meč u niškoj hali “Čair” završen rezultatom 3:3. U 9. kolu Prve futsal lige ostala dva južnjaka su poražena - niški Kalča u Novoj Pazovi, a Vranje u Ivanjici.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport dočekuje Jastrebac u Nišu

    Najbolje plasirani timovi sa juga Srbije u ponedeljak, 12. novembra, igraće jedan protiv drugog - u niškoj hali “Čair” sastaće se Vinter sport i Jastrebac iz Blaca. Dan ranije svoje mečeve 9. kola Prve futsal lige igraće druga dva predstavnika juga, pošto će niški Kalča gostovati Novoj Pazovi, a Vranje Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Solidan otpor Kalče šampionu, Vinter sport slavio u Vranju

    U odnosu na većinu klubova, koji su iz duela sa šampionom Ekonomcem izlazili sa “napunjenom mrežom”, Kalča se u niškoj hali “Čair” nije obrukao. Iako je primio 3 gola u prvom poluvremenu, u drugom su timovi bili izjednačeni, a Kragujevčani su slavili sa 5:2. Vinter sport je rezultatom 4:2 pobedio u Vranju, dok je Jastrebac u Blacu izgubio od Nove Pazove.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion Ekonomac u Nišu, derbi novajlija sa juga u Vranju

    U subotu, 3. novembra, niška hala “Čair” ugostiće šampiona Srbije Ekonomac, koji će igrati protiv ovdašnjeg prvoligaša Kalče. Istog dana, Jastrebac će u Blacu ugostiti drugoplasiranu Novu Pazovu, dok je za nedelju zakazan okršaj južnjaka, pošto će niški Vinter sport gostovati Vranju.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: “Komšijska” podela bodova u Vranju, Vinter sportu nije došao rival

    Po 6 golova postigli su Jastrebac iz Blaca i Vranje u “komšijskom” okršaju 7. Kola Prve futsal lige i podelili bodove. Kalča je izgubio od FON-a u Beogradu, dok Smederevo, protivnik Vinter sporta, nije došlo na zakazani meč.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Južnjački derbi bez publike, Nišlije igraju u nedelju

    Duel Vranja i Jastrepca iz Blaca u petak, 26. oktobra, otvoriće 7. kolo Prve lige u futsalu, ali će vranjska hala ovom prilikom biti prazna, zbog kazne Disciplinke komisije. Ostala dva predstavnika juga Srbije, svoje mečeve odigraće u nedelju, 28. oktobra, Vinter sport kod kuće protiv “fenjeraša” Smedereva, a Kalča u Beogradu protiv FON-a.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Bodovi otišli samo u Vranje

    Debakle su u 6. kolu Prve lige doživeli Kalča i Jastrebac kod kuće, s obzirom na to da je prve deklasirao šampion Ekonomac sa 11:0, a druge RB iz Valjeva sa 6:0. Južnjaci koji su igrali na strani ovog vikenda bolje su prošli, pošto je Vranje pobedilo u Smederevu sa 3:2, a Vinter sport je tesno izgubio od Srpske sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion stiže u Blace

    Duel Vranja u Smederevu otvoriće 6. kolo najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je zakazan za petak, 19. oktobar. Dan kasnije u Blace stiže aktuelni šampion Srbije Ekonomac, protiv koga će igrati Jastrebac, dok su mečevi prvoligaša iz Niša zakazani za nedelju (Kalča), odnosno ponedeljak (Vinter sport).

    detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Loš vikend za klubove sa juga Srbije

    Jedini tim sa juga Srbije koji nije izgubio u 5. kolu Prve futsal lige je Jastrebac iz Blaca, ali je i on morao da se zadovolji samo jednim bodom, pošto je remizirao u Smederevu sa istoimenim timom. Niški klubovi Kalča i Vinter sport primili su po pet golova i izgubili, dok je Vranje u neizvesnom duelu novajlija savladano od ekipe Srpska.

    (1) detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: U Vranju okršaj novajlija, izazov pred Vinter sportom

    Jastrebac iz Blaca će svojim gostovanjem u Smederevu, istoimenoj ekipi, u petak, 12. oktobra, otvoriti 5. kolo Prve futsal lige. Dan kasnije će Vinter sport u Nišu ugostiti Novi Pazar, dok je za nedelju zakazan okršaj novajlija u Prvoj ligi, pošto Vranje dočekuje beogradski tim Srpska.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Porazi Jastrepca i Vranja

    Nakon duela dva do sada neporažena tima u Prvoj futsal ligi, ovo zvanje sačuvao je FON, pošto je savladao Jastrebac u Blacu sa 6:3. Vranjanci su se borili u Novom Pazaru, ali su tokom celog meča jurili rezultat i na kraju izgubili sa 6:5.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Derbi kola u Blacu, Jastrebac dočekuje FON

    Pobednički niz, koji ima od početka nove sezone, Jastrebac iz Blaca pokušaće da nastavi i u 4. kolu Prve lige u futsalu, pošto će u petak, 5. oktobra, dočekati beogradski FON. Drugi predstavnik juga Srbije Vranje u ponedeljak, 8. oktobra gostovaće Novom Pazaru.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: Jastrebac među tri neporažena tima u Srbiji

    Pored Nove Pazove i Ekonomca, među timova sa maksimalnim učinkom u uvodna dva kola Prve lige, nalazi se i jedan tim sa juga, a reč je o Jastrepcu - ekipa iz Blaca u ovom kolu pobedila je sa 8:4 valjevsku ekipu RB. Vranje je sa 4:1 izgubilo u Novoj Pazovi, kao “bos po trnju” proveo se niški Vinter sport, koji je izgubio od Ekonomca sa 18:2, dok je Kalča remizirao sa Smederevom.

    (1) detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Kalča i Jastrebac otvaraju sezonu na domaćem terenu

    U 2. kolu najjače domaće lige u futsalu od južnjaka će domaćini biti niški Kalča u subotu, 22. septembra i Jastrebac u Blacu u ponedeljak, 24. septembra. Mnogo teže zadatke imaće novajlije u Prvoj ligi Vinter sport iz Niša, koji ide “na noge” kragujevačkom Ekonomcu i Vranje koje gostuje Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Preokret i trijumf Jastrepca, futsal spektakl u Vranju

    Očekivano, novajlija u Prvoj futsal ligi Vranje izgubio je na startu šampionata (6:3) od višestrukog šampiona Srbije Ekonomca iz Kragujevca, ali su se protiv takvog tima odlično pokazali i navijači i futsaleri. Jastrebac iz Blaca napravio je veliki preokret i u gostima savladao (5:3) Novi Pazar. Od niških predstavnika Vinter sport je remizirao sa FON-om, a Kalča pobedio tim Srpska.

    detaljnije
  • futsal

    Počinje sezona u Prvoj futsal ligi, jug sa četiri predstavnika

    Jastrebac iz Blaca otvoriće novu sezonu u najjačem domaćem futsal takmičenju, pošto će u petak, 14. septembra gostovati Novom Pazaru. Najteži posao na startu imaće novajlija Vranje, koji će dočekati šampiona Ekonomac 15. septembra, istog dana kada će i niški Vinter sport biti domaćin beogradskom FON-u.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: