Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

plej aut

  • FK Radnik

    Remi Radnika i kragujevačkog Radničkog, Lalatović gađao navijača markerom

    U premijernoj utakmici plej-auta na ”Gradskom stadionu” u Surdulici fudbaleri "Radnika" i "Radničkog" iz Kragujeva odigrali su nerešno 1:1 (1:0). Utakmicu je obeležio i trener gostiju Nenad Lalatović, koji je već 10. minutu zaradio isključenje nakon što je markerom gađao jednog od navijača.

    (3) detaljnije
  • FK Radnik

    Na startu plej-auta Radnik u Surdulici dočekuje kragujevački Radnički

    I pored pobede nad "Novim Pazarom" u poslednjem kolu regularnog dela Superlige, fudbaleri "Radnika" nisu uspeli da se plasiraju u plej-of, pa će do kraja sezone morati u borbu sa timovima iz donjeg dela tabele. Prvi protivnik, danas od 16:30 na Gradskom stadionu u Surdulici, biće im ekipa "Radničkog" iz Kragujevca.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais Stari Grad

    Vaterpolisti Naisa korak bliže opstanku

    Pobedom 10:9 nad ekipom Zemuna na bazenu na Novom Beogradu u pretposlednjem kolu Superlige vaterpolisti Naisa iz Niša obezbedili su devetu poziciju koja vodi u doigravanje za opstanak u eliti. Pobedom u poslednjem kolu protiv Valisa u Valjevu Nišlije mogu i do osme pozicije, opstanka i igranja u plej-ofu.

    (5) detaljnije
  • futsal

    Jastrebac preokretom do opstanka među elitom

    Pobedivši zrenjaninski SAS u majstorici plej-auta Jastrebac iz Blaca obezbedio je još jednu, četvrtu zaredom sezonu igranja u najjačem domaćem futsal takmičenju. Triler u hali “Čika Dača Jovanović” okončan je slavljem domaćina, rezultatom 4:3.

    detaljnije
  • radnik

    Dva projektila i prvenac 19-godišnjaka doneli pobedu Radniku za kraj sezone

    Kao najbolji tim plej-auta Superlige Radnik je završio sezonu, a 9. poziciju omogućila im je rutinska pobeda nad Mačvom u poslednjem kolu, rezultatom 3:0. Prva dva gola, koja su postigli Frensis Keremeh i Igor Zlatanović, bila su veoma lepa i efektna, a poslednji je bio prvenac u seniorskoj konkurenciji 19-godišnjeg Aleksandra Miladinovića.

    detaljnije
  • Dinamo

    Dinamo slavio u Bačkoj, ali za opstanak u Superligi mora kroz baraž

    Iako je učinio što je do njega i slavio sa minimalnij 1:0 u Bačkoj Palanci, Dinamo će zbog remija u duelu Rada i Zemuna morati da se za opstanak u Superligi izbori kroz baraž. Tamo ga čeka Inđija, koja je nakon penala eliminisala kragujevački Radnički, u baražu Prve lige.

    detaljnije
  • Radnik Radnički fudbal

    Radnik otvara kapije za poslednji meč u sezoni

    Utakmicom sa Mačvom, koja nema rezultatski značaj ni za jednog od aktera, Radnik će završiti sezonu. U fudbalskom klubu iz Surdulice su rešili da tim povodm časte navijače, pa će ulaz na meč poslednjeg kola Superlige, koji se igra u nedelju, 19. maja, biti besplatan.

    detaljnije
  • Dinamo

    Cela sezona stala u jedan meč: Dinamo u Bačkoj Palanci igra za opstanak

    Poslednji, ujedno i presudni meč ove sezone odigraće vranjski Dinamo u Bačkoj Palanci protiv Bačke u nedelju, 19. maja. I jednom i drugom sastavu pobeda je neophodna za opstanak u Superligi, ali će gledati i ka Beogradu, pošto će na njihovu poziciju uticati i ishod utakmice koju igraju Rad i Zemun.

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    KMF Vranje pobedio u Bujanovcu i obezbedio opstanak među elitom

    Odbranio je status prvoligaša Klub malog fudbala Vranje, pošto je i u drugoj utakmici, u bujanovačkoj hali "Mladost", pobedio svog domaćina Zufo, ovog puta rezultatom 4:2. Kao meč za uživanje opisali su u vranjskom klubu derbi Pčinjskog okruga, a svojim rivalima poželeli sreću u narednoj sezoni.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Novi termin borbe za Prvu futsal ligu ekipa Zufo i Vranje

    Drugi meč plej-auta Prve futsal lige, koji je trebalo da se igra u vikendu za nama, ali je odložen, dobio je novi termin. Tako će u bujanovačkoj hali “Mladost” Zufo dočekati Vranje u utorak, 14. maja.

    detaljnije
  • Radnik Radnički fudbal

    Bezbolan poraz Radnika od Zemuna

    Prednost stečenu u prvom poluvremenu Radnik je izgubio u drugom, pa je poražen u Zemunu od istoimenog tima, rezultatom 2:1. Ipak, poraz u 6. kolu plej-auta nije bio previše bolan za fudbalere iz Surdulice, s obzirom na to da su već obezbedili opstanak među elitom.

    detaljnije
  • Dinamo

    Dinamo preokretom pobedio Spartak i izašao iz zone ispadanja

    Iako je subotički Spartak prvi poveo u Vranju, sa dva brza gola Dinamo je izjednačio i na kraju slavio u 6. kolu plej-auta Superlige, rezultatom 2:1. Ova pobeda jako je značajna za vranjske fudbalere, s obzirom na to da su njome konačno izašli iz zone direktnog ispadanja, pred poslednje, odlučujuće kolo.

    detaljnije
  • futsal Novi Pazar Vinter sport

    Vinter sport ispao iz trke za šampionsku titulu, Jastrebac igra majstoricu

    Nije petak bio uspešan za futsal klubove sa juga koji biju bitke u najjačem rangu takmičenja. Pošto je izgubio i u drugom meču sa Novim Pazarom, niški Vinter sport je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa, dok je u baražu za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca nakon produžetaka izgubio u Zrenjaninu od SAS-a, te će za opstanak morati da se izbori kroz majstoricu.

    detaljnije
  • dinamo

    Dinamo: Ne interesuje nas dobra igra, već rezultat

    Dva kola pre kraja plej-auta u Superligi fudbaleri vranjskog Dinama, koji su trenutno pretposlednji na tabeli, u subotu, 11. maja na stadionu "Jumko" dočekuju subotički Spartak i ako žele da i dalje budu u igri za opstanak u eliti moraju da zabeleže pobedu. U stručnom štabu vranjskog kluba veruju u treću uzastopnu pobedu na vranjskom stadionu.

    detaljnije
  • Jastrebac i Vranje imaju “meč lopte” za opstanak u Prvoj ligi

    Pobede ostvarene u prvim mečevima baraža za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca i Vranje imaće priliku da “overe” ovog vikenda. Prvo će Blačani u petak, 10. maja gostovati SAS-u u Zrenjaninu, dok će dan kasnije Vranjanci gostovati ekipi Zufo u Bujanovcu. Niški Radnički će u subotu u Požarevcu pokušati da se po prvi put u istoriji nađu u jedinstvenom rangu takmičenja.

    detaljnije
  • ilustracija futsal mali fudbal

    Rođendansko slavlje Jastrepca u prvom meču baraža

    SAS iz Zrenjanina nije uspeo da parira Jastrepcu, pošto su Blačani sigurno slavili sa 5:1 i time se približili opstanku u Prvoj ligi. Posebnu draž pobedi dalo je to što se dogodila na 5. rođendan kluba, u lepoj atmosferi hale "Čika Dača Jovanović".

    detaljnije
  • futsal ilustracija

    Pobeda Vranja na početku baraža Prve lige, Radnički na korak od Druge lige

    Južnjački okršaj odigran je u baražu za popunu Prve futsal lige, akteri su bila dva komšijska kluba Vranje i Zufo iz Bujanovca, a slavili su Vranjanci sa 5:2. Treći predstavnik juga Srbije u plej-autu je Jastrebac iz Blaca, ali on svoj meč igra 7. maja. U baražu za popunu Druge lige, niški Radnički slavio je sigurno, pa će narednog vikenda imati priliku da obezbedi plasman.

    detaljnije
  • dinamo

    Volkov poslao vranjski Dinamo na dno tabele

    Fudbaleri vranjskog Dinama izgubili su 22. put u ovoj sezoni, pošto su poraženi u Beogradu od ekipe Rada rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Vladimir Volkov u 9. minutu.

    detaljnije
  • Radnik Radnički fudbal

    Goleada u Surdulici: Radnik savladao Voždovac sa 4:2

    Fudbaleri surduličkog Radnika zabeležili su prvu pobedu u plej-autu, pošto su na svom terenu slavili protiv Voždovca rezultatom 4:2 (1:0). Surduličani su tako drugi put u sezoni slavili nad ovom beogradskom ekipom.

    detaljnije
  • Radnik Radnički fudbal

    Derbi plej-auta Superlige u Surdulici

    U 4. kolu plej-auta Superlige Radnik će dočekati Voždovac, što će biti derbi plej-auta i borba za 2. poziciju u ovom društvu, pošto trenutno dve ekipe imaju isti broj bodova. Utakmica se igra u sredu, 1. maja, na Gradskom stadionu u Surdulici.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: