Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

bioskop Vilin grad

  • Cineplexx

    Dva nova filma u niškim bioskopima - “Dublerka” i “Strelac”

    Nove naslove najvaljuju iz bioskopa “Vilin grad” i Cineplexx” na repertoaru od 21. do 27. januara. Reč je o filmu "Dublerka" u kome glavnu ulogu tumači Dru Barimor i filmu "Strelac", priči o rančeru i vijatnomskom veteranu, koji duž granice između SAD-a i Meksika prolazi kroz teška vremena. Takođe, sve dame koje 21. dođu da pogledaju film dobiće od bioskopa poklon.

    (1) detaljnije
  • Ruski car bioskop

    "Ruski car" - najstariji stalni bioskop u Srbiji koji je nastao u Nišu

    Početak 20. veka je Nišu, a i Srbiji, doneo prvi stalni bioskop u zgradi nekadašnjeg Rajhlovog hotela. Zvao se "Ruski car", a nalazio se u današnjoj Obrenovićevoj ulici. O tome u knjizi “Pioniri filma i fotografije juga Srbije” piše Branislav Miltojević i naglašava da je bioskop u toj zgradi menjao više imena - "kino Volga", "Istra" i na kraju "Vilin grad", te da bioskop u toj zgradi i danas postoji i ima gotovo kultni gradski status.

    (5) detaljnije
  • bioskop

    Film “Beše jednom” novina u prazničnom repertoaru niških bioskopa

    Topla porodična priča „Beše jednom“, koja otkriva kako su nastale dve fantastične legende Petar Pan i Alisa u zemlji čuda, novitet je na repertoaru koji su za praznične dane pripremili iz oba niška bioskopa.

    (1) detaljnije
  • Sedišta Cineplexx

    Film “Zbogom, moroni” novitet pred niškom bioskopskom publikom

    Na rasporedu prikazivanja, kako najavljuju iz niških bioskopa, od četvrtka 19. novembra je film “Zbogom, moroni” o teško bolesnoj ženi koja odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj petnaestoj godini.

    (2) detaljnije
  • The Doorman - film

    Triler "The Doorman" novitet u niškim bioskopima

    Repertoari niških bioskopa će do 11. novembra biti bogatiji za triler The Doorman. U Vilin Grad stiže i horor Come play, a u Cineplexx istinita priča Streljcov i balet Romeo i Julija.

    (1) detaljnije
  • Patuljci iz Kelna

    Animirani film o patuljcima i triler "Prevodioci" u niškim bioskopima

    Od četvrtka, 22. oktobra, na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad naći će se animirani film Kućni patuljci: Operacija kolačići, kao i triler Prevodioci.

    (2) detaljnije
  • Novi filmovi na repertoarima niških bioksopa

    Novi filmovi na repertoarima niških bioskopa

    Filmovi A.S. (25) , Lesi se vraća kući i Osinja mreža novina su u ponudi bioskopa Vilin grad , dok će repertoar Cineplexx -a u periodu od 15. do 21. oktobra, osim ovim naslovima, biti obogaćen i Tišinom belog grada .

    (1) detaljnije
  • Sedišta Cineplexx

    Film o prvoj tamnoputoj Mis sveta na repertoaru niških bioskopa

    Upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje omeo je prenos izbora za Mis sveta u vreme kada je takmičenje pratilo preko 100 miliona gledalaca i na kome je titula po prvi put otišla u ruke tamnopute žene - detalj je filma Nezavisne koji od 8. oktobra na repertoaru niških bioskopa.

    (3) detaljnije
  • posle sudara

    "After: Posle sudara" novina na repertoaru niških bioskopa

    Film “After: Posle sudara” koji je nova globalna senzacija i nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice glavni je adut na repertoaru niških bioskopa od 17. do 23. septembra. Cineplexx i Vilin Grad odabrali su da veče 17. septembra posvete damama i obeležiće ga premijerom ovog filma i podelom poklona.

    (1) detaljnije
  • Mulan

    "Mulan" konačno u niškim bioskopima

    Šest meseci od kada je bio spreman za prikazivanje, pa otkazivan zbog pandemije, film Mulan konačno će se naći na bioskopskim platnima. U Cineplexx i Vilin grad stiže 10. septembra, a publika će u niškim bioskopima moći da pogleda još i filmove Kralj ostrva, Istina i Van kontrole.

    (1) detaljnije
  • vilin grad

    Bioskop "Vilin Grad" ponovo se otvara 1. septembra

    Nakon šest meseci pauze zbog pandemije korona virusa, niški bioskop Vilin Grad otvoriće posetiocima svoja vrata u utorak, 1. septembra pod sloganom "Film se nastavlja". Iz bioskopa napominju da će publika moći da gleda filmove na velikom platnu tako što će se poštovati sve mere bezbednosti - uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksimalnih higijenskih uslova.

    (1) detaljnije
  • Tajna izgubljenog kraljevstva

    Komedija i animirani film noviteti u niškim bioskopima

    Repertoari niških bioskopa od četvrtka, 27. februara, biće bogatiji za komediju Ko'e šef i animirani film Tajna izgubljenog kraljevstva. U Vilin grad stiže i evropska drama Mali Džo, a u Cineplexx ruska komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi - Sluga.

    detaljnije
  • patrolne sape

    "Patrolne šape" i "Marica i Ivica" u niškim bioskopima

    Na repertoarima niških bioskopa od danas su novi naslovi - animirani film Patrolne šape - Priprema, pozor, spašavaj, horor Marica i Ivica, i ostvarenje Zov divljine sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi. U Vilinom gradu prikazuje se i francuski film Portret dame u vatri.

    (2) detaljnije
  • asimetrija

    Domaće ostvarenje "Asimetrija" u niškim bioskopima

    Asimetrija - prvi film mlade rediteljke Maše Nešković, koji je na Festivalu autorskog filma osvojio nagrade za najbolju montažu i najbolje snimateljsko ostvarenje, novitet je u niškim bioskopima. Od danas su na repertoaru Cineplexx -a i Vilinog Grada i drama Pravo na prigovor, horor Okretaj zavrtnja, kao i filmovi Jadnici i Pavaroti.

    detaljnije
  • gospoda film

    "Gospoda" i "Male žene" u niškim bioskopima

    Akciona komedija sa velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama Gospoda , film nominovan za Oskar Male žene , crtać Vreme je za sankanje i evropska drama Žao nam je što smo vas propustili , novi su naslovi u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad .

    detaljnije
  • film 1917

    Drama o Prvom svetskom ratu u niškim bioskopima

    Reditelj Sem Mendez vraća se na velika platna dramom o Prvom svetskom ratu 1917 , koji će se naći na repertoarima niških bioskopa od 9. do 15. januara. Pored njega, noviteti u Cineplexx -u i Vilinom gradu su živopisna priča o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama Dulitl , ruski film godine Invazija , animirani film Misija Arktik i francusko delo Lepo doba .

    detaljnije
  • Ratovi zvezda

    Novi "Ratovi zvezda" stigli u niške bioskope

    "Uspon Skajvokera" naziv je novog nastavka planetarno popularne franšize "Ratovi zvezda", koji je već stigao u niške bioskope. Pored njega, noviteti koje od ove nedelje nude "Cineplexx" i "Vilin grad" su animirani film "Patrolne šape", priča o malom divljem jelenu "Ailovo putovanje", te ostvarenje o autističnoj deci i mladima "Neobični".

    detaljnije
  • bioskop

    Domaća krimi-drama “Četiri ruže” stigla u niške bioskope

    Od četvrtka, 5. decembra na repertoarima niških bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad" nalaze se četiri nova naslova: domaća krimi-drama "Četiri ruže", španska komedija "Profesori/Dileri", božićna romantična drama "Prošlog Božića", animirani film "Playmobil", kao i korejsko ostvarenje "Run-off."

    detaljnije
  • realna prica

    "Dnevnik Diane Budisavljević", "Realna priča" i film o trci Le Man u niškim bioskopima

    Ljubitelji sedme umetnosti u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad mogu da pogledaju film baziran na istinitoj priči o Diani Budisavljević koja je za vreme Drugog svetskog rata spasila više od 10.000 srpske dece iz NDH logora, kao i domaće ostvarenje Realna priča koje je režirao i tumači glavnu ulogu Gordan Kičić. Repertoar Cineplexx-a bogatiji je za filmove Le Man`66: Slavna 24 sata i Raširi krila.

    detaljnije
  • porodica adams

    "Porodica Adams" stigla na repertoar niških bioskopa

    Animiranu komediju o najšašavijoj porodici Adams ljubitelji filma mogu pogledati u bioskopima Cineplexx i Vilin Grad . Novi naslovi na repertoaru Cineplexx -a su i Terminator: Mračna sudbina, Gde si pošla, Bernadet i Fiksizi-Majstorčići.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: