Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Jastrebac

  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja u južnjačkom okršaju

    Sve same pobede domaćina dogodile su se u 19. kolu Prve futsal lige, a među njima i niškog Vinter sporta, koji je sa 2:1 savladao komšije iz Vranja. Izgubili su Jastrebac i Kalča, Blačani u Novoj Pazovi - rezultatom 3:2, a Nišlije u Kragujevcu od Ekonomca, sa 7:4.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: Kalča otvara kolo, Vranjanci gostuju u Blacu

    U duelu 18. kola Prve lige niški Kalča će u subotu, 23. marta ugostiti trećepalsirani FON, kog je Jastrebac iz Blaca izbacio iz četvrtfinala Kupa. Dva dana kasnije i ostali predstavnici juga odigraće svoje duele, kada će niški Vinter sport gostovati “fenjerašu” Smederevu, dok će Vranje gostovati u Blacu.

    detaljnije
  • Prokuplje Nova Pazova futsal Kup 2019

    Jastrebac u polufinalu Kupa u futsalu, prokupačkoj bajci došao kraj

    Istorijski uspeh postigao je Jastrebac, pošto je savladao sa 5:2 FON u Blacu i tako se iz trećeg pokušaja plasirao u polufinale Kupa. Prokuplje, drugi predstavnik juga Srbije, nije mogao protiv aktuelnog vicešampiona države, pošto je poraženo od Nove Pazove sa 6:1.

    detaljnije
  • KMF Prokuplje KMF Kalča

    Četvrtfinale Kupa u futsalu - U Prokuplju i Blacu se piše istorija

    U sredu, 3. marta igraju se utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u futsalu, a dve od četiri igraju se na jugu - u Blacu će Jastrebac dočekati FON, a u Prokuplju istoimeni klub Novu Pazovu. Prokupčani, inače četvrtoligaši, već su plasmanom u osminu finala ostvarili istorijski uspeh, dok je Blačanima ovo treće četvrtfinale, pa se nadaju da će ovo biti srećan broj.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Slabije plasirani južnjaci slavili, uspešniji izgubili

    Polovičan učinak ostvarili su predstavnici juga Srbije u 17. kolu najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je Vranje kod kuće savladalo Smederevo, a niški Kalča u Valjevu RB, i jedni i drugi rezultatom 5:1. Dva bolje plasirana tima sa juga Jastrebac i Vinter sport izgubili su, prvi od neprikosnovenog Ekonomca u Kragujevcu, drugi kod kuće od Srpske.

    detaljnije
  • Prokuplje Kalča futsal

    Kup u futsalu: Prokupčani izbacili Kalču, prošao i Jastrebac

    Najveće iznenađenje u osmini finala Kupa priredio je četvrtoligaš Prokuplje, koji je izbacio niškog Kalču, tim koji se nadmeće u tri ranga višem takmičenju. Od južnjaka je u četvrtfinale prošao i Jastrebac, koji je deklasirao Smederevo, dok je Pirot izgubio od Novog Pazara.

    detaljnije
  • Vibter posrt Kalča

    Prva futsal liga: Kalča preokretom do slavlja u gradskom derbiju

    Kako je Vinter sport u prvom delu sezone, tako je Kalča u prolećnom preokrenula i uz mnogo tenzija na tribinama i na terenu pred više od 1.000 gledalaca u hali “Čair” pobedila gradskog rivala, rezultatom 5:4. Slavili su u 15. kolu Prve lige i futsaleri iz Vranja i to ubedljivo favorizovani Novi Pazar, dok je Jastrebac izgubio od FON-a u derbiju kola.

    detaljnije
  • Vinter posrt futsal

    Prva futsal liga: Gradski derbi u “Čairu”

    Susret Kalče i Vinter sporta, dva niška predstavnika u najjačem domaćem futsal takmičenju, koji sa sobom uvek nosi mnogo emotivnog naboja, odigraće se u hali “Čair”, u nedelju, 3. marta od 21 sat. Dan ranije igraće i druga dva predstavnika juga - Jastrebac će gostovati FON-u u Beogradu, a Vranje će dočekati Novi Pazar.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Vranje bolje u derbiju juga, Jastrebac remizirao

    Zahuktala se borba za opstanak u Prvoj ligi, pošto je u 14. kolu Vranje pobedilo Kalču u “Čairu” i time se izjednačilo sa njim po broju bodova. U poslednjim sekundama meča u Blacu Jastrebac je spasio bod protiv Srpske (4:4), dok je Vinter sport izgubio od vicešampiona Srbije Nove Pazove.

    detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Kalča još jednom slavio, sledi okršaj sa Vranjem

    Sve ekipe sa juga Srbije svoje duele 14. kola Prve lige igraće u nedelju 24. februara, a u jednom od njih sukobiće se u Nišu i dva tima sa ovih prostora - Vranje i Kalča. Nišlije su odigrale svoj odloženi duel i u njemu savladale ekipu Srpska sa 3:2, a Beograđani će u ovom kolu pred sobom imati još jedan tim sa juga - Jastrebac u Blacu. Vinter sport će gostovati Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal

    Kup u futsalu: Prokuplje dočekuje Kalču u osmini finala

    U osmini finala futsal Kupa jug će imati četiri predstavnika, a jedan je siguran u četvrtfinalu, s obzirom na to da će Prokuplje dočekati niškog Kalču. “Fenjerašu” Prve lige Smederevu gostovaće Jastrebac iz Blaca, dok će Pirot ugostiti Novi Pazar. Svi mečevi bi trebalo da se igraju 6. marta.

    detaljnije
  • futsal

    Mlada futsal reprezentacija Srbije igra protiv Ukrajine u Vranju i Leskovcu

    Nakon polovičnog učinka u dve provere protiv Italije, futsal reprezentacija Srbije do 19 godina testiraće formu i protiv Ukrajine, rekli su u Fudbalskom savezu Srbije, a domaćini dvomeča biće Vranje i Leskovac. Prvo će se igrati duel u Vranju, u petak, 1. marta, a dan kasnije i u Leskovcu.

    detaljnije
  • futsal

    Jastrebac pobedio u Valjevu - u prvih 6 minuta 3 gola

    Neuobičajeno za mali fudbal, pogoci iz prvih 6 minuta meča odigranog u Valjevu odlučili su i pobednika duela. Jastrebac iz Blaca savladao je RB u 13. kolu Prve futsal lige rezultatom 2:1.

    detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Vicešampion Srbije “pao” u Vranju, slavio i Kalča

    Aktuelni vicešampion Srbije, trenutno drugi tim na tabeli Nova Pazova, neočekivano je izgubila od ekipe koja je treća sa začelja - Vranja. U lepoj atmosferi vranjske hale domaćin je pobedio sa 6:2, uz het-trik Miloša Trajkovića, a istim rezultatom slavio je i niški Kalča, koji je nošen novajlijom Aleksandrom Pavlovićem trijumfovao u Smederevu.

    (2) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Šampion u Nišu, vicešampion u Vranju

    Kragujevački Ekonomac, devetostruki uzastopni šampion Srbije, gostovaće niškom Vinter sportu u hali "Čair" u ponedeljak 18. februara. Težak posao je i pred futsalerima Vranja, koji će dočekati aktuelnog vicešampiona Novu Pazovu, dok će niški Kalča i Jastrebac iz Blaca u ovom kolu gostovati.

    (1) detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Za 11 sekundi Vinter sport preokrenuo i pobedio

    Dobar vikend je za prvoligašima sa juga Srbije, posebno uzimajući u obzir koliko su ozbiljne rivale imali. Spektakl je viđen u “Šumicama”, gde je niški Vinter sport za 11 sekundi preokrenuo, savladao FON i preuzeo od njega 3. poziciju na tabeli. Jastrebac je u Blacu remizirao sa Novim Pazarom, dok su Vranjanci pružili častan otpor šampionu Ekonomcu.

    (1) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Kreće Prva liga u futsalu, južnjaci na parketu od petka do ponedeljka

    Nakon dva i po meseca na teren će ponovo najbolji domaći timovi u futsalu, a od južnjaka kod kuće će igrati niški Kalča u nedelju, 10. februara, koji dočekuje beogradsku ekipu Srpska, kao i Jastrebac koji će u Balcu dan kasnije dočekati Novi Pazar. Vranje će gostovati šampionu Ekonomcu u Kragujevcu, a niški Vinter sport FON-u u Beogradu.

    (1) detaljnije
  • Za najuspešniji klub iz Blaca ove godine nema para iz gradske kase

    Iako su od 2015. do 2018. proglašavani za najbolji sportski kolektiv u Blacu, a 2017. bili najbolji u Topličkom okrugu, Klub malog fudbala Jastrebac iz gradske kase u 2019. godini nije dobio ni dinara od predviđenih sredstava za finansiranje sporta u ovoj opštini. Kako stoji u rešenju komisije, program kojim je KMF Jastrebac konkurisao "ne zadovoljava potrebe i interese građana u oblasti sporta, a samim tim se ne odobravaju tražena sredstva“.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Ivanjica preokretom do pobede nad Blačanima

    Zakasneli meč poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Prve futsal lige doneo je veliki trijumf domaćina Ivanjice, koja je napravila veliki preokret i pobedila Jastrebac iz Blaca sa 3:2.

    detaljnije
  • Kalča Jastrebac futsal

    Prva futsal liga: Pobede Vinter sporta i Kalče, poraz Vranjanaca

    Nakon više od dva meseca pobedio je niški Kalča i to favorizovani Novi Pazar, čime je “pogurao” gradskog rivala Vinter sport do 4. pozicije na tabeli na polusezoni. To ne bi bilo moguće da i drugi niški tim nije pobedio u 11. kolu Prve lige i to vrlo ubedljivo, dok je FON deklasirao Vranje.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: