Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

panel diskusija

  • Okrugli sto Šta znači biti građanin Evrope

    "Svi se pozivamo na prava i slobode, a nismo ispunili obaveze"

    Okrugli sto na temu "Šta znači biti građanin Evrope", održan u Nišu, građani su iskoristili i da skrenu pažnju na neke nedostatke Evropske unije, poput toga što institucije ostaju gluve za probleme na medijskoj sceni Srbije. Takođe, sociolog Srđan Barišić je kao problem istakao što svi govore o nekim pravima i slobodama, ali zato ne uzimaju u obzir dužnosti i obaveze.

    (3) detaljnije
  • Internet kompjuter

    "Na društvenim mrežama ništa nije potpuno privatno"

    Registrovani i neregistrovani onlajn mediji, kao i društvene mreže, sfera su koja nije iskristalisana kada je reč o pravima i zakonima, a posebno je nejasna linija koja deli slobodu govora, od vređanja i govora mržnje. Tako je, kaže advokat Nebojša Stanković, fejsbuk profil pojedinca privatna stvar, ali je i javna, jer je dostupan širokom krugu ljudi.

    detaljnije
  • Preduzetnice

    Na panel diskusiji saveti i ideje o uspešnom poslovanju žena

    O tome kako pokrenuti posao, šta konkretno treba uraditi kako bi vaša firma dobro radila, te kako prevazići prepreke, neke su od tema o kojima će uspešne Nišlijke razgovarati na panel diskusiji “Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ u četvrtak, 21. septembra od 18:30 u kafeu “Manila”.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: