Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:56, 30. 9. 2014.

| Sport

Srebro za šahiste Drajinca

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
DSC-0856.JPG
Marinković i Nedeljković sa predsednicom Opštine

Na Seoskim olimpijskim igrama u Kačarevu kod Pančeva šahisti Mesne zajednice Drajinac osvojili su 2. mesto u konkurenciji od 10 ekipa, a njih je tim povodom u svom kabinetu primila i predsednica Opštine Svrljig Jelena Trifunović.

2 Izražavajući zahvalnost lokalnoj samoupravi na podršci koju im pruža u radu, predstavnici Šah kluba su predsednici Opštine poklonili osvojena odličja sa Olimpijade, srebrnu medalju i šahovsku figuru.

Trifunovićeva je čestitala uspeh predstavniku Šah kluba „Drajinac“ Vojkanu Marinkoviću.

- Mene ne iznenađuje vaš uspeh, jer svake godine dostojno prezentujete i predstavljate našu opštinu na ovom takmičenju. Znamo svi koliko je vaš uspeh veliki, jer znamo o kakvim kvalitetnim ekipama se govori - rekla je Trifunovićeva.

Predsednik Mesne zajednice Drajinac Ranko Nedeljković takođe je čestitao učesnicima na osvojenom 2. mestu i poručio da je ovo još jedan uspeh u nizu i osvojena medalja članova kluba.

- Ova ekipa je od 7 učešća na turnirima osvojila 5 zlatnih i 2 srebrne medalje i ja im čestitam na tome - rekao je Nedeljković.

Na turniru u Kačarevu za ŠK „Drajinac“ borili su se Žarko Vasić, Vojkan Marinković, Nikola Marinković, Aleksandar Batanjac i Srboljub Milovanović.

Prvo mesto na turniru u šahu zauzela je ekipa iz Gornjeg Milanovca, ali bez obzira na učešće prvoligaških igrača u njihovim redovima, ekipa Drajinca odigrala je dobru partiju u međusobnom susretu u finalu.

Na Seoskim olimpijskim igrama u Kačarevu predstavnici Svrljiga učestvovali su i u nadvlačenju konopca, pastirskom višeboju, skoku u dalj i stonom tenisu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: