Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 17. 2. 2017.

| Sport

Kalča desetkovana ide na Smederevo

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalča
Futsaleri Kalče igraju uvodnu utakmicu prolećnog dela prvenstva; foto: Vanja Keser

Futsaleri niške Kalče otvoriće drugi deo prvenstva najjače domaće lige u Smederevu, gde se u petak, 17. februara od 19 sati sastaju sa istoimenim klubom. I pored dobrih rezultata tokom jesenjeg dela prvenstva u klubu situacija nije idealna, pa nisu previše optimistični.

Povređen Ilija Krstić, Jovan Đorđević koji nije trenirao zbog povrede skočnog zgloba, kao i nekoliko igrača koji zbog poslova nisu dovoljno vežbali pa su nedovoljno spremni mnogo je otežalo situaciju Nišlija. Ipak, trener Kalče Vladan Miladinović kaže da će svoju šansu tražiti u pritisku koji će osećati Smederevo.

Jedino što njima gori i da kažemo da ćemo mi da budemo rasterećeniji, ali je situacija očajna. Ipak nećemo da idemo sa belom zastavom. Idu svi koji mogu, pokušaćemo da izvučemo dobar rezultat pa ćemo da vidimo, ali nisam veliki optimista. Smederevo se pojačalo najviše u prelaznom roku, dovelo je izuzetne igrače - priča Miladinović.

Velika pojačanja su bila neminovna za Smederevo s obzirom na to da su prvi deo tekmičenja završili tik iznad zone ispadanja. Najzvučniji je bivši kapiten Kalče, reprezentativac Marko Radovanović. Osim njega, tu su i Stojković koji je prošle godine bio najbolji strelac Prve lige, zatim Bosanac Pavlović koji je igrao u svim jačim klubovima.

Što se tiče gostujućeg tima, najavljeni Španac Karlos Lopez Gonzales najverovatnije neće zaigrati za niški tim jer je, kako trener kaže, došlo do "papiroloških problema". Sa druge strane, pojačali su se talentovanim bivšim fudbalerom Nikolom Ilinčićem.

Sve je bilo dogovoreno i potpisano, ali je negde zapelo i Španac nije uspeo da izvuče papire, a danas je poslednji dan prelaznog roka tako da ne verujem da će to stići. Doveli smo Nikolu Ilinčića koji je bio nada velikog fudbala, igrao je u Partizanu 3 godine i mnogo zna i o fudbalu i o futsalu, pa ćemo da ga više forsiramo jer je veliki potencijal - rekao je Miladinović.

Smederevo je uspelo da pobedi svega 3 puta u prvom delu sezone i na 8. su mestu, dok je Kalča 3. Ipak, trener Vladan Miladinović ističe da su se oni dosta pojačali, dok je situacija u njegovom timu loša, pa im zato prepušta ulogu favorita.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • korisnik

    01:11 // 18. 2. 2017.

    Zar nije Kalča muškog roda?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: