Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 21. 12. 2017.

| Zabava

“Ferdinand”, “Madam” i “Veličanstveni šoumen” novi-stari naslovi u niškim bioskopima

Autor:S. R.Izvor:Južne vesti
ferdinand
Priča o "Ferdinandu" iz novog ugla; foto: printscreen

Gde je danas bik Ferdinand kojeg pamtimo iz crtanih filmova, kako se u romantičnoj komediji snalaze Amerikanci u Parizu i kako se rađao šou biznis, pogledajte u niškim bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad”, u filmovima “Ferdinand”, “Madam” i “Veličanstveni šoumen”.

Gledaoci već večeras mogu da pogledaju film “Madam” koji priča priču Ane i Boba koji se iz SAD-a sele u Pariz kako bi poboljšali svoj brak.

Dok priprema posebnu, luksuznu večeru za sofisticirane međunarodne prijatelje, Ana otkriva da ima 13 gostiju. Hvata je panika pa insistira da njena lojalna sluškinja Marija prisustvuje večeri kao tajanstvena španska plemkinja, kako bi broj gostiju bio paran. Međutim, uz po koju čašicu viška Marija oduševi britanskog brokera. Njih dvoje se zaljubljuju i prepuštaju romansi, dok ih Ana lovi po Parizu, pokušavajući okončati njihovu radosnu ljubavnu vezu - piše u opisu filma.

Priča o biku Ferdinandu koju većina pamti još iz kratkometražnog crtanog filma, na platnima bioskopa u Nišu je već neko vreme, a na repertoaru će se zadržati do kraja decembra i to u 2D i 3D varijanti.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu - piše u opisu filma.

Novina za gledaoce i u “Vilinom gradu” i u “Cieplexx”-u biće film “Veličanstevni šoumen” u kojem glavnu ulogu ima Hju Džekmen. On donosi priču o nastanku i usponu šou biznisa, a sve to u formi mjuzikla.

Inspirisani ambicijom i maštom P.T. Barnuma, „Veličanstveni šoumen” govori o vizionarima koji su se uzdigli ni iz čega kako bi stvorili očaravajući spektakl koji je postao svetska senzacija – cirkus - najavljuju filmadžije.

Detajnije repertore i satnicu pogledajte na sajtovima bioskopa “Vilin grad” i “Cineplexx”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: