Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

sanacija

  • Jedna-od-havarija.jpg

    Sanacija glavne vranjske ulice

    Zbog dotrajale kanalizacione mreže pucanje cevi učestala je pojava u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, a u par dana došlo je do više većih havarija i izlivanja fekalija, zbog čega je rukovodstvo Grada naložilo hitnu sanaciju.

    (1) detaljnije
  • atletika-slika.jpg

    Sanacija atletske staze u Pirotu

    Pirotski Sportski centar pripremio je projekat za sanaciju atletske staze na gradskom stadionu kojim će konkurisati za sredstva iz IPA fondova prekogranične saradnje.

    detaljnije
  • popsica.jpg

    Sanacija puta Svrljig-Popšica

    Na putu Svrljig-Popšica koji vodi do prirodnog bazena, pećine Samar i manastira, počelo je saniranje udarnih rupa i asfaltiranje, a završetak na toj deonici planiran je do 26. jula.

    (1) detaljnije
  • DSCF6054.JPG

    Sanacija puta ka Lukovskoj Banji

    Kuršumlijska Direkcija za urbanizam započela je sanaciju puta Selova-Merćez u dužini od 8 kilometara koji od Kuršumlije vodi ka Lukovskoj Banji.

    (1) detaljnije
  • 490x370-490x370-pcinjski-okrug-poplave.jpg

    Isplaćena šteta poplavljenima

    Stanovnicima opština Bujanovac i Preševo u potpunosti je isplaćen novac u ukupnom iznosu od 7,5 miliona dinara za sanaciju štete nastale izlivanjem reke Moravice, neočišćenih vodotokova i velikih količina padavina februara ove godine.

    detaljnije
  • 490x370-pcinjski-okrug-poplave.jpg

    Pomoć popljavljenima u Pčinjskom okrugu

    Iz republičkog budžeta opština Bujanovac dobiće 5 miliona za sanaciju štete od poplave krajem februara, od čega 4,5 miliona Mesna zajednica Levosoje, čiji stanovnici su najviše pogođeni poplavama, dok je opštini Preševo odobreno 2,31 milion dinara.

    detaljnije
  • Krov na Likovnoj radionici

    Krov za Likovnu radionicu u Vranju

    Posle velike akcije simbolično nazvane “Ako padne kiša, imamo vodene bojice” koju su pokrenuli voditelji i polaznici Likovne radionice u Vranju, prikupljena su sredstva za sanaciju krova koji godinama prokišnjava.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: