Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Bazen Čair

  • Svetosavski bal na vodi

    Niške plivačice izvele zimsku bajku na vodi [foto]

    Napunio je tribine niškog bazena "Čair" 21. po redu Svetosavski bal na vodi, čija je tema bila “Zaleđeno kraljevstvo”, ali se ipak prilično razlikovao od popularne bajke. Tako je program bio podeljen na dva dela, prvi su obeležile laganije note i koreografije, dok je nešto energičniji i žustriji ples prikazan u nastavku.

    (1) detaljnije
  • Svetosavski bal na vodi

    Svetosavski bal na vodi na temu “Zaleđenog kraljevstva”

    Plivačice kluba Niš, njih 63, izvešće niz koreografija na bazenu “Čair” u nedelju, 28. januara od 19 sati. Tema ovogodišnjeg, 21. po redu, Svetosavskog bala na vodi je “Zaleđeno kraljevstvo”.

    detaljnije
  • Aleksandar Mitrovic Nais vaterpolo

    Nais: Da dokažemo da pobeda u Kupu nije bila slučajnost

    Vojvodina je u prvom duelu ove sezone savladala Nais, u okviru Jadranske A2 lige, ali je važnija pobeda ipak pripala Nišlijama, u četvrtfinalu Kupa, gde su ih izbacili nakon peteraca. Sličan epilog kao u Kupu i revanš za poraz u ligi niški vaterpolisti priželjkuju i u subotu, 27. januara, od 20 sati na bazenu "Čair". Na ovom meču debitovaće i novi igrač Milorad Ivetić.

    detaljnije
  • Casni krst Bogojavljenje

    U Nišu bogojavljenski krst u rukama studenta

    Najbrži među 20 plivača, koliko ih je ove godino plivalo za časni krst, bio je student Nikola Đorđević, koji kaže da su pobednici svi koji su skočili u ledeni bazen “Čair”. Tradicinalno plivanje na Bogojavljenje u Nišu obeležila je i Jovanka Morović, jedina žena među učesnicima, koja je poput pobednika dobila lovorov venac.

    (3) detaljnije
  • Plivanje za časni krst >Bogojavljenje

    Već prvog dana popunjena sva mesta za plivanje na Bogojavljenje

    Iako je bilo predviđeno da prijavljivanje za plivanje za Časni krst u Nišu traje od 8. do 11. januara, kako kažu u Opštini Medijana, već prvog dana popunjeni su svi kapaciteti. Za tradicionalu trku na Bogojavljenje prijavila se i jedna žena, ali se ona nalazi među rezervama.

    detaljnije
  • Bazen Čair plivanje

    Miting na "Čairu" okupio 370 plivača, Vojvođani najbolji [foto]

    Poklapanje sa nekoliko takmičenja uticalo je na to da broj učesnika na tradicionalnom plivačkom mitingu “Sveti Nikola” bude malo manji u odnosu na prethodnih godina. Tako je na bazenu “Čair” nastupilo 370 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Makedonije i Srbije, a zapažene rezultate ostvarili su i niški plivači.

    detaljnije
  • vaterpolo reprezentacije Srbije i Crne Gore

    Pun "Čair" dočekao vaterpoliste Srbije, oni zauzvrat sigurno pobedili

    Ogromna gužva bila je na tribinama niškog bazena, gde su reprezentacije Srbije i Crne Gore odigrale utakmicu 2. kola Svetske lige. Domaćini su trijumfovali sigurno, sa 7:4, a posebno dobri bili su golmani obe ekipe, zbog čega je i viđeno tako malo pogodaka.

    detaljnije
  • Vaterpolo reprezentacija Srbije

    Niš spreman za vaterpolo spektakl, ima još karata u prodaji

    Aktuelni olimpijski i evropski šampioni doputovali su u Niš, gde se spremaju za utakmicu 2. kola Svetske lige protiv Crne Gore, koja se igra večeras, a domaći vaterpolisti očekuju veliku podršku Nišlija i pobedu. Kako kažu na biletarnici bazena “Čair”, juče je prodata polovina karata, te publika još ima vremena da ih nabavi.

    detaljnije
  • vaterpolo reprezentacija

    Od ponedeljka kreće prodaja karata za meč Svetske lige u vaterpolu

    Na biletarnici bazena “Čair”, od ponedeljka, 11. decembra, ljubitelji vaterpola moći će da nabave ulaznice za utakmicu Svetske lige, koju će dan kasnije, od 18:30, u Nišu odigrati Srbija i Crna Gora.

    (1) detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Peterci presudili Vojvodini - niški vaterpolisti u polufinalu Kupa Srbije

    Nošeni odličnom publikom na tribinama bazena “Čair”, koja je opremljena trubicama i ostalim navijačkim rekvizitima odigrala bitnu ulogu, vaterpolisti Naisa pobedili su Vojvodinu sa 11:10 nakon velike i bezpoštedne borbe, a onda i izvođenja peteraca. Tu je glavnu ulogu odigrao kapiten i golman Nišlija Igor Lazić, koji je odbranio prvi penal reprezentativcu Marku Ćuku i poslao svoj tim na završni turnir.

    (2) detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Niškim vaterpolistima potrebna publika za plasman u polufinale Kupa

    Da bi se našli na završnom turniru Kupa Srbije, vaterpolisti Naisa moraće prvo da pobede favorizovanu Vojvodinu, a sem u svoje mogućnosti, uzdaju se i u nišku publiku koji ih, kako kažu, nikada nije izneverila. Četvrtfinalni duel na programu je u subotu, 2. novembra, od 20 sati na bazenu “Čair”.

    detaljnije
  • Savić zastava reprezentacija

    Vaterpolo reprezentacija Srbija igra utakmicu Svetske lige na “Čairu”

    Na takmičenju, koje su Srbi osvojili 9 puta u poslednjih 11 godina, dok je pre toga dva puta zaredom šampion bila Srbija i Crna Gora, sada razdvojene, ove dve selekcije igraće jedna protiv druge u Nišu. Utakmica 2. kola Svetske lige, kako su rekli u niškom Vaterpolo klubu Nais, na programu je 12. decembra na “Čairu”.

    detaljnije
  • vaterpolo Nais

    Kataro sustigao Nais u poslednjoj deonici, sledeći izazov Kup Srbije

    Iako su u 3. četvrtini imali i 3 gola viška, vaterpolisti Naisa su tu prednost ispustili tokom poslednje deonice, pa je ekipi Kataro pripao “slađi” bod. Tako je utakmica 4. kola Jadranske A2 lige odigrana u Budvi završena sa 8:8, a za samo 3 dana ih očekuje šesnaestina finala Kupa Srbije, na bazenu “Čair”, 8. novembra u 20 sati.

    detaljnije
  • Nais vaterpolo

    Borbeni vaterpolisti Naisa ipak izgubili od Crvene zvezde

    Skupo je koštalo nekoliko minuta dekoncentrisanosti vaterpoliste Naise, pošto je tim najboljeg trenera na svetu Dejana Savića to umeo da iskoristi i napravi nedostižnu razliku. Osim u tom periodu, Nišlije su bile ravnopravne u duelu sa Crvenom zvezdom, pa je publika na tribinama bazena „Čair“ videla veoma zanimljivo nedmetanje, uprkos porazu domaćih od 6:9.

    (2) detaljnije
  • Slobodan ulaz na vaterpolo utakmicu Naisa i Crvene zvezde

    Da se i ovog puta u Nišu “večiti” provedu kao pretprošle nedelje, kada su u “Čairu” pali odbojkaši Crvene zvezde i rukometaši Partizana, vaterpolistima Naisa biće, kako kažu, potrebna podrška sugrađana, zbog čega je ulaz na meč besplatan. Crveno-beli su veliki favoriti, ne samo u ovom duelu, koji se igra u subotu, 28. oktobra od 20 sati na bezenu “Čair”, već i za osvajanje Jadranske A2 lige.

    (1) detaljnije
  • Vaterpolo klub Nais bazen Čair

    Humanitarne vaterpolo utakmice na “Čairu”

    Nais, niški klub sa kratkom, ali bogatom istorijom, proslaviće svoj 6. rođendan revijalnim utakmicama u petak, 25. avgusta od 20:30. Rezultat dva meča biće u drugom planu, jer je glavni cilj prikupljanje novca za lečenje plivača Aleksandra Jovanovića.

    detaljnije
  • Bazeni na "Čairu"

    Posle nekoliko dana bez kupača, bazen "Čair" za vikend ponovo otvoren

    Nišlije već 2 dana nisu mogle da se kupaju na javnom bazenu, iako “Čair” ima i one pod krovom. Ni zatvoreni bazeni u ovom kompleksu nisu radili zbog ranije zakazanog takmičenja u plivanju, kaže direktor Sportskog centra “Čair” Dragan Perić.

    (2) detaljnije
  • bazen

    Otvoreni bazeni na “Čairu” ne rade zbog lošeg vremena

    Kupače koji su jutros pohrlili na kupanje na bazen “Čair” u Nišu, sačekala su zatvorena vrata, jer otvoreni bazen nije radio zbog, kako kažu u Sportskom centru “Čair”, loših vremenskih uslova. Kupačima je, dodaju, po istoj ceni omogućeno kupanje na zatvorenim bazenima.

    detaljnije
  • Zatvoreni bazen

    Zatvoreni bazeni na "Čairu" do jeseni rezervisani samo za klubove

    Oni koji bi ovih dana na bazen "Čair" u Nišu, kako bi se isplivali, a ne samo da se sunčaju i brčkaju, ipak će morati da sačekaju zimsku sezonu, kada će moći da plivaju u zatvorenim bazenima i kada nema gužve. Jedini uslov će biti da na bazen mogu da odu u periodu od 12 do 18 sati, kada će on biti otvoren za plivače rekreativce.

    (3) detaljnije
  • bazen

    Biblioteka i ovog leta ima svoj kutak na čairskom bazenu

    Građani koji bi u pauzi između dva kupanja u bazenu “Čair”, pored sunčanja hteli i da pročitaju neko štivo, moći će to da učine na štandu Narodne biblioteke “Stevan Sremac”. U Biblioteci napominju da će ova akcija trajati do kraja avgusta i da je iznajmljivanje knjiga na bazenu besplatno.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: