Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

hala Čair

  • DSC_0079

    Partizan prvi polufinalista Kupa, Spartak pružio dostajan otpor

    Košarkaši beogradskog Partizana prvi su polufinalisti Kupa Radivoja Koraća pošto su u prvom četvrtfinalu u niškom ”Čairu” rezultatom 91:69 (23:16, 30:18, 20:19, 18:16) savladali subotički Spartak. Ekipa Željka Obradovića će u petak u drugom polufinalu igrati sa boljim iz sutrašnjeg meča između Crvene zvezde i Borca.

    detaljnije
  • Pehar, Kup Radivoja Koraća

    U Nišu počinje Kup Radivoja Koraća - Partizan i Spartak otvaraju turnir

    Od danas do subote, 18. februara, Niš će po 18. put biti domaćin Kupa Radivoja Koraća, a borbu za trofej ”Žućkove levice” od 18 sati u hali ”Čair” otvoriće Partizan i subotički Spartak. Od 21 sati biće odigran i drugi četvrfinalni duel u kome će snage odmeriti Mega i Vojvodina.

    (13) detaljnije
  • Hala Čair

    Zabranjeno parkiranje oko “Čaira” od srede zbog Kupa Koraća

    Zbog održavanja Kupa Radivoja Koraća režim saobraćaja u ulicama oko “Čaira” biće izmenjen od 15. do 18. februara, saopštavaju iz JKP "Parking servis".

    (11) detaljnije
  • KK Partizan

    Partizan pred Kup u Nišu mora da se odrekne dvojice stranaca, Mega u usponu, Spartak i Vojvodina autsajderi

    Od 15. do 18. februata Niš će 18. put biti domaćin Kupa Radivoja Koraća na kome će se i ove godine za trofej ”Žućkove levice” boriti 8 timova. Publika će već na startu turnira moći da gleda ekipu Partizana, osmostrukog osvajača Kupa, koja će zbog ograničenog broja stranaca u timu morati da se odrekne dvojice, što ne umanjuju njihovu ulogu favorita u meču protiv subotičkog Spartaka. Put ka trofeju koji su osvojili 2016. godine istog dana počeće i košarkaši Mege, a njihov protivnik biće novosadska Vojvodina.

    (2) detaljnije
  • Petar Grašo, Simone di Luca, petargraso.com

    Koncert Petra Graša marta u Nišu

    Jedan je od najpoznatijih hrvatskih pevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora Petar Grašo koji je skoro 30 godina na sceni održaće koncert u hali "Čair" u Nišu. Termin je 17. mart, a karte po ceni od 1.500 dinara su u prodaji.

    (8) detaljnije
  • Nebojša Čović

    Zvezda do utorka odlučuje da li će igrati na Kupu Koraća u Nišu

    Da li će branilac trofeja u Kupu Radivoja Koraća igrati na ovogodišnjoj završnici nacionalnog takmičenja koji je od 15. do 18. februara u Nišu, odlučiće u naredna dva dana, rekao je predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostujući na TV Prva.

    (7) detaljnije
  • DSC_0538

    Naisa rutinski do pobede nad Pančevom

    Nakon remija sa Bekamentom na startu drugog dela Arkus lige rukometašice Naise bez većih problemarezultatom 34:28 (15:14) u hali "Čair" savladale su u 12. kolu poslednjeplasirani tim Pančeva. Tim iz Niša su do tek četvrte pobede u sezoni predvodile su kapiten Olivera Nikolić i Jelena Knežević sa po 9 postignutih golova.

    detaljnije
  • KRK

    Kompleti za Kup Koraća rasprodati posle par sati

    Kompleta karata za Kup Radivoja Koraća, čija je cena bila između 4.000 i 30.000 dinara, više nema u prodaji na sajtu tickets.rs. Prodaja je, prema informacijama iz Košarkaškog saveza Srbije, počela oko 13 sati, a nekoliko sati posle kompleta više nema u ponudi.

    (7) detaljnije
  • Pehar, Kup Radivoja Koraća

    Počela prodaja kompleta karata za Kup Koraća u Nišu

    Prodaja kompleta ulaznica za sva četiri dana Kupa Radivoja Koraća, koji će od 15. do 18. februara biti održano u hali "Čair" u Nišu, počela je na sajtu tickets.rs. Komplet za tribine je 4.000 dinara, dok se cene za parter kreću od 4.500 do 30.000 dinara.

    (5) detaljnije
  • Kup Koraća

    Za Kup Koraća iz budžeta Niša 9 miliona dinara, Niš domaćin i Kupa za žene

    Informaciju koju nisu objavljene na zvaničnom potpisivanju ugovora o organizaciji Kupa Koraća u Nišu, objavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski na svojoj Fejsbuk stranici. Uz obaveštenje da će "Niš biti domaćin i finalnog turnira za košarkašice 'Milan Ciga Vasojević' 19. i 20. marta ove godine u hali 'Čair'", gradoančelnica je objavila da je Grad izdvojio 9 miliona dinara za završnicu Kupa za košarkaše.

    (4) detaljnije
  • predrag danilovic i dragana sotirovski, potpisivanje ugovora, gradska kuca nis, foto ljubica jocic

    Kup Koraća u Nišu - ugovor potpisan, novac od Grada tajna, karte od 4.000 do 30.000 dinara

    Potpisivanje ugovora o organizaciji Kupa Radivoja Koraća, spremne izjave gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića i fotografisanje organizatora održalo se danas u Gradskoj kući u Nišu. Koliko će Niš iz budžeta, osim 2 miliona dinara za kotizaciju, odvojiti za organizaciju, još nije poznato, poznato je samo da prodaja karata, koje će biti po kompletu od 4.000 do 30.000 dinara, počinje u petak, 3. februara.

    (23) detaljnije
  • Beogradski sindikat, Risto Delic, Promo

    "Beogradski sindikat" slavi 24. rođendan u Nišu

    Posle 15 godina, ponovo pred niškom publikom nastupiće poznati sastav Beogradski sindikat koji će proslaviti sovj 24. rođendan na velikom koncertu 11. marta u hali "Čair" u Nišu. Uz nove pesme i vrhunske goste, kako najavljuje frontmen Feđa Dimović, iz benda očekuju veliki broj diskretnih heroja na svom rođendanskom slavlju.

    (6) detaljnije
  • Kup Koraća

    Partizan i Spartak otvaraju Kup Koraća, Zvezda razmišlja o (ne)dolasku u Niš

    Žrebom u Beogradu odlučeno je da će se prvog dana Kupa Radivoja Koraća, koji se od 15. do 18. februara održava u hali "Čair" u Nišu, u četvrtfinalu sastati beogradski Partizan i Spartak iz Subotica, a potom Mega i novosadska Vojvodina. Drugog dana parovi četvrtfinala su Crvena zvezda i Borac iz Čačka, odnosno FMP iz Železnika i Metalac iz Valjeva. Duel beogradskih "večitih" rivala moguć u polufinalu, a Zvezda pred žreb saopštila da možda ne dođe u Niš.

    (3) detaljnije
  • kos, kosarka, nis, cair, foto jv ljubica jocic

    Danas u Beogradu žreb za Kup Koraća koji je februara u Nišu

    Žreb za Kup Radivoja Koraća, nacionalni Kup koji će 18. put biti održan u Nišu, biće održan danas u 13 sati u Beogradu. Učesnici četvrtfinala su članovi ABA lige Crvena zvezda, Partizan, Borac, Mega, FMP Železnik, novosadska Vojvodina, subotički Spartak i Metalac iz Valjeva, a Kup Koraća biće održan od 15. do 18. februara u hali "Čair".

    (2) detaljnije
  • Skijanje na Planinarskom domu počinje danas

    Razmena skijaške opreme u nedelju u hali “Čair”

    Priliku da obezbede skijašku opremu za predstojeću zimu, ljubitelji ovog sporta imaće u nedelju, 25. decembra, u maloj VIP sali u hali “Čair”, kada će biti organizovana razmena SKI opreme.

    (1) detaljnije
  • omladinska filharmonija

    Novogodišnji koncert Srpske omladinske filharmonije januara u hali "Čair"

    Posle dve godine pauze, Srpska omladinska Filharmonija "Naissus" održaće svoj tradicionalni novogodišnji koncert u četvrtak, 5. januara, u Sportskoj hali "Čair" sa početkom od 20 sati. Ulaznice su u prodaji.

    detaljnije
  • skijanje

    Sajam razmene skijaške opreme u hali Čair

    Ljubitelji skijaških sportova imaće priliku da, u nedelju, 11. decembra od 10 do 14 sati, posete tradicionalnu razmenu skijaške opreme u maloj sali hale Čair. Skijaški klub Niš, koji je organizator događaja najavljuje veliku ponudu opreme.

    detaljnije
  • DSC_2274

    Dodela sajamskih nagrada danas na Sajmu knjiga u Nišu

    Današnji prateći program niškog Sajma knjiga u hali Čair biće obogaćen potpisivanjem knjiga, druženjem dece sa autorima knjige "Planeta na jastuku", dodelom sajamskih nagrada i drugim sadržajima, saopštavaju organizatori.

    detaljnije
  • košarka ilustracija lopta

    Niš sprema halu "Čair" i dve sale za Evropsko košarkaško prvenstvo za juniore

    Organizacija Evropskog prvenstva za košarkaše do 18 godina, koje bi jula sledeće godine trebalo da se igra u Nišu, počela je, a domaćin prirpema halu i sale dveju osnovnih škola, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski. Sastanak predstavnika Košarkaškog saveza Srbije i Grada Niša, održan je u Gradskoj kući bez medija, tačan datum se još ne zna, a predstavnici Grada i KSS-a istakli su da je Niš grad košarke i da će to potvrditi.

    (5) detaljnije
  • Rukomet Srbija reprezentacija

    Niš izgubio domaćinstvo za rukometnu utakmicu, Novi Sad preuzeo

    Iako je na sajtu Evropske rukometne federacije početkom ove nedelje pisalo da će Niš oktobra ugostiti rukometne reprezentacije Srbije i Finske u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, to domaćinstvo je dobio Novi Sad. Iz Rukometnog saveza Srbije kažu da Niš sada nije bio u planu, već da se u "Čairu" igra meč tek aprila sledeće godine. Prema nezvaničnim informacijama, odluka da Novi Sad zameni Niš doneta je jer svetlo u hali još nije rešeno, a direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović rekla je da će osvetljenje biti rešeno naredne nedelje, a da ih Savez još nije obavestio gde će igrati.

    (5) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: