Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:26, 16. 10. 2016.

Ministar prosvete: Problemi niškog Univerziteta su prioritet

uni-JV Bolji status za Univerzitet u Nišu?; foto: JV

Bolje finansiranje niških fakulteta i sanacija zgrada u kojima se oni nalaze su, kako je rekao ministar prosvete Mladen Šarčević, prioritet za njegovo ministarstvo i niški Univerzitet će “ubuduće imati veliku podršku”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Centar

    14:36 // 16. 10. 2016.

    Najveci problem Niskog univerziteta jeste jedan veliki nepotizam na Niskim fakultetima koji urusava tu instituciju !

    • Pero Peric

      23:05 // 16. 10. 2016.

      Nepotizam nije toliko loš, koliko kronizam. A ono što ubija Univerzitet je dozvoljavanje određenoj grupi ljudi da, na osnovu pre svega kronizma, ne radi NIŠTA, i da maltretira i ucenjuje sve one koji pokušavaju da nešto urade.

    • Centar

      13:12 // 17. 10. 2016.

      Slazem se da je kronizam los i to ubija.Ali nepotizam je nesto najgore sto postoji u drustvu,pogotovo na fakultetima gde daju titule doktora nauka kao da se dele cokolade na pijaci !

    • CCC

      13:38 // 17. 10. 2016.

      Ha ha ha e Pero Peric slatko me nasmeja :) mora da si ti deo tog nepotizma cim ga branis :)Ja bas mislim suprotno od tebe da kronizam nije toliko los koliko nepotizam koji definitivno ubija time sto se stavljaju necije deca da rade sta hoce a pitanje gde bi stvarno bili da nemaju takvu priliku !!!

  • Lahor

    16:17 // 16. 10. 2016.

    Vrlo važno

  • profesor

    23:20 // 16. 10. 2016.

    Najveci problem Univerziteta u Nisu je njegov rektor, naravno sa prorektorima.

  • premijer

    08:25 // 17. 10. 2016.

    ima diplomu BU i ne može da posećuje tamo neke univerzitete u unutrašnjosti. Ministri svih vlada su, najčešće, imali diplomu BU, pa na osnovu našeg lepog poslovnog ambijenta i lagodnog života možemo da procenimo vrednost diplome BU. Ne vradnuje premijer ni sve fakultete BU podjednako, pa tako nikako ne može da nađe građevinskog inženjera za ministra građevine, a onda mu krivi novinari za probleme.

  • ***

    08:26 // 17. 10. 2016.

    Ministre,obidji Vozdovu skolu,da vidis dvoriste sa parkingom,kontejner do ograde,toalete,ucionice,hodnike...Pitaj,ministre uciteljice da li im deca imaju redovno casove fizickog,da li im daju testove iz matematike gde su na slici i poluprave i tacke obelezene istim-velikim slovima...DODJI PA SE UVERI.

    • e

      15:39 // 17. 10. 2016.

      A u susednoj srednjoj (sremac) predavaci su profesori koji ni pod c nemaju predmet koji predaju.

  • roditelj

    09:12 // 17. 10. 2016.

    Da li ministar zna da deca po mnogim skolama skupljaju pare za lopte,zaluzine,stolice?

  • problem je glad

    09:18 // 17. 10. 2016.

    e moj rektore PROBLEM je kad je covek bolestan, gladana nema POSAO kada zavrsi fakultet a radi na buvljaku problem nije to sto profesorska deca nece dobiti stanove samo zato sto su profesorska deca ili po principu dobili ih moji roditelji pa i ja mladi naucnici nemaju novac ni za zakup stana a za nov ?? problem treba da vam budu fabrikovane diplome stancovane desetke los kavalite nastave to je PRO

  • sozontije

    09:31 // 17. 10. 2016.

    Da li je neko od direktora skola pozvao ministra da dodje,da se uveri u kakvom je stanju skola,da kaze da se drzava o njima ne stara?Ne verujem,jer fotelja je bitnija od svega.Deca ispastaju.

  • Borko Krstic

    11:35 // 17. 10. 2016.

    Gospodin Vucic se nije sastao sa Rektorom Anticem i nije obisao Elektronski fakultet ,koji je trebalo u dogovoru da poseti,jer na politicka i tekuca opitanja u zemlji,unapred zna odgovor,ali buduci da je tehnicki nepismen,to je kao da ne zna azbuku i dobio bi cistog keca!Rado bi mu neki brucos u dva -tri koraka,sve pokazao.Covek se uci dok je ziv i nije sramota ne znati raditi na racunaru.

    • nenad 2008

      12:57 // 17. 10. 2016.

      Krstiću, pristojnost je vrlina,koja se možda i ne stiče,već je dar prirode.Vi, to komentarom ne pokazujete. Naprotiv,drskost,omalovažavanje. Premijerov komentar je shvaćen, kao zabrinutost za visokoškolske kadrove, koji izlaze sa nedovoljno znanja. Ukoliko smatrate da grešim,onda mi odgovorite-da li znate za "kupljene" ispite, prema tarifi, razume se.A,jeste li čuli za "bubice"? Ko je kriv tome ?

  • mnogo je

    16:06 // 17. 10. 2016.

    Treci razred,ministre,ima nekakve Cuvare prirode,Veronauku.Iz nijednog nista ne rade.Ko vam daje pravo da deci otimate jos sat i po vremena na ustrb igre?Tri puta nedeljno po pet casova je mnogo za treci razred.

  • blackburn

    20:12 // 17. 10. 2016.

    Zamajavanje se nastavlja a vreme prolazi...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: