Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 13. 10. 2016.

| Sport

Superliga: Bačka gostuje na Čairu, Novi Pazar u Surdulici

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnicki-Radnik-2---Vanja-Keser.jpg
Pobeda ostavlja Nišlije na evropskom putu, a Surduličane vodi ka sredini tabele; foto: Vanja Keser

Dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije se bliži kraju, pred superligašima su novi izazovi u prvenstvu, a u 12 . kolu ekipe sa juga igraju kao domaćini - Radnički protiv Bačke, dok Radnik dočekuje Novi Pazar. Oba meča na programu su u subotu u 17 sati.

I Nišlije i Surduličani su u poslednjem kolu šampionata poražene identičnim minimalnim rezultatom 1:0 - Radnički na gostovanju narednom protivniku Radnika, a čitav plen iz Surdulice je odneo kruševački Napredak.


Rastavac: Tri boda protiv Bačke za povratak na pobednički kolosek

(/slika2)

Nastavak prvenstva “Real sa Nišave” dočekuje ojačan za međunarodno iskustvo iz Belorusije, koje je trener Nišlija Milan Rastavac okarakterisao kao dobro za upoznavanje sa drugačijim načinom igre i kratak izlazak iz superligaške kolotečine kako bi osveženi dočekali nastavak takmičenja.

Popularni Mima istakao je da poznaje ekipu Bačke jer su boravili na Kopaoniku u sklopu letnjih priprema gde su odigrali prijateljski meč.

Ekipa koja je tokom prvenstvu malo tražila sebe, igrala u gostima, pa se locirala na svom terenu. U poslednje vreme beleži dobre rezultate, a ovaj meč mi vidimo kao dobar i značajan izazov. Sa igračima koje budemo imali na raspolaganju oformićemo kvalitetan i čvrst tim, da određene segmente igre na kojima smo radili u ovoj pauzi prikažemo da smo popravili i damo sve od sebe da dođemo do pobede - rekao je on.

Strateg Radničkog u subotnjem meču neće moći da računa na povređenog Miloša Živkovića i suspendovane Miloša Petrovića i Lazara Arsića.

Nišlije su trenutno četvrte na tabeli sa 20 bodova, a Bačka 12. sa 10.


Radnik: Uprkos povredama, nema kalkulacija - idemo na pobedu

(/slika3)

Otkad je došao na mesto šefa stručnog štaba Radnika Neško Milovanović nijednom nije imao sve igrače na raspolaganju. Lista povređenih i dalje nije prazna, a sada su na njoj Aleksandar Gojković, Luka Merdović, Nedeljko Vlahović i Milan Milinković.

I dalje smo desetkovani i nikako da ponovo formiramo onaj tim koji je igrao protiv Voždovca. Imamo dosta problema unutar tima, ali to ne treba da nam bude opravdanje i onih 11 igrača koji budu izašli na teren biće svesni težine koju utakmica nosi. Nema kalkulacija, moramo da idemo na pobedu - poručio je trener surduličkog tima.

Posle 11 odigranih kola Surduličani su i dalje na jednocifrenom broju bodova (9) i zauzimaju 13. mesto na tabeli, dok su Pazarci 11. sa isto toliko bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    01:09 // 14. 10. 2016.

    Sad kad se skupi "krem" Srbije na čelu sa premijerom i ministrima pa padne jedno grupno slikanje... Čair za nedelju dana gotov, ma i pre roka, taman za Evropu !!! Ajmo Radnički i "Meraklije" R A S P A M E T I !!!!!!

    • NORMALAN

      11:29 // 14. 10. 2016.

      Vrlo verovatno,,,malo morgen.Ko je lud da pusta pare da par pojedinaca trosi te pare.

  • Aca

    21:11 // 13. 10. 2016.

    Mozda se proseta i Vucic na utakmicu da vidi dokle smo stigli sa stadionom!

  • Lahor

    16:01 // 13. 10. 2016.

    Samo naprwd

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: