Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

noc pozorista

 • Predstava

  Predstave niških pozorišta u ovogodišnjoj onlajn "Noći pozorišta"

  Pozorište lutaka će na manifestaciji učestvovati sa predstavom Carev zatočnik reditelja Zorana Lozančića, koja će biti deo zvaničnog programa, dok će drugi deo biti posvećen humanitaroj akciji u okviru koga će biti prikazana predstava Pinokio . Takođe, biće emitovana Limunacija Narodnog pozorišta po tekstu Dušana Kovačevića, a u režiji Nebojše Bradića, kao i Gospođa ministarka . "Noć pozorišta" počinje u subotu, 28. novembra, a zainteresovani će moći da pogledaju predstave preko interneta.

  (1) detaljnije
 • Večeras u Nišu predstava u kojoj glume i deca sa smetnjama u razvoju

  U okviru manifestacije “Noć pozorišta”, učestvuje i niško Lutkarsko pozorište sa interaktivnim mjuziklom “Nije lako biti dete”, u kojoj će uloge, pored učenika niških osnnovnih škola, tumačiti, kako kažu organizatori i deca sa smetnjama u razvoju, koja pohađaju Školu za srednje i osnovno obrazovanje “14. oktobar”.

  detaljnije
 • pozoriste

  “Pepeljuga” u Noći pozorišta u Vranju

  U nedelju 23. novembra u 12:30 u Omladinskom kulturnom centru u Vranju u okviru manifestacije Noć pozorišta biće odigrana predstava za decu "Pepeljuga".

  detaljnije
 • noc pozorista

  “Noć pozorišta” u Nišu i Vranju

  U subotu, 15. novembra, u “Noći pozorišta” u Nišu i Vranju će biti održane predstave za odrasle i decu, tribina i prezentacija “Priče lutkarskih čarobnjaka”.

  detaljnije