Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:44, 21. 5. 2016.

Porazom od Zvezde Radnički ostao bez Evrope

800x600-RadnickiZvezda2.jpg Zvezda ima terensku inicijativu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog poraženi su u poslednjem 37. kolu od Crvene zvezde u Beogradu rezultatom 2:0 (0:0) i tako ostali bez plasmana u Evropu. Golove za novog šampiona države postigli su Petar Orlandić i Aleksandar Katai.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Нишлија

    21:35 // 21. 5. 2016.

    Сада кад је сезона готова хајдемо сви у глас: МИМА ОСТАНИ! МИМА ОСТАНИ!

  • Нишлија

    21:37 // 21. 5. 2016.

    Честитке свим играчима и свима у клубу на сезони коју смо имали уз жељу да следећа буде још успешнија! Да се добро појачамо и кренемо у нове победе! Напред Раднички!

  • Roki

    21:56 // 21. 5. 2016.

    Svaka cast momcima na odigranoj sezoni...Malo je falilo,a to su bila ta 4-5 pojacanja kvalitetna u prelaznom roku,joja bi povezala i dala malo podstreka u ofanzivi...Ali,i ovi mladici,da ih ne uponizavamo,dali su koliko su mogli...Da nije bilo prodane utakmice protiv Vojvodine od strane "Grofa":}}},i tada nije odigrao sa rezervama,a protiv nas da je mogao pustio bi i Barsu i bajern zajedno...

  • Roki

    21:59 // 21. 5. 2016.

    Ovako,nece ni oni daleko stici u Evropi kao po obicaju,a nece je videti jos 1000 god....

  • Djorgo

    22:02 // 21. 5. 2016.

    Rastavcu pre svega, ali i fudbalerima, cestitke za jako dobru sezonu. Malo para i dobar centrafor i kvalfikacije za Ligu Evrope su tu. Ako trener i kostur tima ostanu ...
    Uzivajte u odmoru.

  • banozio

    22:59 // 21. 5. 2016.

    Sve čestitke. U krajnje neregularnim uslovima Radnički je bio odličan čitave sezone. Jeste da smo se nadali.. moje mišljenje je da Vojvodina nije zaslužila Evropu, ali i to je fudbal.Skupo nas je koštao poraz od njih na Čairu. Iduća godina je naša.

  • nesa

    23:17 // 21. 5. 2016.

    Nismo se obrukali. Protiv Zvezde 35.000 navijaca i sudija pruzili smo dobar otpor i bili blizi pobedi ali nije nas veceras pratiila sportska sreca. Stativa Mrkica odnosno par milimetara koliko je falilo da lopta udje u go su nas kostali Evrope ako ne racunamo poklon Zvezde Vojvodini kada im je prepustila bodove. Bravo momci na svemu sto ste prikazali!!!

  • Duel

    03:21 // 22. 5. 2016.

    Cestitke RASTAVCU I IGRACIMA drago mi je sto su ovaj uspeh izvojelavali a od jedanest igraca 5 su deca RADNICKOG e ovo je naveci uspeh!Pokusajte da ih sacuvate na okupu uz jos jedno pojacanje SPIC sve ce biti drugacije.Mrkic je lenji napadac ne zeli da se vrati nazad ni u jednoj od dve utakmice pfc. Czv. I kao takav smatram da nije podoban.Jovanovic Bulatovic Sele Apostol Rastavac kraljevi Nisa

  • zaza

    06:02 // 22. 5. 2016.

    Biće bolje,sta je tu je

  • Опа

    06:32 // 22. 5. 2016.

    Опа, опа никада Европа.

  • Saki

    09:12 // 22. 5. 2016.

    Nas srednji red je uzasno slab i tu je bio najveci problem pre svega mislim na Tomica i u napadu nam je falio jedan iskusniji centarfor! Zato smo i u manjku par bodova koja su nam nedostajala!
    Trener je izvukao max. iz ove ekipe i Radnicki treba da odresi kesu da zadrzi Milana!

  • milan

    10:34 // 22. 5. 2016.

    za trenera sve pohvale ako ostane uz tri pojačanja i ostanak cele ekipe kup uefa sledeće godine. Beograd je režirao prvenstvo tako da ne treba očajavati.

  • Realan covek

    11:05 // 22. 5. 2016.

    Vrvt nas napustaju Tomica,Djuricko,Bulat i Acko golman.Treba dovesti adekvatne zamene i pride jos 3-4 igraca.Ae za Tomketa ne mora jer imamo Krstica,Totija i onog iz Bora.Voleo bih da vidim Cakia,Poparu,Merdovica i S.Jovanovica

  • Saki

    12:05 // 22. 5. 2016.

    Voleo bih da vratimo Bojrana! Inace Mrkic nije timski igrac nije dodao loptu Djuricku koji je bio u boljoj prilici za gol juce protiv Zvezde!

  • nenad

    16:39 // 22. 5. 2016.

    jedina korist ovog poraza je da vise niko ne govori da smo necija filijala.jedino sto me nerviralo sto Mima nije naredio ofanzivu od prvog minuta pa sta bude,a moglo je preko lukovica i petkovica da se probija.na kraju svaka cast za ostvareno u ovoj sezoni,sa svim problemima koje smo imali.

  • mile

    21:59 // 22. 5. 2016.

    niste zasluzili evropu

    • Objektivan

      23:46 // 22. 5. 2016.

      Mile definitivno nisi u pravu.Dogovor Zvezde i Vojvodine je izbacio Radnicki iz Evrope a ne igra Radnickog.Jedna jedina utakmica na kojoj je Zvezda igrala sa trecim sastavom je Vojvodina(Caki prvi put igrao posle 2 godine)a takvu Zvezdu bi i nas Car Konstantin pobedio.Mi smo igrali protiv kopletne Zvezde,protiv 42.500 gledalaca i sudije koji je bivsi igrac Vojvodine.Pametnom coveku je tu sve jasno

  • pera

    07:57 // 23. 5. 2016.

    Vojvodina je izgubila od Partizana.Zvezda je mnogo jaca od Partizana i potpuno je jasno da bi razbila Vojvodinu da je htela da igra u punom sastavu. Cak i nereseno na toj utakmici bi Radnicki odvelo u Evropu.Jedino sa Vojvodinom je Zvezda odigrala sa trece-cetvrto pozivcima.Zvezda nas je izbacila iz Evrope i niko drugi.Evropu smo na zelenom terenu zasluzili. Mile nisi u pravu. Ovo su cinjenice.

  • Laki

    14:35 // 23. 5. 2016.

    To nije tim ni za seosku ligu a kamoli za Evropu.Ovako bi samo otislo ko zna koliko para za klub,a nikakve koristi ne bi bilo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: