Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 21. 11. 2011.

| Sport

KMF Pirot ubedljiv protiv Vranjanaca

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
pirot, kmf

Rukometašice Pirota i Klub malog fudbala Pirot zabeležili su očekivane pobede ovog vikenda. Uspešne su bile i košarkašice i košarkaši, dok su se fudbaleri Radničkog ponovo izblamirali pred svojim navijačima, a meč rukometaša prekinut zbog tuče.

Ljubimci pirotske publike KMF Pirot nastavili su sa dobrim parijama i u 4. kolu Druge futsal lige ubedljivo su savladali Rekreativo iz Vranja rezultatom 7:2. Meč je rešen već posle 5 minuta igre pošto su Piroćanci već tada došli do prednosti od 3:0. U nastavku meča trener Milan Tošić pružio je šansu i trojici mladih igrača da debituju ove sezone.

Priliku da uigra mlađe igračice imao je i trener pirotskih rukometašica Saša Pančić. Piroćanke su i posle 8 kola zaderžale maksimalan učinak od starta prvenstva pošto su pred svojom publikom savladale Rtanj rezultatom 33:20. Pred sam kraj meča šansu je dobilo i nekoliko igračica koje su još uvek u osnovnoj školi.

Košarkaši Pirota nisu blistali u Kuršumliji, ali su zabeležili bitnu pobedu 86:72. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Filipović sa 21 i Tomić sa 19 pogodaka.

Košarkašice Gimazijalca su u u Nišu savladale Student 2 rezultatom 106:50. Po običaju, najefikasnija na meču bila je Saravan koja je ovog puta ubacila 32 poena.

Fudbaleri Radničkog ponovo su priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima pošto je ovog puta sa 3 boda iz Pirota ispraćena Sloga iz Despotovca koja je slavila sa 3:1. Domaći tim je poveo u drugom poluvremenu golom Stojanovića, ali do kraja meča igrali su samo gosti koji i zasluženo nose ceo plen iz Pirota.

Rukometni meč u Leskovcu između Hisara i ORK Pirota prekinut je u 59. minutu pošto je jedan od gostujućih rukometaša napao sudiju, tako da će utakmica najverovatnije biti registrovana službenim rezultatom, a sigurno je da Piroćance očekuje i novčana kazna. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: