Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 28. 7. 2014.

| Servisne informacije

Saobraćaj kod "Naisa" normalizovan

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
saobracaj
Nema gužve u sabraćaju (foto: b92.net)

Nakon što je sinoć oko 22 sata uklonjen šleper koji se izvrnuo na auto-putu Beograd – Niš, saobraćaj u tom delu puta normalizovan i na naplatnoj rampi “Nais” više nema zadržavanja.

sleper-rts U nezgodi nije bilo povređenih (foto: rts.rs)Podsetimo, jučerašnja saobraćajna nezgoda u kojoj se šleper turskih registracija izvrnuo na oko 5 kilometara od naplatne rampe kod sela Draževac, izazvala je zastoj i formirala kolonu od skoro 5 kilometara.

Policija je sinoć uklonila vozilo koje je zauzelo obe trake.

- Dok šleper nije bio uklonjen, policija je automobile preusmeravala na “brzu” traku, ali je saobraćaj bio frekventan, pa je ipak stvorena kolona. U takvim situacijama rade svi kanali na naplatnoj rampi, regularno ih je 8, a u rad pustimo i 10, toliko dozvoljavaju kapaciteti – kaže šef naplatne rampe “Nais” Dragan Milić.

Dodaje da su jedine kolone vozila koje su se ove sezone stvorile na naplatnoj rampi ili u njenoj blizini bile posledica saobraćajnih nezgoda.

- U subotu je situacija bila još gora. Kolona vozila od 5 kilometara stvorila se zbog lančanog sudara koji se oko 18 sati desio samo kilometar od mesta gde se izvrnuo šleper. Normalizovali smo saobraćaj do večeri – kaže Milić.

Rekord na "Naisu"

Upravo tog dana kroz naplatnu rampu “Nais” prošao je rekordan broj vozila. Iz pravca od Beograda ka Nišu putarina je naplaćena vozačima čak 28.000 vozila.

- To smatramo uspehom jer smo postigli rekord. Gužvu u tom smeru očekujemo prvog vikenda u avgustu, a u suprotnom smeru drugog vikenda tog meseca – kaže Milić.

Na “Naisu” trenutno nema zadržavanja. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: