Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kup Milan Ciga Vasojević

  • PARTIZAN vs CRVENA ZVEZDA 091 (1)

    Zvezda ne brani trofej u Nišu - Partizan protiv Mege u finalu Kupa "Milan Ciga Vasojević"

    U finalu Kupa za košarkašice "Milan Ciga Vasojević", koji se ovog vikenda održava u Nišu, igraće Partizan koji je bio bolji od branioca titule Crvene zvezde i Mega koja je savladala Kraljevo. Ta utakmica je danas od 19 sati u hali "Čair", a ulaznica ima u prodaji po cenama od 500 i 700 dinara.

    detaljnije
  • Milan Ciga Vasojević

    Niš za vikend centar srpske ženske košarke - počinje Kup "Milan Ciga Vasojević"

    Završni turnir Kupa "Milan Ciga Vasojević" za košarkašice biće održan u hali "Čair" u Nišu u subotu, 2. marta i nedelju, 3. marta, a karte su u prodaji na biletarnici hale i na sajtu Tickets po cenama od 500 i 700 dinara.

    (2) detaljnije
  • Kup Koraća

    Novac od košarkaških kupova i za Rovče, klubove, Sportski savez, RKSIS, lopte za škole

    Od 27,8 miliona dinara koliko je odvojeno za organizaciju dva košarkaška kupa "Radivoj Korać" i "Milan Ciga Vasojević", od čega 12 miliona dinara iz budžeta Niša, nakon svih rashoda ostalo je oko 13,7 miliona dinara, prema podacima koje su predstavili gradonačelnica Dragana Sotirovski i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dušan Projović. Taj novac će, prema rečima Sotirovski, biti odvojen za rekonstrukciju Rovčeta, organizaciju Evropskog prvenstva za juniore, izgradnju terena, Sportski savez Niša (1,6), košarkaške klubove, Regionalni košarkaški savez istočne Srbije (300.000) i sportsku opremu za škole.

    (7) detaljnije
  • kup milan ciga vasojevic, finale, nis, foto jelena misic 6

    Crvena zvezda ponovo osvojila pehar u Nišu

    Pobedom od 77:55 (23:15, 16:8, 25:17, 13:15) nad Art Basketom u finalu Kupa "Milan Ciga Vasojević" u hali "Čair" u Nišu košarkašice Crvene zvezde odbranile su pehar osvojen prošle godine na istom mestu. "Niš nam ostaje u dobrom sećanju, prošle godine smo osvojili i sada ponovili", rekao je nakon finala trener crveno-belih Dragan Vuković.

    detaljnije
  • crvena zvezda, kraljevo, kup milan ciga vasojevic, foto jelena misic 3

    Repriza prošlogodišnjeg finala u borbi za trofej Kupa "Milan Ciga Vasojević"

    Košarkašice Art Basketa i Crvene zvezde, kao i prošle godine na istom mestu, boriće se za trofej pobednika Kupa "Milan Ciga Vasojević" koji se održava u hali "Čair" u Nišu. Art Basket je bio bolji od Partizana rezultatom 92:76 (17:17, 19:18, 32:17, 24:24), dok je Crvena zvezda savladala Kraljevo rezultatom 64:57 (20:11, 18:16, 14:16, 12:14). Finale je večeras od 20 sati u niškoj hali.

    detaljnije
  • Kup Ciga Vasojević

    Hala "Čair" spremna za dvodnevni Kup za košarkašice

    Polufinalnim duelom Art Basketa i Partizana u nedelju, 19. marta počinje završni turnir Kupa "Milan Ciga Vasojević" koji će biti održan u hali "Čair" u Nišu. Drugo polufinale je istog dana, a sastaju se Crvena zvezda i Kraljevo. Finale je u ponedeljak od 20 sati.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: